fbpx

Nulla kockázat és teljes garancia a Segítség, több ügyfélre van szükségem! Workshopon

Garancia a Segítség, több ügyfélre van szükségem! workshopra

Lehet, hogy még sosem hallottál rólam és nem tudod, hogy megbízhatsz-e bennem. Ez természetes. Lehet, hogy még sosem terveztél és nem vagy benne biztos, hogy erre van szükséged. Szóval lehet, hogy van benned egy bizonytalanság a programmal kapcsolatban. Azonban arra biztatlak, gyere el, mert a visszajelzések alapján tuti jól fogod magad érezni és nagyon sokat fog segíteni neked is.

Ezért vállalok rá bátran garanciát.

Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor ezt csak jelezned kell a rendezvény végén személyesen, és 3 munkanapon belül visszautalásra kerül a részvételi díjad. A kapott bónuszaidat természetesen megtarthatod.

Nekem ez elég garancia.
Én is ott akarok lenni a Segítség, több ügyfélre van szükségem! Workshopon.

Ha vállalod a kockázatot

Azonban, ha mégis úgy döntesz, hogy nem készítesz ügyfélszerző stratégiai tervet, akkor továbbra is szorongani fogsz. A bevételeidet, az álmaidat a kiszámíthatatlan véletlenre bízod, továbbra is állandó kérdésként fog lebegni a fejed felett, hogy meg tudod-e adni a családodnak azt, amit megérdemelnek. Ráadásul ugyanazok az eredményeid fognak születni, mint az elmúlt években és nem történik előrelépés a vállalkozásodban

Gyere el a Segítség több ügyfélre van szükségem! Workshopra! Készíts el egy olyan ügyfélszerző tervet, ami a jövő év során lépésről lépésre mutatja az irányt, amikkel nagyobb biztonságot tudsz szerezni rendszeres bevétellel, ezáltal kiegyensúlyozottságot, több örömöt, időt, erőt és magabiztosságot tudsz adni magadnak és családodnak.

Nem kockáztatok!

Bizonytalan vagy? Akkor olvasd el ezeket a gyakori kérdéseket:

Még mindig bizonytalan vagy? Vagy benned is felmerültek ezek a kérdések?

Hogy hogyan tudok jelentkezni?

A jelentkezni csak online lehetséges a https://segitsegvallalkozolettem.hu/MTN/  oldalon. Ahol 4 egyszerű lépés segítségével tudsz regisztrálni:

1. lépés válaszd ki, hogy milyen jegyet szeretnél

2. lépés válaszd ki a fizetési módot

3. lépés add meg az adataidat

4. lépés kattints a JELENTKEZEM gombra

Mi történik majd ezután?

Kapsz egy visszaigazoló levelet. Ha átutalásos fizetési módot választottál, akkor a fizetési információkat kapod meg emailben. Ha bankkártyás fizetési módot választottál, akkor a kártyád segítségével azonnal ki tudod fizetni a részvételi díjadat.

Sikeres fizetés után a megadott e-mail címre kapsz egy fizetést visszaigazoló levelet.

Megtalálod benne a tréning részletes leírását és az átutaláshoz szükséges információkat. A levélnek azonnal meg kell érkeznie, ha ez mégsem lenne így, akkor kérlek, várj 5 percet. Ha akkor sem, akkor írj az info@uzletimodellek.hu címre!

Előfordulhat, hogy a levél a spam vagy a promóciós mappában landol. Kérlek, nézd azt is!

Most kezdtem, vagy hamarosan elkezdem a vállalkozásomat, akkor is mehetek?

Igen! A program úgy van összeállítva, hogy a vállalkozás kiváltása előtt állók, a kezdők és rutinos vállalkozók is ki tudják hozni belőle a maximumot és előnnyel tegyék meg már az első lépéseket is az indulásnál!

Mit vigyek magammal a Workshopra?

Felszerelésként színes tollak, post-it és megfelelő folyadékmennyiséget hozz magaddal. Javaslom, hogy tegyél be a táskádba névjegykártyát is, így könnyebben tudsz kapcsolatot építeni.

Te pedig érkezz nyitottan és kipihenten!

Hogyan tudok fizetni?

A részvételi díjadat kétféle módon tudod kifizetni.

1.) Átutalással

Ebben az esetben a visszaigazoló emailben megkapsz minden információt az utalásod elindításához. Az utalás beérkezéséről visszaigazoló emailt kapsz.

2.) Bankkártyás fizetés

A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a “JELENTKEZEM” gombra való kattintás után a Barion oldalára kerülsz és ott tudod megadni a kártyadatokat, amelyek így semmilyen formában nem kerülnek el hozzám. Évek óta a Barion rendszere segít ügyfeleimnek a kártyás fizetésben, ami neked is kényelmet tud biztosítani, hiszen nem kell külön utalgatnod, csupán a kártyádra van szükség.

Fontos, hogy a helyed csak akkor van lefoglalva, ha a jegyedet kifizetted!

Biztonságos a kártyás fizetés?

Igen! A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a “MEGRENDELEM” gombra való kattintás után a Barion oldalára kerülsz és ott tudod megadni a kártyadatokat, amelyek így semmilyen formában nem kerülnek el hozzám.

A Barion komoly feltételekhez köti, hogy mikor kerülhet ki egy oldalra az ő kártyás rendszerük, hiszen ez a közös érdekünk, hogy sehol ne történhessen csalás a kártyás fizetésekkel. Ez az oldal megfelelt ezeknek a szigorú feltételeknek.

Mi van, ha mégsem tudok elmenni?

Ezt nagyon sajnálnám. Ha mégis így alakul, akkor vissza tudod kérni a jegyed árát december 10-ig. Ez a jegy lemondási határideje, ha ez előtt jelzel, akkor visszatérítjük a díjáts. A lemondási határidő után a jegyet nem tudod visszaváltani. Amennyiben nem akarod visszakérni, csak átadni, azt kérlek jelezd felém is, hogy helyetted más fog érkezni.

Más kérdésed lenne a rendezvénnyel kapcsolatban? Keress bizalommal, örömmel segítek! Írj kérlek a info@segitsegvallalkozolettem.hu email címre és 2 munkanapon belül válaszolok neked!

Nincs több kérdésem.
Jelentkezem a Segítség, több ügyfélre van szükségem! Workshopra!