fbpx

Kihívások

2023. szeptember

Érdekel, hogyan tudod a bevételeidet 20-30%-kal megnövelni további marketing költség nélkül?​

Ebben a kihívásban megtanulhatod.

Kattints és vágj bele a kihívásba!

2023. augusztus

Ha szeretnéd, hogy az ajánlataid egyszerűen vonzzák az érdeklődőket, és sikeresen konvertálódjanak vásárlókká, akkor ez az online kihívás pont neked szól!

2023. július

Indíts blogot, mely erősíti az online jelenlétedet, megsokszorozza hitelességedet és növeli az üzleti lehetőségeidet!

2023. június

Készülj fel tudatosan a nyaralásra 7 lépésben, hogy számodra pihentető és feltöltődő, legyen valamint profitáló vállalkozásod számára is.

2023. május

4 alap lépést ismersz meg, hogy az alap ügyfélkiszolgáláson kívül az ügyfeleid és az érdeklődőid számára valóban emlékezetessé, élménnyé váljon a veled való kapcsolatot.

2023. április

Ez a kihívás abban segít, hogyan állíts össze egy rendszert, amivel hatékonyan tudsz email címeket gyűjteni, és elkezdeni hírlevelezni.

2023. március

21 nap alatt megtanulsz gyakorlatban sales oldalt készíteni​

A Készítsd el a sales oldaladat! Kihívás során a tervezéstől a tesztelésig végigvezetünk a teljes folyamaton. Így online a hét minden napján 0-24 órában el tudod varázsolni az érdeklődőidet, hogy végül a vásárlás mellett döntsenek.

2023. február

7 feladat elvégzésével, 26 nap alatt el tudod készíteni lépésről lépésre és be is tudod mutatni az új ebookodat!

Tanuld meg a kulcsfontosságú lépéseket a gyakorlatban és élvezd az elismerést és a bevételt, amit egy ebook tud adni neked.

2023. január

6 feladat és egy szuper elméleti videó vár rád!

Ebben a Kihívásban megismered majd a piackutatás főbb lépéseit, az alapvető keretet, mellyel aztán a továbbiakban bármikor dolgozhatsz: újra és újra előveheted, kibővítheted, magadra szabhatod, és hidd el, egyre jobban fog majd menni még akkor is, ha most teljesen idegen tőled a gondolata.

2022. november

5 feladat 10 napon keresztül.
Ha irányítani tudod az ügyfeleket, kiszámíthatóak lesznek a bevételeid és akkor csinálsz extra pénzt, amikor akarsz.
Ez az egyetlen olyan kisvállalkozóknak szóló kihívás, ami a kampány elkészítésében segít nekik.

2022. október

9 feladat 9 napon keresztül.

A sikeres vállalkozók tudják, hogy a halogatás csak akadályokat és stresszt szül, ezért inkább azonnal lépnek. A halogatás pénzbe kerülhet: minél előbb végzed el a feladatot, annál hamarabb kezdhetsz pénzt keresni.

A versenytársaid nem várnak, és ha nem cselekszel gyorsan, lemaradsz.

2022. szeptember 5-16.

6 feladat 2 héten keresztül.

A kihívás keretében 14 napod lesz arra, hogy elolvass egy olyan könyvet, amit már régóta halogatsz, és csak pakolgatsz egyik helyről a másikra. Persze előtte mindezt megalapozzuk néhány feladattal.

2022. augusztus 1-24.

4 feladat 3 héten keresztül.

A kihívás keretében 14 napod lesz arra, hogy elolvass egy olyan könyvet, amit már régóta halogatsz, és csak pakolgatsz egyik helyről a másikra. Persze előtte mindezt megalapozzuk néhány feladattal.

2022. július 11-27.

4 feladat 2,5 héten keresztül.

A vállalkozásod szempontjából fontos, de valamilyen okból kifolyólag elhanyagolt területet fogsz rendbe rakni. Ehhez pedig megkapsz minden támogatást, hogy ezt is a vállalkozókra jellemző tudatossággal vidd végig!

2022. június 6-28.

10 feladat 3 héten keresztül.

A Kihívás alatt tulajdonképpen egy mini auditot végzünk majd, melynek célja, hogy összegyűjtsd a szükséges fejlesztéseket és lépéseket, amivel egy jobb, érthetőbb és naprakész weboldalt tudsz létrehozni.

2022. május 4-13.

4 feladat 8 napon keresztül.

Ebben a Kihívásban egy projektedet fogod részletesen kidolgozni. A Kihívás során lépésről lépésre összeszedjük a projekt fontos elemeit, beütemezzük a feladatokat, ezt követően pedig csak a megvalósítás marad hátra!

2022. április 11-22.

7 feladat 10 napon keresztül.

Ezzel a kihívással egy olyan gondolkodásmódhoz kívánlak hozzásegíteni, amit nem csak egyszer tudsz felhasználni, hanem folyamatosan támogatni fogja az üzleti sikereidet.
Természetesen, ahogy minden változás, ez is időt igényel, és gyakorlást. Amit most itt, a kihívás alatt elsajátítasz, csak egy út kezdete. De tudd, hogy amíg tagja vagy az SVL Klubnak, bármikor visszatérhetsz ezekhez az anyagokhoz, végigmehetsz újra a lépéseken, és ezáltal egyre jobb és jobb leszel.

2022. március 21-31.

5 feladat 10 napon keresztül.
5 videó + 5 munkalap

  1. feladat: Szervezeti struktúra
  2. feladat: Célpiac
  3. feladat: Termékpiramis
  4. feladat: Küldetés
  5. feladat: SWOT analízis

SVL Klub

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449