Kihívások

Kisvállalkozás-fejlesztő! Kihívás

2022. szeptember 5-16.

6 feladat 2 héten keresztül.

A kihívás keretében 14 napod lesz arra, hogy elolvass egy olyan könyvet, amit már régóta halogatsz, és csak pakolgatsz egyik helyről a másikra. Persze előtte mindezt megalapozzuk néhány feladattal.

Olvasd el a könyvet, amit halogatsz! Kihívás

2022. augusztus 1-24.

4 feladat 3 héten keresztül.

A kihívás keretében 14 napod lesz arra, hogy elolvass egy olyan könyvet, amit már régóta halogatsz, és csak pakolgatsz egyik helyről a másikra. Persze előtte mindezt megalapozzuk néhány feladattal.

Rakj rendet a vállalkozásodban! Kihívás

2022. július 11-27.

4 feladat 2,5 héten keresztül.

A vállalkozásod szempontjából fontos, de valamilyen okból kifolyólag elhanyagolt területet fogsz rendbe rakni. Ehhez pedig megkapsz minden támogatást, hogy ezt is a vállalkozókra jellemző tudatossággal vidd végig!

Tedd rendbe a honlapodat! Kihívás

2022. június 6-28.

10 feladat 3 héten keresztül.

A Kihívás alatt tulajdonképpen egy mini auditot végzünk majd, melynek célja, hogy összegyűjtsd a szükséges fejlesztéseket és lépéseket, amivel egy jobb, érthetőbb és naprakész weboldalt tudsz létrehozni.

Tervezd meg a következő projekted! Kihívás

2022. május 4-13.

4 feladat 8 napon keresztül.

Ebben a Kihívásban egy projektedet fogod részletesen kidolgozni. A Kihívás során lépésről lépésre összeszedjük a projekt fontos elemeit, beütemezzük a feladatokat, ezt követően pedig csak a megvalósítás marad hátra!

Alakítsd tudatosan az áraidat! Kihívás

2022. április 11-22.

7 feladat 10 napon keresztül.

Ezzel a kihívással egy olyan gondolkodásmódhoz kívánlak hozzásegíteni, amit nem csak egyszer tudsz felhasználni, hanem folyamatosan támogatni fogja az üzleti sikereidet.
Természetesen, ahogy minden változás, ez is időt igényel, és gyakorlást. Amit most itt, a kihívás alatt elsajátítasz, csak egy út kezdete. De tudd, hogy amíg tagja vagy az SVL Klubnak, bármikor visszatérhetsz ezekhez az anyagokhoz, végigmehetsz újra a lépéseken, és ezáltal egyre jobb és jobb leszel.

Dolgozz a vállalkozásodon! Kihívás

2022. március 21-31.

5 feladat 10 napon keresztül.
5 videó + 5 munkalap

  1. feladat: Szervezeti struktúra
  2. feladat: Célpiac
  3. feladat: Termékpiramis
  4. feladat: Küldetés
  5. feladat: SWOT analízis

SVL Klub

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449