fbpx

Így válassz jegyet a Segítség, több ügyfélre van szükségem! workshopra!

Segítség, több ügyfélre van szükségem! workshop jegyek

Egy ilyen rendezvény mindig rengeteg kérdést vet fel az érdeklődőkben. A “vajon nekem való-e ez a workshop” (ennek az eldöntésében itt segítek) kérdése mellett a másik fő gondot az szokta jelenteni, hogy melyik jegyet is lenne érdemes megvásárolni. 

Mielőtt rátérnénk a pontos részletekre, szögezzük le, bármelyik jegyet is változások lesznek a vállalkozói életedben ez után az egy napos ügyfélszerző stratégia tervezés workshop után:

 • már január második felétől te irányítod a vállalkozásodat, így az a megcélzott vevő és ügyfélszám felé halad.
 • ezáltal kiszabadulsz a vállalkozásod szorongató rabságából, nyugodtabb és kiszámíthatóbb lesz mind a vállalkozói-, mind a magánéleted. Ezt nem szükséges nagyon magyarázni, gondolom. A kiszámítható ügyfélkör, kiszámítható bevételt eredményez, ami által olyan lelki és mentális biztonságra teszel szert, aminek a jövőbeni hatása leírhatatlan.
 • kiszámítható és tervezhető bevétel hatására végre egyre közelebb és közelebb kerülsz ahhoz, ami miatt igazából vállalkozásba kezdtél. A kitűzött célod felé tisztán látható és tervezhető út vezet majd.

Miért különleges ez a workshop?

 • olyan módszereket és eszközöket adok a kezedbe, amelyek már ezelőtt éles helyzetben is megállták a helyüket. Csak át kell gondolnod, el kell sajátítanod és magadra kell formálnod őket.
 • ahhoz, hogy az ügyfélszerzési folyamatod tervezésével koncentráltan tudj foglalkozni, olyan körülményeket biztosítok számodra, ahol megszüntetem a zavaró külső, belső tényezőket egyaránt, amik megnehezítik vagy akadályoznak a terved elkészítésében

Itt nem az lesz a lényeg, hogy egy webshopod van, vagy egy kis üzleted, hogy személyes szolgáltatást nyújtasz, vagy tanácsadó vagy. Az is mindegy, hogy egyedül vállalkozol vagy van már egy egész csapatod. Lehetsz kezdő vagy már rutinos vállalkozó is. Mindenképpen neked való ez a workshop, ha több ügyfelet szeretnél, mert akkor ügyfélszerzési tervre neked is szükséged van. Ezt fogjuk ez alatt az egy nap alatt összeállítani.

És gyere el akkor is, ha még nem vagy vállalkozó, csak tervezed, hogy az leszel, mert ebben az esetben úgy tudod majd elkezdeni a vállalkozásod első évét, hogy már a kezdetekkor biztos bevételre teszel szert.

Jegytípusok

Akkor most térjünk rá a jegyekre. A Segítség, több ügyfélre van szükségem! egy napos workshopra kétféle jegy vásárolható.

Az egyik a STANDARD jegy

Ezt a jegyet akkor érdemes választanod, ha SOK ÜGYFELET AKARSZ jövőre.

Ezzel a jeggyel

 • részt veszel a workshopon
 • tiéd lesz egy saját munkafüzet, aminek a segítségével kidolgozhatod az ügyfélszerző tervedet
 • a nap végére összeáll a teljes éves ügyfélszerző terved

Ennek az ára 19.990 Ft/fő

Ez kell nekem.

A másik pedig a SUPER jegy

Ezt csak akkor ajánlom, ha NAGYON SOK ÜGYFÉLRE van szükséged. Ennek a jegynek a megvásárlásával:

 • részt veszel a workshopon
 • tiéd lesz egy saját munkafüzet, aminek a segítségével kidolgozhatod az ügyfélszerző tervedet
 • a nap végére összeáll a teljes éves ügyfélszerző terved

Viszont, van még valami, ami a csak ehhez a jegyhez jár! A STANDARD jegy vásárlói számára nincs meg ez a lehetőség.

Amitől különleges a super jegy

Részt vehetsz egy 4 órás ügyfélszerző online mastermind találkozón, ami egyszerre csak 5 fő részvételével szerveződik egy előre megbeszélt időpontban. Ez alatt a 4 óra alatt mindenki kap legalább 30 percet, amely során csak az ő kérdésére válaszolunk, az ő ügyfélszerzéssel kapcsolatos problémáját beszéljük meg.

Így működik a mastermind: mindenki hoz egy témát, egy kérdést és abban kap segítséget. Konkrétan, személyre szólóan.

A mastermind technikai feltételei: internet kapcsolat, kamera, skype regisztráció

A standard jegy ára: 29.990 Ft/fő

És ez még nem minden!

A rendezvény résztvevőinek Ajándék is jár.

 • 1db Árazási Startégiák Ebook,
 • 1db Facebook Élő Kisokos, valamint
 • 1db Személyes Találkozó Értékesítői Kérdéssor.

Ezekről bővebben ITT olvashatsz.

28+7 Árazási Stratégia e-book

Facebook Élő kisokos

partnerek

Személyes találkozó értékesítői kérdéssor

Kellenek ezek az ajándékok!

Az idő nagyon gyorsan halad. Tudod, a jelentkezési határidő december 13-án 12:00-kor lejár és nem lesz hosszabbítás. Ráadásul a helyek is limitáltak. A jelentkezők maximális létszáma 25 fő és már csak 7 szabad hely maradt.

Gyorsan kell döntened, mert lehet, hogy lemaradsz arról a lehetőségről, hogy szakértő segítséggel, hasonló érdeklődésű és gondolkodású emberek között, mint amilyen te is vagy, előre el tudd készíteni, meg tudd tervezni, a 2020-as évi ügyfélszerző startégiádat. A jó hangulat garantált! És az eredmény sem marad el, ha velünk tartasz.

Elég a reménykedésből és a kiszolgáltatottságból!

Vedd végre kezedbe a dolgokat!

Szerezd vissza a kontrollt az ügyfelek felett!

VÉGRE IRÁNYÍTSD TE KIK, MIKOR ÉS MENNYIT VÁSÁROLJANAK TŐLED!

Igen, én is ott akarok lenni!