fbpx

Vélemények és fényképek az első Segítség, több ügyfélre van szükségem! workshopról

Nagyon hasznos workshop volt, a nap végére összeállt az ügyfélszerzési térképem és a naptárban sikerült elosztanom az ügyfélszerzéssel kapcsolatos feladatokat. Köszönöm!

Vargáné Nagy Anna
Budapest
Kalligráf megoldások
www.kalligrafmegoldasok.hu

Sok-sok új ötletet kaptam az ügyfélszerzéshez. Ezeket felhasználva biztosan több új ügyfelem lesz. Ajánlom minden kis- és közepméretű cég vezetőinek, marketingeseinek.

Mezei Gábor
Kecskemét
Mezinox-Metal Kft – Mira kertibútor
www.rozsdamenteskertibutor.hu

Azért jöttem el a workshopra, hogy átláthatóvá váljon számomra az ügyfélszerzés folyamata és lássam, hogyan tudom elérni általa a pénzügyi céljaimat. Most már látom, ez a folyamat hogyan épül fel. Mégsem ezt érzem a legnagyobb eredményének ennek a napnak, hanem egy olyan ötlet megszületését, ami a workshopon lévő emberek nélkül és anélkül, hogy egész nap ezzel a témával foglalkoztunk, nem születhetett volna meg. Ezért külön hálás vagyok.

Tóth Cecília
Budapest
www.zezil.hu

Számomra ez a workshop szempontokat, alapokat és ötleteket adott a továbblépéshez. Kezdőként igyekszem minél több információt begyűjteni, hogy megfelelő alapokat teremtsek a vállalkozásomnak, noha ez most rengeteg munkával is jár együtt. Ugyanakkor abban bízom, hogy ez a későbbiekben sokszorosan fog megtérülni.

József Nikolett
Százhalombatta
Legyél Instakész
www.legyelinstakesz.hu

Újabb profin megszervezett, hatékony, célorientált workshop Sánta Csabától. A kapott munkafüzet segítségével remekül haladtunk és a nap végére az ügyfélszerzés elmélet mellett a saját vállalkozásom ügyfélszerzési stratégiája és taktikája is kirajzolódott. Hálás köszönön!

Dr. Németh Renáta
Budapest
spirituális tanácsadó
www.svtonline.hu

Lehetősége kaptam a vásárlóim jobb, mélyebb megismerésére, az általam használt eszközök tudatosabb irányítására és a közösség együtt gondolkodásából rengeteg új ötletet és megfontolandó potenciált kaptam, amik önmagamtól nem kerültek volna fel a listámra.

Bencsik-Horváth Júlia
Budapest
okoslégy.hu
www.okoslegy.hu

Kaptam új ötleteket, ami segít az ügyfélszerzésben, és inspirációt, aminek hatására sok saját ötletem lett. Érdemes eljönni, mert a közös munka elindítja a kreativitást. Remélem sikerül megvalósítani az ötleteket, amiket leírtam.

Egger Zsófia
Etyek
Van időm alkotni
www.facebook.com/vanidomalkotni.hu

A workshopon tovább gondoltam az évtervezőn megkezdett munkát, a feladataimat célcsoportra, termékre bontva. Kis vállatnál a sok teendő között nehéz időt, energiát szakítani a tervezésre, fejlesztésre.
A workshopon nincs alkalmam mással, csakis a tervezéssel foglalkozni, így az éves munkában, hogy nyugodtabb és tudatosabb legye, sokat segít. A környezet pedig rendkívül támogató. Köszönöm!

Szél Eugénia
Vác
Life Office Kft.
Kifozom.hu

Miről szól a Segítség, több ügyfélre van szükségem! workshop?

Tudd meg, hogyan tudod te irányítani, kik, mikor és mennyit vásároljanak tőled!
Klikkelj erre a gombra és minden részletet megismersz: