fbpx

Mentor kérdés: Szégyen vagy nem szégyen?

üzleti mentor

Bob Proctor szerint: A mentor egy olyan ember, aki több tehetséget és képességet lát benned, mint amennyit te önmagadban látsz, és segít is azt kihozni belőled.

A legjobb sportolók és az igazán sikeres vállalkozók is rendelkeznek mentorral. A mentor személyesen odafigyel rájuk, és támogatja őket azon az úton, amit be akarnak járni.

Sokan úgy gondolják, hogy ez szégyen, ha kiderül, hogy van mentoruk. Sokan úgy gondolják, hogy ez szégyen, mert úgy tűnhet, hogy nem elég okosak ahhoz, hogy egyedül találjanak ki mindent. Szerintem ez egyáltalán nem így van. Sőt! Legyél büszke arra, hogy te mersz segítséget és támogatást kérni. Pláne egy tapasztaltabbtól. Az igazi sikereket senki nem tudja egyedül elérni. Mindig van körülötte kisebb-nagyobb csapat.

Ne gondold, hogy ez veled majd másképpen lesz!

mentor

Az igazi sikereket senki nem tudja egyedül elérni.

Sánta Csaba

Egy mentor mintaként szolgál számodra, akit tudsz követni a vállalkozói úton. Megtanulhatod mindazt, amit ő tud, hogy te még tovább juss, mint ahova ő eljutott. A világ így működik. Egymástól tanulunk, és az utánunk jövők messzebbre jutnak el.

Az élet különböző területeit más-más tanítótól, mentortól is el tudjuk sajátítani. Így lehet egy, de akár több mentorod is.

A mentor egy olyan ember, aki több tehetséget és képességet lát benned, mint amennyit te önmagadban látsz, és segít is azt kihozni belőled.

Bob Proctor