Nyílt nap

2021. február 25.

Megvalósítási Mentor Program

Megvalósítási Mentor Program

Használd fel mások tudását, tapasztalatát, erejét céljaid eléréséhez!

Érd el ÜZLETI CÉLJAIDAT a támogató csapatod segítségével

Ez az egyetlen mentor program kisvállalkozók számára, ahol a célok valódi megvalósításán van a hangsúly egy csapat és egy mentor segítségével.

Ez nem egy újabb képzés!

Nem az a cél, hogy új ismereteket szerezz. Itt nem készen kapsz egy képzési menetrendet, aminek a segítségével előre meghatározottan fogsz fejlődni. 

Ez nem egy nagylétszámú program, ahol nem jut figyelem rád. Ez nem egy olyan közeg, ahol mindenki csak a saját dolgaira figyel.

Ez egy olyan komplex program, melynek minden eleme azt támogatja, hogy te valóban elérd azt, amit kitűztél célul. Megosztjuk ismereteinket, tudásunkat, tapasztalatunkat és segítünk, hogy ezt a céljaid elérése érdekében beépítsd a vállalkozásodba.

Ki az, akinek mindenképp érdemes részt venni ebben a programban?

Akinek nagy álmai, nagy céljai vannak, és úgy érzi, hogy kell köré egy támogató csapat, akik rajt tartják az úton. Akinek nincsenek olyan barátai, ismerősei, üzleti partnerei, akikkel őszintén, elvárásoktól és megfeleléstől mentesen meg tudják beszélni az üzleti kérdéseiket, elakadásaikat. Akiknek nincs kitől tanácsot kérni. Akik hajlamosak feladni, pedig meg tudnák csinálni, és már elegük van abból, hogy nem elég kitartóak.

Ott a helyed a programon, ha

 1. Elkötelezett és bátor lépéseket akarsz tenni a céljaid irányába
 2. Fókuszált vagy, tudod mit akarsz elérni és ezért hajlandó vagy cselekedni
 3. Adakozó-segítőkész vagy, örömmel osztod meg tudásodat másokkal
 4. Képes vagy változni, gondolkodás- és/vagy viselkedésmódodban
 5. Elkötelezett vagy a vállalkozói lét mellett
 6. Csapatjátékos vagy és elkötelezett a csapattársaid mellett
 7. Támogatod és emeled a környezetedet
 8. Önfejlesztő vagy

Ha magadra ismertél, klikk ide!

A program nem neked való

Ha te csak ülsz és várod, hogy majd kívülről valaki megoldja a feladataidat és problémáidat.

Neked ez a program nem lesz segítséggel.

Mi az a Megvalósítási Mentor Program (MMP)?

A vállalkozók szűk köre (6-8 fő + 1 mentor), akik egész évben egymást segítve, támogatva, bíztatva azon dolgoznak, hogy mindenki elérje az üzleti célját. A mentortól egyéni, négyszemközti segítséget, egymástól pedig csoportos segítséget kapnak. A program keretein belül pedig olyan szakértők előadásait hallgathatják meg, akik további hasznos információkkal látják el a résztvevőket.

Havonta egyszer van egy csoportos találkozó, legalább egy egyéni konzultáció és egy előadás. 

A részvétellel egy támogató közeget, burkot kapsz, akik minden pillanatban támogatnak téged az üzleti döntéseidben, lépéseidben, akikkel őszintén megoszthatod nehézségeidet és a sikereidet is.

Mit tartalmaz a program?

Csapatmunka:

A program résztvevői csoportokba szerveződnek. Ők lesznek a saját tanácsadó testületed tagjai. Havonta 1x csoporttalálkozón találkoztok. Ezen az alkalmon az általad felvetett problémára megosztják veled a tagok a meglátásaikat, tapasztalataikat, véleményeiket. Ezt minden csoporttaggal kölcsönösen megtesszük. A csoporttalálkozón túl egy zárt Facebook csoporton belül is akár minden nap meg tudjátok beszélni a kérdéseiteket.

Egyéni konzultáció:

A 45 perces konzultáción négyszemközt beszélgetsz a mentoroddal, aki válaszol a kérdéseidre, ellenőrzi a haladásodat és segít felkészülni a csoporttalálkozóra. Ez azért jó, mert folyamatosan egyéni támogatást és motivációt kapsz a terveid megvalósításához. A beszélgetések feltöltenek, lendületbe hoznak, fókuszba helyeznek. Így mindig rajta tudsz maradni a célodhoz vezető úton.

Havi előadás:

Érdekes, izgalmas vagy aktuális kérdésekről hallgathatnak előadást a résztvevők. Így a programtól mindig friss és mély tudást kapnak a résztvevők.

Bónuszok

#1. Ingyenes részvétel 5 képzésen

 • Beindító tréningen
 • Ügyfélszerző-rendszer tervező workshop
 • Üzleti Modell Építés Alapjai tréningen (69.990Ft értékben)
 • Üzleti Félévtervező (39.990 Ft értékben)
 • Üzleti Évtervező workshopon (79.990 Ft értékben)

#2. Ingyenes részvétel a Trambulin Mentor Programon

Ez egy 6 hónapos mentor program vezetett tartalommal (150.000 Ft értékben)
Témák:

 • üzleti stratégiai alapok
 • célkitűzés
 • tervezés
 • időgazdálkodás
 • ügyfélszerzés
 • pénzügyek

#3. Szuper hét

Ha van egy komoly projekted, elakadásod vagy a nagy dobásodon dolgozol, akkor kérheted, hogy minden nap beszéljünk, hogy azon a héten fókuszált legyél!

Egy hetet kap mindenki bónuszba, a további szuper hetek 60.000 Ft-ba kerülnek.

A szuper hét a 4. hónaptól érhető el!

A Bónuszok összértéke:
399.860 Ft

GARANCIA*

90 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok.
Vagyis. ha úgy érzed 90 nap után, hogy ez a program nem neked való, akkor az addig befizetett teljes részvételi díjat visszaadom.

*Egyetlen feltételem, hogy legyél ott minden csoporttalálkozó alkalmán, és lássam, hogy Te mindent megtettél az eredmények eléréséért!

A program megalkotója

Sánta Csaba vagyok, vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner.

Azért dolgozom, hogy a vállalkozók olyan könnyen tudják megvalósítani üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanárként 2008 óta vagyok vállalkozó. Évek óta segítem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy tudatosan és tervezetten fejlesszék vállalkozásukat, hogy tartós üzleti eredményeket érjenek el. 2013 óta tartok ÉVTERVEZŐ workshopokat, ahol vállalkozóknak segítek összeállítani éves stratégiai terveket. 2015-ben miután megtartottam az ÉVTERVEZŐt elgondolkoztam azon, hogy hogyan tudnám tovább támogatni a résztvevőket a saját stratégiai tervük megvalósításában. Ekkor született meg a Megvalósítási Mentor Program ötlete. 2016. januárjában el is indult az első éved.

A megvalósítás olyan, mint a sivatagi menetelés. Kapunk hideget meleget és nagyon viszontagságos körülmények között kell elérjük a célunkat. Azonban az, aki egyedül vág neki a sivatagnak, elbukik.

Ez a program társakat ad a nagy úthoz.
Legyél te is ennek a programnak a része.

Sánta Csaba

Ki a felelős azért, hogy eddig a terveid nem valósultak meg?

Könnyű azt mondani, hogy valósítsuk meg a terveinket, ha közben a munkatársak, a vevők, a család, a beszállítók mind-mind megakadályoznak ebben. 

Amikor a napi teendők között elvész a lendület, a hit, a vágy, az álom és csak azt vesszük észre, hogy ismét eltelt egy év és nem haladtuk sehova.

Ráadásul egyik iskolában sem tanítják meg nekünk azt, hogyan kell végigcsinálni a terveinket, hogyan kell kitartónak lenni, hogyan kell fókuszálni, lendületben maradni és lelkileg erősnek lenni.

Mivel téged sem vérteztek fel ezzel a tudással és ismerettel, nem is lehet téged hibáztatni azzal, hogy az eredményeid alulmúlták az elvárásaidat.

A program eredete

2015-ben hallottam egy előadást Kulcsár Tibortól, ahol azt mondta, hogy közötte és a versenytársai között egyetlen különbség van, mégpedig az, hogy ő valóban meg is valósította azt, amit olvasott, tanult, eltervezett. Míg a többiek elolvasták ugyanúgy a könyveket, csak aztán minden maradt a régiben.

Így a többiek most is küzdenek a fennmaradásért, addig Tibor ezzel a hozzáállással 10 milliárd körüli vagyont tudott felépíteni.

A tudásommal, hozzáállásommal, fegyelmezettségemmel képes vagyok segíteni a vállalkozókat abban, hogy valóban megvalósítsák azt, amit elterveztek.

Amit mindenképpen be kell valljak

Ez a program nem fogja megkönnyíteni a helyzetedet…

…viszont cserébe segít, hogy elérd a céljaidat.

Átlépni a saját eddigi határaidat, szembenézni és megoldani az eddig halogatott kérdéseket, nem egyszerű. De ez a társaság számon fogja kérni és segítséget fog nyújtani ahhoz, hogy bár nehéz, de mégis meg tudd tenni.

Ez nem mindenkinek sikerül még így sem. Szükség van arra, hogy nem csak a vállalkozásod, de te magad is változz, hogy jobb eredményeid legyenek.

Ha ez nem megy belül, nem fog menni kívül sem.

Készen állsz erre a változásra?

3 ok, amiért neked is halaszthatatlanul csatlakoznod kell a programhoz

Aki logikusan végig szokott gondolni egy vásárlási döntést, az értékelni fogja a következő pontokat

1) Hatékonyabban eléred a céljaidat

Nem kell rengeteg könyvet vagy kurzust elvégezned, hogy megtaláld a megoldást, mert a többi vállalkozó megosztja veled a tapasztalát, tudását, így abból táplálkozva könnyebben és gyorsabban találsz megoldást az elakadásaidra.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ezek után ne olvass könyveket, vagy ne járj tréningekre. 😉

2) Hamarabb eléred a céljaidat

Hiszen a program nem hagyja, hogy letérj az útról és valami mással foglalkozz, így a rendelkezésedre álló időben valóvan a céljaidon, a vállalkozásodon tudj dolgozni.

3) Segít a tapasztalat

2016 óta támogatom a vállalkozókat abban, hogy jobb megvalósítóvá váljanak, így biztosan találok számodra is megoldást, amivel jobb megvalósítóvá válsz te és a vállalkozásod is.

Ráadásul a program során más vállalkozók tapasztalatát, meglátását is meg tudod ismerni.

beszámolók a programról

Székely Kriszti története

A leggyakoribb félreértések az MMP-vel kapcsolatosan (amivel mások megfosztják magukat a kiugró eredményeiktől)

Nincs rá időm

Igen, a vállalkozók elfoglaltak. Mindenkinek rengeteg feladata, dolga van. Azt gondold végig, hogy mivel fogsz hamarabb eredményeket elérni, ha továbbra is ugyanúgy töltöd az idődet mint eddig, vagy szakítasz időt a vállalkozásod fejlesztésére (folyamataira, stratégiájára) így egy minőségi cserét hajtasz végre, ami végül oda vezet, hogy egyre több időd lesz a pihenésre és az eredményeid élvezetére.

Nincs rá pénzem

Azt gondold végig, hogy az eredményeid elmaradásával mennyi pénzt veszítesz. Ha ez többszöröse a program részvételi díjának, akkor logikus döntés, hogy segítséget kérsz ilyen formában az eredmények elérésére.

Nem vagyok még nagy vállalkozó

A programban rengeteg kezdő, néhány éve vállalkozó vett részt sikerrel. Amúgy is, mit gondolsz, mennyi idő fog ezzel a hozzáállással kelleni ahhoz, hogy előrébb lépj. Pont ez az a közeg, ami ki tud téged szakítani az átlagos ritmusból és fel tudja húzni a vállalkozásodat.

"Ne csatlakozz a kényelmes tömeghez;
menj oda, ahol magasak a követelmények
és nagyok az elvárások."

Jim Rohn

Miért most a legaktuálisabb csatlakozni a programhoz?

A Covid helyzet hullámokat gerjeszt minden piacon. Ha a te piacodat fellendítette a koronavírus, akkor abban kell segítség, hogy minél jobban ki tudd használni ezt a helyzetet.
Ha a te piacodat hátrányba hozta a pandémia, akkor abban kell a segítség, hogy ezt az előnyödre fordítsd és ne csak túlélj, hanem fejlődj, így a versenytársaidat lehagyva előnnyel jössz ki ebből az időszakból.

Mennyibe kerül az MMP részvételi díja?

Minden tudásomat és kapcsolatomat megkapod. Minden hónapban egy szakértőtől tanulhatsz, valamint folyamatos kontroll alatt leszel te és a vállalkozásod is. Ezek pedig olyan értékek, amiket nehéz pénzben kifejezni.

Inkább azt nézd meg, hogy mennyit veszítesz napról napra, hónapról hónapra azzal, hogy elmaradnak a megvalósítás eredményei.

Biztos vagyok benne, ha végiggondoltad, hogy mennyi plusz pénzt tudsz csinálni a terved végrehajtásával, akkor a program díja nagyon kedvező lesz számodra.

A program havidíjas, egy évre szóló szerződéssel:

A Megvalósítási Mentor Program alap részvételi díja 2021-ben:
59.990 Ft/hó/fő

Tartalma:
– havonta 1×45 perc egyéni online konzultáció
– havonta 1 alkalom csoportos találkozó
– havonta 1 alkalom oktatás szakértők segítségével

További online konzultációk igényelhetők minden hónap előtt:
+1 konzultáció: 12.900 Ft
+2 konzultáció: 21.900 Ft

A Megvalósítási Mentor Program pro részvételi díja 2021-ben:
69.990 Ft/hó/fő

Tartalma:
– havonta 2×45 perc egyéni online konzultáció
– havonta 1 alkalom csoportos találkozó
– havonta 1 alkalom oktatás szakértők segítségével

További online konzultációk igényelhetők minden hónap előtt:
+1 konzultáció: 12.900 Ft
+2 konzultáció: 21.900 Ft

FIGYELEM! Korlátozott a létszám!

Mi történik a jelentkezés után?

1. Jelentkezés után egy felmérésen veszel részt, hogy jobban megismerjelek. Nagyon fontos, hogy megfelelő személyiséggel rendelkező résztvevőkkel dolgozzak együtt.

2. A kitöltése után felhívlak telefonon és átbeszéljük az eredményeidet és a kérdéseidet.

3. Ha egyezik a kettőnk nézőpontja és iránya, ha úgy érezzük, hogy tudunk közösen együtt dolgozni a te terveid megvalósításában, akkor szerződést kötünk és csatlakozol a programhoz.

Gyakori kérdések a programmal kapcsolatban?

Mennyi résztvevője van a programnak?

A program kiscsoportos formában működik. Ez azt jelenti, hogy maximum 8 fő van egy csoportban.

Mikor vannak a csoporttalálkozók?

A csoporttalálkozók előre egyeztetett időpontban és helyszínen kerülnek megrendezésre. Attól függően, hogy melyik csoportba kerülsz, megkapod az adott csoport időpontjait.

Kezdőként, hogyan tudok segíteni egy profi vállalkozónak?

Ilyen helyzetbe nem fogsz kerülni. Ugyanis az egyes csoportok résztvevői össze vannak válogatva, vagyis ez egyéni vagy kisvállalkozók, nem vagy csak indokolt esetben kerülnek össze a rutinos vállalkozókkal. Így ha te rutinos vállalkozó vagy, nem kell attól tartanod, hogy nem kapsz segítséget, ötletet a terveid megvalósítása során!

Messze lakok, lesz online verziója ennek a programnak?

Igen, a létszámtól és a jelentkezők igényétől függően lehet online verziója is. Ebben az esetben is indokoltnak tartom a háromszori személyes találkozást is. 

Ha jelentkezem, automatikusan bekerülök a programban?

A te érdekedben nem. Te sem szeretnél olyan vállalkozókra támaszkodni, akik nem veszik ezt az egészet komolyan. Ezért többlépcsős a kiválasztási folyamat. 

Nem találtál választ a kérdésedre?

Akkor küldj egy e-mailt a info@segitsegvallalkozolettem.hu címre és 2 munkanapon belül válaszolok neked! Keress bizalommal, örömmel segítek neked!

Köszönöm, minden kérdésemre kaptam választ!

VÁRJ! MIELŐTT KILÉPSZ...

Ha most nem jelentkezel, akkor lehet, hogy holnap ilyenkor már nem is lesz hely a programra. Minden egyes halogatással töltött perccel hátrányba hozod a vállalkozásodat, és távolodsz az üzleti céljaidtól!

Ne feledd, ha részt veszel az MMP-n, egy olyan támobató társaságba kerülsz, ahol valóban az a fontos, hogy megvalósítsd azt, amit elterveztél.

Megvalósítási Mentor Program

© 2016-2021. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449