fbpx

Nyílt nap

2021. február 25.

Megvalósítási Mentor Program

Megvalósítási Mentor Program

Az egyetlen kisvállalkozói mentor program, ahol a célok valódi megvalósításán van a hangsúly egy csapat és egy mentor segítségével. Használd fel mások tudását, tapasztalatát, erejét céljaid gyorsabb eléréséhez! Vess véget az álmodozásnak. Itt az ideje, hogy belépj a megvalósítók vagyonos táborába!

Az egyetlen mentor program, ami a nagy álmokkal rendelkező kisvállalkozóknak segít kézzelfogható üzleti eredményeket elérni anélkül, hogy önmaguknak csalódást keltő ígéreteket kellene tenniük.

A nagy álmokkal rendelkező kisvállalkozóknak szóló 12 hónapos coaching alapú vállalkozásfejlesztési mentor program.

Vess véget az álmodozásnak, törj ki a megszokott kereteidből, hozz végre igazi változást  a vállalkozásodban, hogy megérdemelten legyen olyan vállalkozásod, ami büszkeséggel tölt, ami színvonalas életet biztosít neked és a családodnak, és amiben folyamatosan örömödet leled! 

Elveszítetted a motivációdat

mert a céljaid felé vezető úton nehézségekbe ütköztél?

Elveszítetted a fókuszodat

mert rengeteg hatás ér, és nem tudsz kitartani a fontos céljaid mellett?

Elveszítetted a lendületedet

mert információ, tapasztalat, tudás hiány miatt nem tudtál döntéseket hozni és lépéseket tenni?

Elveszítetted a lelkesedésedet

mert a hétköznapokban nincsen, aki bátorítson, elismerje a sikereidet vagy aki meghallgasson?

Ennek nem kellene így lennie!

Engedd meg, hogy segítsek neked is!

A Megvalósítási Mentor Program nem csak segít visszaszerezni ezeket, de olyan új tapasztalatokat és tudást is ad, amivel képes leszel magabiztosan igazi megvalósítóként működni!

Téged várlak erre a programra, ha úgy érzed,

Miért jó MMP-snek lenni?

A program tagjai folyamatosan fejlődnek és hónapról hónapra előrébb jutnak a céljaik felé.

Végre van egy olyan támogató üzleti közeged, akikkel hónapról hónapra megoszthatod a nehézségeidet, a sikereidet, a kérdéseidet, elakadásaidat és az ötleteidet is.

Van egy mentorod, akivel négyszemközt át tudod beszélni a következő lépéseidet, aki támogat, dicsér, ha szükséges számon kér, és minden lépésedben támogat, hogy kitarts és elérd az üzleti céljaidat!

Mi az a Megvalósítási Mentor Program (MMP)?

Ez a program azt ígéri neked, hogy ha bevállalsz havonta 1 napot és hetente 6 órát és keményen a vállalkozásodon és önmagadon dolgozol, valamint a megfelelő feladatokkal foglalkozol, akkor lépésről lépésre haladni fogsz a céljaid felé és végül képes leszel elérni azokat.

Itt egy támogató közeg, egy burok vesz körül, ahol minden pillanatban támogatnak téged az üzleti döntéseidben, lépéseidben, ahol őszintén megoszthatod nehézségeidet és a sikereidet is.

A programban kisvállalkozók szűk köre (6-8 fő + 1 mentor) egész évben egymást segítik, támogatják, számon kérik, hogy mindenki elérje az üzleti célját. A mentortól egyéni, négyszemközti megoldásokat, egymástól pedig csoportos segítséget kapnak a résztvevők. 

Ez nem egy újabb képzés!

Nem az a cél, hogy új ismereteket szerezz. Itt nem készen kapsz egy képzési menetrendet, aminek a segítségével előre meghatározottan fogsz fejlődni. 

Ez nem egy nagylétszámú program, ahol nem jut figyelem rád. Ez nem egy olyan közeg, ahol mindenki csak a saját dolgaira figyel.

Ez egy olyan komplex program, melynek minden eleme azt támogatja, hogy te valóban elérd azt, amit kitűztél célul. Megosztjuk ismereteinket, tudásunkat, tapasztalatunkat és segítünk, hogy ezt a céljaid elérése érdekében beépítsd a vállalkozásodba.

Magadra ismersz?
Akkor ott a helyed a programon, ha

Annak is ott a helye,

Akinek nagy álmai, nagy céljai vannak, és úgy érzi, hogy kell köré egy támogató csapat, akik rajt tartják az úton.

Akinek nincs kitől tanácsot kérni.
Nincsenek olyan barátai, ismerősei, üzleti partnerei, akikkel őszintén, elvárásoktól és megfeleléstől mentesen meg tudják beszélni az üzleti kérdéseiket, elakadásaikat.

Aki hajlamos feladni, pedig meg tudná csinálni, és már elege van abból, hogy nem elég kitartó.

Viszont a program nem neked való

Ha te továbbra is csak ülni akarsz és várni, hogy majd kívülről valaki megoldja a feladataidat és problémáidat.

Neked ez a program nem lesz segítséggel.

Mit tartalmaz a program?

#1. Csoporttalálkozók

A program résztvevői csoportokba szerveződnek. Ők lesznek a saját tanácsadó testületed tagjai. Havonta 1x csoporttalálkozón találkoztok. Ezen az alkalmon az általad felvetett problémára megosztják veled a tagok a meglátásaikat, tapasztalataikat, véleményeiket. Ezt minden csoporttaggal kölcsönösen megtesszük. A csoporttalálkozón túl egy zárt Facebook csoporton belül is akár minden nap meg tudjátok beszélni a kérdéseiteket.

#2. Egyéni konzultáció

A 45 perces konzultáción négyszemközt beszélgetsz a mentoroddal, aki válaszol a kérdéseidre, ellenőrzi a haladásodat és segít felkészülni a csoporttalálkozóra. Ez azért jó, mert folyamatosan egyéni támogatást és motivációt kapsz a terveid megvalósításához. A beszélgetések feltöltenek, lendületbe hoznak, fókuszba helyeznek. Így mindig rajta tudsz maradni a célodhoz vezető úton.

#3. Bónuszok

 • ingyenes részvétel az SVL rendezvényeken
 • ingyenes részvétel a Trambulin Mentor Programon
 • ingyenes tagság az SVL Klubban

#4. Garancia

Bónuszok

#1. Ingyenes részvétel az alábbi rendezvényeken

 • Beindító Tréning 43990 Ft értékben (csoportos tagoknak)
 • Üzleti Modell Építés Tréningen 110990 Ft értékben (csoportos tagoknak)
 • Üzleti Félévtervező 55990 Ft értékben (csoportos tagoknak)
 • Vevőszerző-rendszer workshop 41990 Ft értékben (csoportos tagoknak)
 • Üzleti Évtervező workshopon 119990 Ft értékben (egyéni és csoportos tagoknak)

Összesen: 372.950 Ft

#2. Ingyenes részvétel a Trambulin Mentor Programon (csoportos tagoknak)

Ez egy 6 hónapos mentor program vezetett tartalommal (150.000 Ft értékben)
Témák:

 • üzleti stratégiai alapok
 • célkitűzés
 • tervezés
 • időgazdálkodás
 • ügyfélszerzés
 • pénzügyek

Értéke: 287.280 Ft

#3. Ingyenes tagság az SVL Klubban (egyéni és csoportos tagoknak)

Online tudás bázis, ahol oktatóanyagokat és vállalkozásépítést támogató anyagokat érhetsz el.

Értéke: 59.880 Ft

Mennyibe kerül a Megvalósítási Mentor Program részvételi díja?

Minden tudásomat és kapcsolatomat megkapod. Minden hónapban egy szakértőtől tanulhatsz, valamint folyamatos kontroll alatt leszel te és a vállalkozásod is. Ezek pedig olyan értékek, amiket nehéz pénzben kifejezni. Inkább azt nézd meg, hogy mennyit veszítesz napról napra, hónapról hónapra azzal, hogy elmaradnak a megvalósítás eredményei.
Biztos vagyok benne, ha végiggondoltad, hogy mennyi plusz pénzt tudsz csinálni a terved végrehajtásával, akkor a program díja nagyon kedvező lesz számodra. A program havidíjas, egy évre szóló szerződéssel.

Invesztíció 2024-ben:

Csoportos verzió:

79.990 Ft/hó/fő

799.900 Ft/év/fő

Tartalma:
– havonta 1×45 perc egyéni online konzultáció
– havonta 1 alkalom offline csoportos találkozó

Bónuszok:
– Minden rendezvényen VIP részvétel (372.950 Ft értékben)
– Trambulin Mentor Program tagság (287.280 Ft értékben)
– SVL Klubtagság 12 hónapig (59.880 Ft értékben)

További online konzultációk igényelhetők minden hónap előtt:
+1 konzultáció: 12.900 Ft
+2 konzultáció: 21.900 Ft

Egyéni verzió:

58.990 Ft/hó/fő

589.900 Ft/év/fő

Tartalma:
– havonta 2×45 perc egyéni online konzultáció

Bónuszok (179.870 Ft értékben)y:
– Üzleti Évtervező Workshop VIP részvétel (119.990 Ft értékben)
– SVL Klubtagság 12 hónapig (59.880 Ft értékben)

További online konzultációk igényelhetők minden hónap előtt:
+1 konzultáció: 12.900 Ft
+2 konzultáció: 21.900 Ft

GARANCIA*

90 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok.
Vagyis. ha úgy érzed 90 nap után, hogy ez a program nem neked való, akkor az addig befizetett teljes részvételi díjat visszaadom.

*Egyetlen feltételem, hogy legyél ott minden csoporttalálkozó alkalmán, és lássam, hogy Te mindent megtettél az eredmények eléréséért!

Mi történik a jelentkezés után?

1. lépés: Ahhoz, hogy kifejezd a jelentkezésed komolyságát, szükséges, hogy elutald a programhoz kapcsolódó regisztrációs díjat. A díj elutalására 3 napod van.

2. lépés: A regisztrációs díj beérkezése után egy felmérésen veszel részt, hogy jobban megismerjelek. Nagyon fontos, hogy megfelelő személyiséggel rendelkező résztvevőkkel dolgozzak együtt. Az utalásod beérkezése után kapsz egy levelet, mely tartalmazza a regisztrációs díj számláját és a linket, ahol a tesztedet ki tudod tölteni.

3. lépés: Amikor beérkezik a teszted, néhány napon belül kiértékelem azt és ha megfelelsz a program elvárásainak, akkor tovább tudsz lépni a folyamatban. Amennyiben nem felelsz meg, visszautalásra kerül számodra regisztrációs díj.

4. lépés: Ha egyezik a kettőnk nézőpontja és iránya, ha úgy érezzük, hogy tudunk közösen együtt dolgozni a te céljaid elérésén, akkor megkapod a szerződésedet és az első havi részvételi díjról a számládat, ami a regisztrációs díjjal csökkentett értéket fogja tartalmazni.

5. lépés: Az első havi részvételi díj beérkezése után elindul a felkészülés a programra.

A program megalkotója

Sánta Csaba vagyok, vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner.

Azért dolgozom, hogy a vállalkozók olyan könnyen tudják megvalósítani üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanárként 2008 óta vagyok vállalkozó. Évek óta segítem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy tudatosan és tervezetten fejlesszék vállalkozásukat, hogy tartós üzleti eredményeket érjenek el. 2013 óta tartok ÉVTERVEZŐ workshopokat, ahol vállalkozóknak segítek összeállítani éves stratégiai terveket. 2015-ben miután megtartottam az ÉVTERVEZŐt elgondolkoztam azon, hogy hogyan tudnám tovább támogatni a résztvevőket a saját stratégiai tervük megvalósításában. Ekkor született meg a Megvalósítási Mentor Program ötlete. 2016. januárjában el is indult az első éved.

A megvalósítás olyan, mint a sivatagi menetelés. Kapunk hideget meleget és nagyon viszontagságos körülmények között kell elérjük a célunkat. Azonban az, aki egyedül vág neki a sivatagnak, elbukik.

Ez a program társakat ad a nagy úthoz.
Legyél te is ennek a programnak a része.

Sánta Csaba

Ki a felelős azért, hogy eddig a terveid nem valósultak meg?

Könnyű azt mondani, hogy valósítsuk meg a terveinket, ha közben a munkatársak, a vevők, a család, a beszállítók mind-mind megakadályoznak ebben. 

Amikor a napi teendők között elvész a lendület, a hit, a vágy, az álom és csak azt vesszük észre, hogy ismét eltelt egy év és nem haladtuk sehova.

Ráadásul egyik iskolában sem tanítják meg nekünk azt, hogyan kell végigcsinálni a terveinket, hogyan kell kitartónak lenni, hogyan kell fókuszálni, lendületben maradni és lelkileg erősnek lenni.

Mivel téged sem vérteztek fel ezzel a tudással és ismerettel, nem is lehet téged hibáztatni azzal, hogy az eredményeid alulmúlták az elvárásaidat.

FIGYELEM! Korlátozott a létszám!

A program eredete

2015-ben hallottam egy előadást Kulcsár Tibortól, ahol azt mondta, hogy közötte és a versenytársai között egyetlen különbség van, mégpedig az, hogy ő valóban meg is valósította azt, amit olvasott, tanult, eltervezett. Míg a többiek elolvasták ugyanúgy a könyveket, csak aztán minden maradt a régiben.

Így a többiek most is küzdenek a fennmaradásért, addig Tibor ezzel a hozzáállással 10 milliárd körüli vagyont tudott felépíteni.

A tudásommal, hozzáállásommal, fegyelmezettségemmel képes vagyok segíteni a vállalkozókat abban, hogy valóban megvalósítsák azt, amit elterveztek.

Amit mindenképpen be kell valljak

Ez a program nem gyors csodaszer…

…viszont cserébe segít, hogy elérd a céljaidat.

Átlépni a saját eddigi határaidat, szembenézni és megoldani az eddig halogatott kérdéseket, nem egyszerű. De ez a társaság számon fogja kérni és segítséget fog nyújtani ahhoz, hogy bár nehéz, de mégis meg tudd tenni.

Ez nem mindenkinek sikerül még így sem. Szükség van arra, hogy nem csak a vállalkozásod, de te magad is változz, hogy jobb eredményeid legyenek.

Ha ez nem megy belül, nem fog menni kívül sem.

Készen állsz erre a változásra?

3 ok, amiért neked is halaszthatatlanul csatlakoznod kell a programhoz

Aki logikusan végig szokott gondolni egy vásárlási döntést, az értékelni fogja a következő pontokat

1) Hatékonyabban eléred a céljaidat

Nem kell rengeteg könyvet vagy kurzust elvégezned, hogy megtaláld a megoldást, mert a többi vállalkozó megosztja veled a tapasztalát, tudását, így abból táplálkozva könnyebben és gyorsabban találsz megoldást az elakadásaidra.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ezek után ne olvass könyveket, vagy ne járj tréningekre. 😉

2) Hamarabb eléred a céljaidat

Hiszen a program nem hagyja, hogy letérj az útról és valami mással foglalkozz, így a rendelkezésedre álló időben valóvan a céljaidon, a vállalkozásodon tudj dolgozni.

3) Segít a tapasztalat

2016 óta támogatom a vállalkozókat abban, hogy jobb megvalósítóvá váljanak, így biztosan találok számodra is megoldást, amivel jobb megvalósítóvá válsz te és a vállalkozásod is.

Ráadásul a program során más vállalkozók tapasztalatát, meglátását is meg tudod ismerni.

Korábbi résztvevők véleménye a Megvalósítási Mentor Programról

Székely Kriszti története

„Az élet minden területén fontos hogy mentorunk legyen. Személyi edzőt alkalmazunk ha a testünkön szeretnénk változtatni, pszichológushoz megyünk ha lelki problémáink vannak.
Ha a cégvezetőként elakadunk, fontos hogy tudjunk segítséget kérni. A Csabával való közös munka során jöttem rá arra, hogy mennyi időt pazaroltam el addig a saját kudarcaimból való tanulástól, és mennyivel előbbről járnék már cégvezetőként, ha korábban is együtt dolgozhattunk volna.”

Kálló Tamás – MNS Védelem Kft.

A leggyakoribb félreértések az MMP-vel kapcsolatosan (amivel mások megfosztják magukat a kiugró eredményeiktől)

Nincs rá időm

Igen, a vállalkozók elfoglaltak. Mindenkinek rengeteg feladata, dolga van. Azt gondold végig, hogy mivel fogsz hamarabb eredményeket elérni, ha továbbra is ugyanúgy töltöd az idődet mint eddig, vagy szakítasz időt a vállalkozásod fejlesztésére (folyamataira, stratégiájára) így egy minőségi cserét hajtasz végre, ami végül oda vezet, hogy egyre több időd lesz a pihenésre és az eredményeid élvezetére.

Nincs rá pénzem

Azt gondold végig, hogy az eredményeid elmaradásával mennyi pénzt veszítesz. Ha ez többszöröse a program részvételi díjának, akkor logikus döntés, hogy segítséget kérsz ilyen formában az eredmények elérésére.

Nem vagyok még nagy vállalkozó

A programban rengeteg kezdő, néhány éve vállalkozó vett részt sikerrel. Amúgy is, mit gondolsz, mennyi idő fog ezzel a hozzáállással kelleni ahhoz, hogy előrébb lépj. Pont ez az a közeg, ami ki tud téged szakítani az átlagos ritmusból és fel tudja húzni a vállalkozásodat.

"Ne csatlakozz a kényelmes tömeghez;
menj oda, ahol magasak a követelmények
és nagyok az elvárások."

Jim Rohn

Gyakori kérdések a Megvalósítási Mentor Programmal kapcsolatban?

Mennyi résztvevője van a programnak?

A csoportos verzióban maximum 7 fő van egy csoportban.

Az egyéni programban pedig a vállalkozóval dolgozok négyszemközt.

Mikor vannak a csoporttalálkozók?

A csoporttalálkozók előre egyeztetett időpontban és helyszínen kerülnek megrendezésre. Attól függően, hogy melyik csoportba kerülsz, megkapod az adott csoport időpontjait.

Kezdőként, hogyan tudok segíteni egy profi vállalkozónak?

Ilyen helyzetbe nem fogsz kerülni. Ugyanis az egyes csoportok résztvevői össze vannak válogatva, vagyis ez egyéni vagy kisvállalkozók, nem vagy csak indokolt esetben kerülnek össze a rutinos vállalkozókkal. Így ha te rutinos vállalkozó vagy, nem kell attól tartanod, hogy nem kapsz segítséget, ötletet a terveid megvalósítása során!

Messze lakok, lesz online verziója ennek a programnak?

Igen, a létszámtól és a jelentkezők igényétől függően lehet online verziója is. Ebben az esetben is indokoltnak tartom a háromszori személyes találkozást is. 

Ha jelentkezem, automatikusan bekerülök a programban?

A te érdekedben nem. Te sem szeretnél olyan vállalkozókra támaszkodni, akik nem veszik ezt az egészet komolyan. Ezért többlépcsős a kiválasztási folyamat. 

Nem találtál választ a kérdésedre?

Akkor küldj egy e-mailt a info@segitsegvallalkozolettem.hu címre és 2 munkanapon belül válaszolok neked! Keress bizalommal, örömmel segítek neked!

Köszönöm, minden kérdésemre kaptam választ!

VÁRJ! MIELŐTT KILÉPSZ...

Ha most nem jelentkezel, akkor lehet, hogy holnap ilyenkor már nem is lesz hely a programra. Minden egyes halogatással töltött perccel hátrányba hozod a vállalkozásodat, és távolodsz az üzleti céljaidtól!

Ne feledd, ha részt veszel az MMP-n, egy olyan támobató társaságba kerülsz, ahol valóban az a fontos, hogy megvalósítsd azt, amit elterveztél.

TE MIT VÁLASZTASZ?

Neked már csak azt kell eldöntened, hogy továbbra is arra vársz, hogy maguktól megvalósuljanak az álmaid, vagy végre segítséget kérsz, és jössz velük az üzleti céljaid felé?

Megvalósítási Mentor Program

© 2016-2023. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449