fbpx

Így értékelték a résztvevők a 2020-as Félévtervező Workshopot

Félévtervező Workshop Résztvevői vélemények

Szokás szerint a nyár kezdetén azzal segítem a vállalkozókat, hogy egy olyan programot tartok, ahol le tudják zárni az első félévet és meg tudják tervezni a vállalkozásuk második félévét. Erre szolgál az Üzleti Félévtervező Workshop.

A koronavírus járvány miatt a 2020-as Félévtervező online került megtartásra. A résztvevők reggel 8.45-től majdnem délután 6 óráig a Zoom felületén tudtak részt venni a workshopon. Ebben a posztban a véleményeiket olvashatod.

Hogyan vélekedtek a résztvevők a Félévtervező végén?

Résztvevői vélemények:

Fókusz és lendület

A félévtervező a legjobb módja, hogy dedikált időt szenteljek a céljaim pontosítására és a terveim alakítására. Segít fókuszba kerülni és lendületbe jönni.

Tóth Cecília
zezil – kreatív időtervezés
www.zezil.hu
Budapest


A jól szervezettség alapját adta

A tervezés megadta számomra azt a biztonságot jelentő alapot, ami ahhoz kell, hogy a vállalkozásom jól szervezetten építhessem. Mivel Csaba iránymutatásával mérhetővé tettem az egyes fázisokat, így nem csak érzem, hanem tudom is, hogy megtettem minden tőlem telhetőt a céljaim elérése érdekében.

Gyetvai Éva
Gyetvai Design, lakberendezés
www.gyetvaidesign.hu

Százhalombatta


Átláthatóság és megkönnyebbülés

Nagyon szeretem, ahogy a fejemben és naptáramban egyre csak sokasodó és torlódó ötleteket és teendőket letisztázzuk a nap végére. Sokkal átláthatóbb, hogy mit kell tennem és megkönnyebbülés, hogy mindezt nem egyszerre 🙂

Nagy Olga
kisvállalkozói adatszervezési szakértő
www.nagyolga.hu
Budapest


Színvonalas, átgondolt, profin szervezett program. Ajánlom minden vállalkozónak.

Egger Zsófia
egyéni vállalkozó
www.vanidomalkotni.hu
Etyek


Mintha fogná a kezemet

Nagyon motiváló Csabával tervezni. Olyan, mintha fogná az ember kezét végig a folyamatban. Mindenki kérdésére figyel, válaszol, fáradhatatlanul magyaráz. Nagyon bízom benne, hogy a félévtervező „eredményeként” év végéig megszületik az első két online termékem. Köszönöm a támogatást!

Kapin Viktória
Jó hírem van PR
johiremvanpr.hu
Budapest


Fájdalmas, de esélyt ad

Szeretem ezeket a tervező napokat, mert mindről bőgve megyek haza 🙁 Ilyenkor mindig kiderül, hogy magamtól mekkora marhaságokat gondolok… Ma például azon megvalósítandó gondolataim 70%-át húztam ki, amit tegnap még mindenképp meg akartam csinálni az évben. Mondjuk így viszont van esélyem a maradék 30%-ot meg is csinálni 😉

Lipcsei Lajos
Te is lehetsz fotós!
teislehetszfotos.hu
Piliscsaba


Tiszta, világos fókusz

Csabát nagyon jó mentornak tartom. Nála a tervezés fontos szerepet kap, ami a rendezvényein is megmutatkozik. Egyre biztosabbnak érzem a stratégiai alapokat, köszönhetően a segítségének, hasznos kérdéseinek és iránymutatásának. Ajánlom minden vállalkozónak, vállalkozni vágyónak. Sőt annak is újra és újra, aki már járt nála. Nekünk rengeteget adott, tiszta és világos fókusz van előttünk, már csak a megvalósításra kell koncentrálnunk.

Kálmán Dorka
VISUALZ Creative Studio / ügyvezető & desinger
visualz.hu
Budapest


Nyugodtabb és összeszedettebb lettem

Nagyon élveztem a félévtervezőt, mert bár volt egy szerintem jó tervem év végéig, segített letisztázni, és abban hogy lássam tényleg lesz-e idő mindenre – ha pedig nem, akkor mire mondjak nemet. A végére nyugodtabb és összeszedettebb lettem, és motiváltabb is – kezdődhet a megvalósítás!

Kiss Zsuzsi
Harmónia Pilatessel Klub
pilatesesmotivacio.hu
Piliscsaba


Rendszer a káosznak

Az SVL tervező workshopok egyre nagyobb tudatosságot visznek a vállalkozásom hétköznapjaiba. Segít megtalálni a fókuszt, rendszert ad a káosznak és nem engedi, hogy az igazi célomtól eltérjek.

Bencsik-Horváth Júlia
Okoslégy.hu környezettudatos webáruház
www.okoslegy.hu
Budapest


Rendszer, amihez bármikor vissza tudok nyúlni

Az a tervezési rendszer, amit Csaba megtanít, bárki számára segítség lehet. Akár terveztél már korábban, akár nem, ez a rendszer olyan alapot majd számodra, amihez vissza tudsz nyúlni év közben is bármikor.

József Nikolett
Legyél Instakész
www.legyelinstakesz.hu
Százhalombatta


Kezdek vállalkozói szemlélettel gondolkodni

Kaptam egy megközelítés-módot a tervezéshez és már megvalósíthatónak tűnik a vállalkozásom. Rengeteget tudunk tanulni egymástól is, és ez a tréning is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kezdek vállalkozói szemlélettel gondolkodni. Mindenkinek ajánlom, aki kisvállalkozó, és szeretne fejlődni. Szerintem fel fog futni a vállalkozásom, és ezzel együtt a magabiztosságom is.

Nagy Andrea
Learn Online
learnnow.hu
Fót

Kihagyhatatlan, ha rendszert akarsz építeni

Kezdő vállalkozóként számomra nagyon fontos, hogy a helyes irányban és a megfelelő eszközökkel induljak el, amiben Csaba programjai nagyon sokat segítenek. Azon vállalkozók számára kihagyhatatlanok ezek a programok, akik rendszert szeretnének építeni vagy látni a saját vállalkozásukban. A félévtervezővel egy teljes mértékben letisztult képet kaptam arról, hogy az év második felére kitűzött céljaimat milyen konkrét lépéseken keresztül fogom tudni elérni. Nem csak a félévtervezőt, hanem az évtervezőt és a mentor programjain való részvételt is mindenképp ajánlom, hiszen Csaba minden információt megad ahhoz, hogy a vállalkozásunkat sikerre vihessük, annak elérése viszont kizárólag rajtunk múlik. Én éppen ezért hiszek abban, hogy akik részt vesznek Csaba programjain és elvégzik az adott feladatokat, azok biztosan elérik kitűzött céljaikat. Hálásan köszönök mindent! Szuper Félévtervező volt! 🙂

Aranyosi Szilvia
egyéni vállalkozó
www.vamarketing.hu
Budapest

El is készíted a tervedet

A tervezés alapvető feladatunk vállalkozóként, mégis sokan nem tudjuk, hogy álljunk neki, hogyan is csináljuk jól. Csaba évtervezőjén egy fantasztikusan felépített rendszerben vihetjük végig a folyamatot az alapoktól egészen a konkrét terv elkészítéséig. A hangsúly a végén van, hiszen az eseményen nem (csak) tudásanyaggal bővíted az ismereteid, hanem szakszerű segítséggel el is készíted a terved. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki tudatosan szeretné építeni vállalkozását legyen az kezdő vagy már rutinos vállalkozó.

Honosi Hanna
Kitty Függöny Manufaktúra
www.kittyfuggony.hu

Dorog

Ne szomorkodj, ha erről lemaradtál!

A workshopról videófelvétel készült, melynek segítségével te is el tudod készíteni a második féléves üzleti tervedet.