fbpx

Cecília, Réka és Zoltán ezért jön el évről évre az Üzleti Évtervező Workshopra

Korábbi cikkeimben a stratégiai tervezésről írtam. Annak hátrányáról és előnyeiről és ezek következményeiről. Ennek kapcsán szóba került a következő Üzleti Évtervező rendezvényem is, amelyre október 31-ig még Koránkelő kedvezménnyel jelentkezhetsz.

Itt tudod, megvenni a kedvezményes jegyedet!

Ehhez a bejegyzéshez néhány korábbi résztvevőt kértem meg, hogy meséljék el, miért jönnek el újra és milyen hatással volt a vállalkozói életükre az előző évi Üzleti Évtervező Workshop.

„Hasonló gondolkodású emberek között vagyok…”

Azért jelentkeztem az évtervezőre, mert érzem, hogy nem jó, hogy a vállalkozásom ad-hoc működik, tervezéssel magasabb szintre léphetnék, és ehhez Csaba minden segítséget megad. 

A másik, amiért jelentkeztem az évtervezőre, hogy hasonló gondolkodású emberek között vagyok, már ez a helyzet inspirál önmagában. Elhatároztam, hogy legalább ezt a tréninget minden évben „megengedem” magamnak, tanárként jólesik, hogy időnként a tanulók közé tartozom egy kis időre. 

Ráadásul a nap végén újra tele vagyok ötletekkel, tervekkel a vállalkozásomat illetően. Innentől már nagy részt rajtam múlik, hogyan látok neki a megvalósításnak.


Gyökös Réka Gyökös Réka, német-magyar szakos magántanár


Már látom, hogy merre tartunk, és melyik a következő fontos lépés…”

Nagyon sok rendezvény hirdetéssel találkozok az online térben. Nehéz eldönteni, hogy melyik az igazán hasznos és hiteles. 

Sánta Csabát egy előző munkahelyen ismertem meg évekkel ezelőtt. Így elég régóta követem az útját. Saját szememmel láttam, hogy honnan hova jutott el. Így nem volt kérdés, hogy hozzá fogok járni tanulni, mert ő tényleg azt oktatja, amit a saját életében alkalmaz. És ezeknek köszönhetően jutott el oda, ahol jelenleg tart. 

A vállalkozói életem kissé káoszos volt az elején, csak sodródtam az eseményekkel. Ezeken rengeteget változtatott az évtervező. 
Megtanultam tervezni és priorizálni a tennivalóimat. Ennek köszönhetően már látom, hogy merre tartunk, és melyik a következő fontos lépés a RendszerSzakik életében.

Szépen haladunk előre és a stresszes, váratlan eseményeket is könnyebben kezelem. A tudatos tervezés előtt, elvesztem a rengeteg teendő között és képes voltam bepánikolni és azt hajtogattam, hogy kész vége.. Feladom. 

Most viszont, ha elakadok, veszek egy nagy levegőt és alkalmazom a tanultakat.

Klár ZoltánKlár Zoltán (www.rendszerszakik.hu)


„A tavaly novemberben kitűzött céljaim még a nehézségeim ellenére is realizálódni látszanak…”

Hogy miért érdemes újra és újra elmenni az Évtervezőre?
Igazából már a kérdést sem értem 🙂 . Miért NE lenne érdemes elmenni?
Tavaly megkaptam mindent tőle, amit vártam: 
– egy egész napot foglalkozhattam a vállalkozásom terveivel zavartalanul;
– rengeteg minden letisztázódott bennem és sikerült a legfontosabb dolgokat előtérbe helyezni a segítségeddel;
– egy komplett éves tervvel tértem haza, láttam magam előtt a legfontosabb célom és a többi kisebb célomat is erre az évre;
– nyugodt szívvel tölthettem a karácsonyi időszakot pihenéssel, mert tudtam, hogy januártól milyen feladataim vannak céljaim eléréséhez.
 
Persze egy egyéni vállalkozó életére nagyobb hatással van a magánélete, mint ahogy azt tervezni lehet. És mondhatnám, hogy hiába voltak tiszta terveim erre az évre, mégsem valósultak meg, a magánéletem miatt kiesett idők miatt. De a valóság az, hogy a tavaly novemberben kitűzött céljaim még a nehézségeim ellenére is realizálódni látszanak és néha el sem hiszem, hogy ez igaz lehet. Valamit nagyon jól csinálsz ebben a programban, hogy ilyen szinten tudod segíteni a vállalkozókat a terveik elkészítésében!
 
Izgatottan és kíváncsian várom az idei alkalmat, és külön öröm számomra, hogy ezúttal két napot tölthetek majd a vállalkozásomra fókuszálva, mindenféle hátráltató hétköznapi feladatok nélkül!

Tóth Cecília Tóth Cecíllia, zezil – kreatív idő tervezés (www.zezil.hu)


Ezek után mit gondolsz? Te is szeretnél ilyen pozitív élményt és ilyen előrehaladást a vállalkozásodban?

A kedvezményes jegyedet a hozzátartozó bónuszokkal együtt itt vásárolhatod meg:

A stratégiai tervezéssel kapcsolatos cikksorozatom két nap múlva folytatódik. A következőben arról fogok írni, hogy milyen módszerekkel tudod elkészíteni a stratégiai tervedet. Megmutatom a 3 alap módszert. Mutatok egy olcsót, egy drágát és egy hatékony módszert.

Ez a bejegyzés segít neked abban, hogy el tudd dönteni, számodra melyik módszer a legmegfelelőbb. És, hogy melyik segít leginkább abban, hogy stratégiában gondolkodva, tudatosan építve érj el fejlődést, növekedést és juss el a megálmodott és sikeresen megvalósított vállalkozói életmódhoz.

HA TETSZETT EZ A POSZT

Oszd meg másokkal a Facebook-on, Twitter-en, LinkedIn-en vagy bármilyen más közösségi felületeten, hogy mások is el tudják olvasni!
Köszi a segítségedet!