fbpx

Vendégelőadókkal is találkozhatsz az idei Üzleti Évtervezőn

3 vendég előadó

2013 óta tartok Évtervezőket, de eddig mindig csak én segítettem a vállalkozókat. Csak tőlem hallhattak gondolatokat, tapasztalatokat. Idén sok dologban újítottam. Többek között abban is, hogy vendégelőadókat hívtam. Mindegyikőjüknek van egy története, ami más vállalkozókkal is megtörténhet. A megoldás, amit adtak ezekre a helyzetekre, mintaként szolgálhat a többi vállalkozó számára is.

Tervezés hibás céllal

Azt hittem, hogy tudok tervezni.
Ott jöttem rá, hogy mégsem.
Lukáts Andrea

Lukáts Andrea, virtuális asszisztens abban hisz, hogy a vállalkozók eredményessége nagymértékben megnőne, ha azt a rengeteg munkát, amit maguk végeznek, inkább kiszerveznék. Például az adminisztráció, a szervezés, az ügyintézés és az asszisztensi feladatok.

Amikor tavaly eljött az Üzleti Évtervező workshopra, határozott célja volt, hogy akkor, ott, első alkalommal tudatosan megtervezi az üzleti évét. Már előtte is tervezett, de nem így. 

A tervét sikeresen el is készítette, azonban egy kis hiba csúszott a rendszerbe, az a cél, amit kitűzött, sokkal könnyebben elérhetővé vált, mint ahogy azt ő tervezte. Hogy ebből a helyzetből hogyan tudott továbblépni és mi volt számára a megoldás, azt fogja elmesélni nekünk az idei Üzleti Évtervezőn, vendégelőadóként.

Amikor te vagy a sikereid legnagyobb akadálya

Amikor tavaly eljöttem az Üzleti Évtervezőre,
még nem voltam vállalkozó.
József Nikolett

József Nikolett most már egy éve vállalkozó és viszi az Instagram tanácsadói szolgáltatását. Az idei workshopon megosztja velünk személyes tapasztalatait arról, hogy hogyan lehet tervezni azzal kapcsolatban, amibe még csak most vág bele. Megosztja tapasztalatait az első évéről, annak viszontagságairól és, hogy milyen eredményeket sikerült begyűjtenie.

Valamint megoszt egy nagyon fontos felismerést, ami segített neki abban, hogy produktívabbá és eredményesebbé váljon a vállalkozása. És ez a felismerés nem csak a kezdő vállalkozóknak lesz nagy segítséggel.

Amikor a tervezés adja a legnagyobb felismerést

A tavalyi Évtervező után, gyakorlatilag sírva mentem haza,
mert a tervezés során az derült ki,
hogy mégsem azt fogom csinálni, amit elképzeltem előtte.
Az igazi cél nem változott, csak az odavezető út.
Lipcsei Lajos

Lipcsei Lajos 25 évig nagyvállalatok beszállítója volt, ahol a csapatával állandóan előre kellett terveznie. Azt gondolta, hogy ez jó alap lesz az Üzleti Évtervezőhöz, de ott kiderült, hogy tévedett. Egy konkrét elképzeléssel és egy céllal érkezett a workshopra, de mire a tervezés végére ért, rájött, hogy azt, amit megtervezett, igazából nem is akarja megvalósítani. Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? Hogyan találta meg az új útját, amin már ¾ éve jár? Erről fog előadást tartani.

Az idei Üzleti Évtervező Workshopon Andrea, Nikolett és Lajos külön-külön elmesélik majd, hogyan birkóztak meg a tervezéssel, milyen tapasztalatokat szereztek és miért is vesznek részt újra rajta, ami most új formában, két napos rendezvényként kerül megrendezésre.

Az előző évek egy plusz előzetes online tréningen vettek részt a jelentkezők, de mint az több esetben is kiderült, hogy vagy nem végeztél el, vagy nem jól csinálták meg. Rosszul jelölték ki a célt. És ezután a rossz célhoz alakítottak ki tervet. Ezért most ez az előkészület is belekerült a workshopba, azért, hogy már az alap elemeket is jól meg tudd határozni. Ez garantálja az egész folyamat sikerességét is. Számodra követhető, jó és pontos terved legyen, ami az igazi célod felé vezet.

Miért jelentkezz az Üzleti Évtervező workshopra te is?

Ahogy itt is kiderült, olyan társaságban leszel, ahol hasonló gondolkodású emberek, hasonló problémákkal küzdenek, mint te is. Itt nem ciki kérdezni. Én és a segítőim (aki szintén tapasztalt vállalkozók) azért leszünk ott, hogy végig vezessünk a tervezés folyamatán és ha bármikor elakadnál, ott legyünk melletted, hogy tovább tudj lendülni, megoldást találj a problémádra.

Ha pedig az Elit jegyet választod, januárban egy online webinár keretében még egyszer ránézünk közösen az összeállított tervedre és együtt beindítjuk a motort, amit ezután már csak terv szerint irányítanod kell.

Érdekel a program további részlete?

Akkor klikk ide vagy a képre:

Üzleti Évtervező Workshop

Legközelebb néhány személyes tapasztalatomat osztom meg veled.

Arról mesélek majd, hogy honnan jött, hogyan kezdtem el a tervezéssel foglalkozni és miért gondolom, hogy ebben én vagyok az, aki segíteni tud neked.