fbpx

Új jegytípus a Beindító tréningre

A korábban meghirdetett két (alap és turbó) jegytípus mellé egy harmadik, nagyon kedvezményes verzió kerül bevezetésre.

Minden, amit az Online jegyről tudnod kell

Ahogy arról már írtam, a koronavírus miatt meghozott központi intézkedések miatt a Beindító tréning online kerül megrendezésre.
Így pedig lehetőség nyílt arra, hogy egy harmadik típusú jegy, az online jegy bevezetésre kerüljön.

A jegy tartalma

Ezzel a jeggyel részt tudsz venni online formában a Beindító tréningen 2020. április 2-3-án. Minden tanítást és infót megkapsz, valamint a tréning digitális munkafüzetét is.

A jegyhez tartózó bónuszok

Ehhez a jegyhez két bónusz jár. A 28+7 fantasztikus árazási stratégia ebook 2.990 Ft értékben, amiből az egyik leggyakoribb kérdésre találsz választ, vagyis arra, hogyan határozzam meg az áraimat.
Valamint szintén a tréning teljes prezentációját megkapod 1.990 Ft értékben.

Miért ilyen kedvezményes?

Az alap jegy 15.990 Ft, a turbó jegy 27.990 Ft, míg az online jegy ára csak 7.990 Ft. Miért van ez így?

Az alap és a turbó jegy az offline rendezvényhez lett kalkulálva, aminek sokkal több költsége van. Így most lehetővé vált egy nagyon kedvezményes jegy kialakítása. A másik két jegyhez jár egy különleges bónusz, amivel arra van lehetőség, hogy egy következő offline Beindító tréningen részt vegyenek a jegy tulajdonosok. Ez az online jeggyel nem lehetséges.

Mi az a Beindító tréning?

A tréning során a több mint 10 év vállalkozói tapasztalatomat adom át rendszerezett formában úgy, hogy a kezdő, induló, friss vagy újrainduló vállalkozók képesek legyenek tudatosan végiggondolni és meghatározni a vállalkozásuk üzleti és emberi oldalát.

Megmutatom, mi az a 7 üzleti terület, amit ismerni és készségszinten használnia kell egy vállalkozónak. Ha ezek nincsenek rendben, akkor nem tud egy vállalkozás felfutni és sikereket elérni.

Valamint szó lesz arról a 15 emberi tényezőről, amit végig kell gondolni és le kell pontosítania egy vállalkozónak, hogy valóban alkalmas ember váljon belőle egy vállalkozás irányítására.

Kattints ide és válts jegyet a Beindító tréningre: