fbpx

Early bird jegyek 2022. április 13. 15 óráig

20% kedvezménnyel!

 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00mp

Ennyi időd van még regisztrálni:

 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00mp

2 nap alatt megtanulod, hogyan vállalkozz felkészülten, tudatosan és magabiztosan!

Rendszerbe foglalt tudást, vállalkozásodra szabott megoldásokat és óriási lendületet kapsz, mert itt az ideje beindítani a vállalkozásodat!

Regisztrációs határidő: 2024.02.20. kedd 22:00

Beindító tréning
Beindító tréning

Budapest, 2024. február 27-28.

Szeretnél komolyabb vállalkozásba kezdeni, de nem tudod, hogy kellene elindulni?

Van szaktudásod és tapasztalatod, de nem világos, mit kell tegyél, hogy ügyfeleid is legyenek?

Van egy fantasztikus üzleti ötleted, de bizonytalan vagy, hogyan kellene ebből pénzt csinálni?

Vállalkoznál, de nincs hozzá kellő önbizalmad?

Van megoldás!
Ezen az oldalon megismered azt a segítséget, amit keresel!

Egyértelművé válik, hogyan élj vállalkozóként

Az alkalmazotti létet mindenki ismeri. A többségnek azonban a vállalkozói életmódra nincs mintája, nem tudja, hogyan kell felépíteni a gondolkodásmódjukat, a mindennapjaikat.
A tréning végére tudni fogod, hogyan élj vállalkozóként.

Leszámolsz azzal a korlátozó hiedelemmel, hogy a sikeredet a még több szakmai ismerettel fogod tudni elérni.

Megérted, hogyan lesz az álmodból jövedelmező vállalkozás

Lehet, hogy elakadtál. Bizonytalan vagy, mert nem tudod mivel kezd és mi a következő lépés. Elkeseredett vagy, mert a legjobbat nyújtod, de mégsem jönnek az eredmények. Kétségbeesésedben össze-vissza kapkodsz így sokszor összekuszálódnak a dolgok körülötted.

A túl sok bizonytalanság bénító, és nehéz így továbbhaladni. Megszüntetjük a bizonytalanságodat és tisztán látni fogod magad előtt a 7 fő területet, amire fókuszálnod kell.

Választ kapsz a kérdéseidre

Miért kellene bárkinek is egyedül éreznie magát, ha el akarja indítani a vállalkozását?

Miért kellene egyedül összeszedned az ismereteket, sokszor drága tanulópénzen?

Mindenki megérdemli a támogató segítséget, a tudást és a biztatást, hogy az az érték, amit a világnak adni akar, az ne rekedjen meg.

Beindítani egy vállalkozást nem egyszerű dolog!

Itt egy nagyon fontos információ, amit tudnod kell:

Az induló vállalkozások 45%-a a 3. évben már nem is működik!*

Az induló vállalkozások 45%-a a 3. évben már nem is működik!*

* Forrás: KSH

Szerencsére nálad ez másképpen lesz!

A több, mint 13 éves üzleti tapasztalatommal és a 8 éve tartó, töretlen üzleti tanácsadói munkámmal tudom, mire kell figyelnie egy friss vállalkozónak, hogy tudatosan és felkészülten tudja felépíteni a vállalkozását. Mindezt át akarom adni neked is!

Ezért jött létre a

BEINDÍTÓ TRÉNING

A két napos program során átadom az összes tudásomat, hogy igazán fel tudd futtatni a vállalkozásodat! Azt akarom, hogy az üzleti céljaidat olyan könnyen tudd megvalósítani, mint amilyen könnyen megálmodtad azokat!

Milyen pozitív változásokra számíthatsz?

Tudásodból valóban pénzt tudsz csinálni

Megismered azt a struktúrát, amivel a szakmai ismereteidből, tapasztalataidból, tudásodból üzleti eredményeket tudsz kovácsolni.

Rendszerben látod a vállalkozói életet

Teljes rendszerben fogod látni a vállalkozói életedet, érteni és tudni fogod, mit kell tegyél, hogy sikerre vidd a vállalkozásodat.
Birtokodban lesz az a tudásforrás, amihez mindig visszanyúlhatsz, ha megerősítésre van szükséged

Magabiztosabb és bátrabb vállalkozó leszel

Érteni és tudni fogod, mit kell tegyél, hogy sikerre vidd a vállalkozásodat. A felmerülő kérdéseidre a tréning során válaszokat is fogsz kapni.

Harmóniába kerül az életed

Összehangolódnak az üzleti és a magánéleti céljaid, így az egyik életterület támogatni fogja a másikat és egy szinergia alakul ki közöttük.

Lendületbe kerülsz

Olyan AHA élményeid lesznek, amelyek teljes felszabadulást és motivációt fognak adni, hogy valóban beindítsd a vállalkozásodat.

Új üzleti és emberi kapcsolatok

Egy szuper közösségre és társakra találsz, akikkel közösen tudsz tovább haladni a vállalkozói úton.

Ha mégsem jönnél el, akkor...

Továbbra is küzdeni fogsz. Gyakran fogod te saját magad szabotálni a vállalkozói sikereidet. 

Továbbra is csak szakmailag leszel kiváló, de ez üzletileg nem lesz jövedelmező. A haladásod lassú vagy zéró lesz, mer nem lesz meg az a belső tudáskeret, amivel értenéd a vállalkozásépítést. 

A külső elvárások (család, barátok) egyre erősebben fognak nyomasztani, az önmagadban való csalódásról nem is beszélve.

egyedül kell összeszedned az ismereteket, sokszor drága tanulópénzen

gyakran fogod te saját magad szabotálni a vállalkozói sikereidet

továbbra is csak szakmailag leszel kiváló, de üzletileg nem fog jövedelmező lenni

tétova bizonytalan lépésekkel fogsz haladni az egyre távolodó üzleti céljaid felé

egyre nyomasztó külső elvárások a család és a barátok felől, az önmagadban való csalódásról nem is beszélve

nem tudod felgyorsítani a haladásodat és elkerülöd a rövidített útvonalat

íme a beindító terv

1. LÉPÉS: Megerősíted az üzleti ismereteidet

Ez azért kell, hogy a vállalkozásod üzleti oldala körültekintően átgondolt és tudatosan felépített legyen.

2. LÉPÉS: Megerősíted önmagadat, hogy könnyen legyűrd a vállalkozói kihívásokat

Megismered, hogyan tudod az életedet úgy átalakítani, hogy motivált, lendületes és energikus legyél, ami az üzleti sikereid elérését támogatja.

3. LÉPÉS: Meghatározzuk a saját megoldásaidat

Senki se egyforma és mindegyik vállalkozás eltérő, ezért egyedi megoldásokat és gyakorlati lépéseket fogsz kialakítani a saját helyzetedre.

A terv gyakorlati részleteit csak a tréning résztvevői fogják megismerni!

Early bird jegyek 2022. április 13. 15 óráig

20% kedvezménnyel!

 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00mp

Korábbi résztvevők véleménye:

„Kezdő vállalkozóként – 12 év multinacionális vállalatnál, alkalmazottként szerzett tapasztalatok után – egy teljesen új életformával, kihívással és lehetőségekkel szembesülök. Csaba tapasztalataival, rendszerszemléletű gondolkodásával, támogató attitűdjével és szakértelmével segít, hogy a legjobban hozzam ki magamból és a helyzetből. Szívesen ajánlom minden kezdő vállalkzónak a rendezvényt.”
Mester Orsolya
„Rendszert szeretnék építeni a vállalkozásomba. A jelenlegi munkafolyamatok helyes leosztásának megtanulása. Nagyon hasznosnak érzem a mai tréninget a vállalkozásom számára. Ma is ismételten megerősítést kaptam a rendszerek, szokások és a folyamatos fejlődés fontosságáról.”
Kerekes Edina
„A vállalkozásom fejlesztése miatt jöttem, hogy hogyan tudom összehangoltabbá tenni a mindennapokat. kihívás számomra, hogy keressek új üzleti partnereket, hogyan tudok megtervezni egy teljes hónapot. Hasznosnak találtam a mai tréninget 2 okból is. Az egyik, hogy ennyit nem írtam kézzel már nem is tudom hány éve, a másik, hogy a hallottakat fogom úgy alkalmazni és alakítani, hogy a vállalkozásom fejlődjön és vele én is. Köszönöm!”
Hegedűs László
„Teljesen kezdő vállalkozóként a tréning olyan aspektust mutatott – gyakorlati, megvalósítható tanácsokkal, pozitív hozzáállással és új motivációkkal – ami által elérhetőnek látom az álmomat, és hajlandó vagyok minden áldozatot meghozni, a lehető legtöbb energiát befekteteni, hogy sikeres és boldog ember lehessek.”
Grisnik Petra
„Nagyon tetszett, hogy Csaba gyakorlati példákkal fűszerezte a témákat, és a résztvevők kérdéseire is válaszolt. Olyan témákról hallottam, amelyek egy vállalkozó számára nagyon fontosak és máshol nem térnek ki rájuk.”
Schirrmacher Szilvia
„Azért jöttem el a tréningre, mert a vállalkozásomban szerettem volna egy összeszedett, koncentrált, határozott utat találni a további fejlődéshez. Abszolút elégedetten távozom, minden kívánságom teljesült! Ezért rendkívül hálás vagyok! Kezdő vállalkozóknak és haladóknak is egyaránt ajánlom, mert kompakt információcsomagot kapnak.”
Lukáts Andrea

9 éve a hazai vállalkozók szolgálatában

_RSZ5317_t

Sánta Csaba

vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner

Azért dolgozom, hogy a vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

A közgazdasági szakközépiskolában 15 évesen hallottam először a vállalkozásokról. A téma egyből magával ragadott. Ezért vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanár diplomát szereztem és 3 évig tanítottam vállalkozói ismereteket. Utána 6 évig egy kisvállalkozásban dolgoztam menedzserként. Ez azt jelenti, hogy már több, mint 20 éve tanulom, tanulmányozom a vállalkozók világát és több, mint 10 éve élem is.

Fordulópont

2012-ben érkezett el a fordulópont az életemben, amikor találkoztam az Üzleti Modell Építés témájával. Ekkor ébredtem rá arra, hogy én igazából ezzel a módszerrel akarok a kisvállalkozóknak segíteni abban, hogy tudatosan és tervezetten építsék a vállalkozásukat.

2013 óta tartok előadásokat, tréningeket, workshopokat és egyéni konzultációkat. A gyakorlati tapasztalatból összegyúrva adom át a tudásomat a tréningeken.

Miről lesz szó a tréningen?

Az üzleti aspektus

Ez a vállalkozás elindításának, működtetésének és fejlesztésének az ismerete. 

Az elmúlt évek során összesen 53 ilyen tényezőt gyűjtöttem össze. De van 7 alap témakör, amit szerintem minden vállalkozónak jól kell működtetnie ahhoz, hogy a siker útjára léphessen.

Ezeket részletesen bemutatom, elmagyarázom a tréning során. Feladatokkal pedig a résztvevők a saját cégeikre szabják.

Az emberi aspektus

Fontos, hogy a vállalkozó, mint ember rendben legyen. Ugyanis hiába vagyunk szakmailag jók, hiába van szuper üzleti tervünk, rendszerünk, ha mi, mint ember nem vagyunk képesek ezt működtetni, megvalósítani. 

A tréning résztvevői megismerik, hogy milyen tényezők hatnak a vállalkozó teljesítményére. Megismerik a látható és láthatatlan elemeket és a feladatok segítségével felismerik, hogy mit kell erősíteniük saját magukban.

Mikor és hol?

2024. február 27-28.

kedd – szerda
mindkét nap 9.00-18.00

HELYSZÍN

Budapest, Anna Hotel

amennyiben nem lehet offline rendezvényt tartani, online formában kerül megrendezésre

a Zoom felületén fogunk találkozni, mert ott olyan remek kiscsoportos megoldások vannak, amelyek pótolni tudják az igazi tréning hangulatát

1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-100.

Menetrend

1. nap: 
A vállalkozási alapismeretek

Témakörök

Stratégiai alapok
Felfedezed azokat a rejtett elemeket, melyek segítségével tisztában leszel a vállalkozásod értékeivel, jobban fogod tudni, hogy milyen irányba fogsz haladni a jövőben.
Ha ez nincs rendben, akkor csak kapkodnak a vállalkozók és 4-5-6 év alatt sem érnek el említésre méltó sikereket.

Célkitűzés
Elsajátítod a célkitűzés trükkjeit, amivel te veszed át az irányítást a vállalkozásod eredményei felett.
Üzleti tervezés
Megtanulod annak a módszernek a lépéseit, amivel kristálytisztán látni fogod, mikor mit kell tegyél a biztos céljaid eléréséért.
Megvalósítás
A sikeres vállalkozó egyben megvalósító vállalkozó. Megismersz 15 vastörvényt, melyek segítségével te is megvalósító vállalkozóvá válsz.

Időgazdálkodás
Megmutatom, hogy mik azok a hibák, amiket elkövetnek a vállalkozók, és helyette mit lehetne tenni, hogy jusson időd a pihenésre, barátokra vagy épp utazásra. Ráadásul azt is meg fogod érteni, hogy ez miért lesz jó üzletileg is neked.

Ügyfélszerzés
Megtanulod az ügyfélszerzés alap rendszerét, így fel tudod építeni a saját ügyfélszerző rendszeredet, amely biztosítani fogja mindig, hogy kellő számú ügyféllel rendelkezzen a vállalkozásod.

Vállalkozói pénzügyek
Megtudod, hogy a bevételeken túl mire kell még igazán koncentrálnod, hogy lásd pénzügyileg valóban jól teljesít a vállalkozásod. Tudni fogod, mire figyelj, mi számít, és hogyan tudod észrevenni, ha van valami probléma a vállalkozásodban még azelőtt, hogy elfogyna a pénzed.

2. nap: A vállalkozói alapismeretek

Témakörök

– Praktikák, trükkök, módszerek, amivel növelni tudod a motivációdat, a kitartásodat, az attitűdödet és az önbizalmadat, így átütő eredményeket tudsz elérni

– Megmutatok 11 módszert, amivel fegyelmezettebbé tudsz válni, ezért képes leszel minden nap elvégezni a rád váró feladatokat.

– A sikered fejben fog eldőlni, ezért megtanulod a vállalkozói gondolkodásmód 5 alap pillérét, így hatékonyabban eljutni a vágyott eredményekhez

– A napi szintű tetteink vagyis a szokásaink korlátozzák eredményeinket. Segítek, hogy jó szokásidomár legyen belőled!

– Az első benyomáson sok múlik, ezért megismered a vonzó vállalkozó eszköztárát, így a különleges vagy nagy ügyfeleket könnyebben fogod tudni meggyőzni.

– Ne hallgass mindenkire, de van 4 fontos szereplő egy vállalkozó életében, aki megkönnyíti a sikereit. Segítek, hogy felismerd a fontos szereplőket a vállalkozásod körül!

– Meghatározod, hogyan alakítsd ki úgy a környezetet magad számára, hogy maximalizálni tudd a teljesítményedet a hétköznapokban.

A 2022-es résztvevők ekkora valószínűséggel ajánlották volna ismerőseiknek egy 10-es skálán
0

Early bird jegyek 2022. április 13. 15 óráig

20% kedvezménnyel!

 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00mp

Korábbi résztvevők véleménye:

„Régóta égető késztetést érzek arra, hogy amiből most élek, hobbiszintből professzionálisra emeljem. Ezért jöttem el, hogy a lépések, melyeket meg kell tennem, a professzionalitás irányába vigyenek. Megkaptam a struktúrát, egészen biztosan változni fog ettől a vállalkozásom. Akinek szükséges lenne fejlődni, vállalkozni, mindenképp el kell jönnie egy ilyen tréningre.”
Zlatszky Anna
„A tréningre barátnőm javaslatára jöttem el. Őszintén szólv nem ismertelek előtte. az előadások hasznosak, inspirálóak voltak számomra. A nap folyamán jött több olyan ötletem is az előadásaid hatására, amik mielőbbi megvalósításra várnak. Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem. :)”
Bernák Tímea
„Nagyon tetszik, hogy a vállalkozás ennyi területét érintetted. Főleg, hogy a 3. aspektussal is foglalkozol. Ajánlom a megfáradt és a kezdő vállalkozóknak.”
Hanákné Geng Viola

Likviditás Bt.

Mennyibe kerül a részvétel?

A középiskolai és főiskolai üzleti képzéseim után, a vállalkozói éveimben rengeteget tanultam és olvastam. Megszámlálhatatlan tanácsadást nyújtottam kisvállalkozóknak. Több, mint száz kisvállalkozás üzleti modelljének a kialakításában, fejlesztésében vettem részt, évente 4-5 előadást tartottam és nyilván a saját vállalkozásom építéséből is rengeteget tanultam. Ebben a tréningben a több, mint 25 évnyi vállalkozói tapasztalatomból leszűrt ismereteimet, tudásomat adom át a résztvevőknek.

Miért csak ennyiben kerül a tréning?

Azt akarom, hogy ne a tudás megszerzésén múljon a sikered. Szándékosan adom ilyen olcsón, hogy maradjon pénzed a vállalkozásod fejlesztésére, működtetésére. Egy vállalkozás felfuttatása rengeteg pénzbe kerül, de kellő tudás nélkül ez nem sikerülhet. Ezzel a tréninggel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarországon sokkal több sikeres vállalkozás működjön.

Turbó jegy

Részvétel a 2 napos rendezvényen

Beindító munkafüzet

Segítség, vállalkozó lettem! könyv

Bónusz #1: 28+7 fantasztikus árazási stratégia e-book

Bónusz #2: A tréning teljes prezentációja

Bónusz #3: Ajándék Alap jegy, vagyis +1 főt hozhatsz magaddal

Bónusz #4: Online mastermind-on való részvétel

35.990 Ft

20% kedvezmény
2022. április 13. 15 óráig

25.192 Ft

ALAP JEGY

Részvétel a 2 napos rendezvényen

Beindító munkafüzet

Segítség, vállalkozó lettem! könyv

Bónusz #1: 28+7 fantasztikus árazási stratégia e-book

Bónusz #2: A tréning teljes prezentációja

Bónusz #3: Ajándék Alap jegy, vagyis +1 főt hozhatsz magaddal

Bónusz #4: Online mastermind-on való részvétel​

24.990 Ft

Early bird 40% kedvezmény
2022. április 13. 15 óráig

16.792 Ft

Szeretnél még egy extra alap jegyet kapni?
Bármilyen jegyet is választasz, extra alap jegyet kapsz regisztrációd mellé, ha SVL Klubtag vagy. A regisztráció során írd a megjegyzés rovatba, hogy SVL Klubtag vagy!
Szabad helyek száma: 25
0%

A jelentkezési határidő: 
2023.04.12.
szerda 15.00

Bónuszok

Beindító Munkafüzet

A tréning részletes és teljes anyagát tartalmazza.

Sok elmélet, feladat és kérdés található benne, melyeket a tréning során megválaszolunk és a résztvevőkkel közösen át tudsz beszélni.

A korábbi résztvevők visszajelzései alapján nagyon nagy segítség a tréning után a hétköznapokban, hiszen benne lesz minden fontos információ a vállalkozásodról és a te saját vállalkozói gondolataidról.

Könyv kezdő vállalkozóknak

Segítség, vállalkozó lettem! könyv

A tréning részletes és teljes anyagát tartalmazza.

Sok elmélet, feladat és kérdés található benne, melyeket a tréning során megválaszolunk és a résztvevőkkel közösen át tudsz beszélni.

A korábbi résztvevők visszajelzései alapján nagyon nagy segítség a tréning után a hétköznapokban, hiszen benne lesz minden fontos információ a vállalkozásodról.

Árazási stratégiák ebook

28+7 fantasztikus árazási stratégia e-book

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon hogyan állapítják meg az egyes vállalkozók, mit milyen áron adjanak el? Vajon miért annyiba kerül egy autó? Vagy miért annyiba kerül egy repülőjegy ára? Vagy éppen egy múzeumi belépő? Vagy egy gyártósor? Vajon hogyan jut el egy masszőr odáig, hogy meghatározza a saját szolgáltatásának árát.

Rengeteg megközelítés létezik. Néhányat megismerhetsz ebből az anyagból.

Extra ajándékok az első 10 jelentkezőnek

45 perc egyéni konzultáció 20.000 Ft értékben


A Beindító tréning során rengeteg téma és aspektus merül fel a vállalkozásoddal kapcsolatban. Ezek rengeteg lehetőséget nyitnak meg számodra. A felmerült ötleteid, irányaid és kérdéseid átbeszéléséhez most 45 perc fog rendelkezésedre állni.

A konzultáció során bármivel kapcsolatban kérdezhetsz, ami közelebb viszi a vállalkozásodat a sikerhez.

Jegy a Félévtervező workshopra 22.990 Ft értékben

Összekuszálódtak a dolgok? Nem világos, hogy merre kellene tovább menni? Jó lenne rendezni a sorokat?

Akkor neked meg kell állnod egy kicsit, és egy tervet kell összeállítanod, amin mentén tovább fogsz haladni. Ebben segít az 1 napos Félévtervező workshop júniusban. Fókuszba hoz, irányt mutat és tervet ad. És most még jelentkezned sem kell rá, mert egy alap jegyet kapsz rá ajándékba.

1 hónap ingyenes tagság az SVL Klubban 4.990 Ft értékben

Az SVL Klubban már 13 üzleti kihívás rád különböző témákban, hogy gyakorlatban tudd fejleszteni a vállalkozásodat. Ráadásul most 1 hónapig ingyen tudod az össze kihívást elérni és az összes programon részt venni.

100%-os Garancia

Lehet, hogy még sosem hallottál rólam és nem tudod, hogy megbízhatsz-e bennem. Ez természetes. Lehet, hogy még sosem terveztél és nem vagy benne biztos, hogy erre van szükséged. Szóval lehet, hogy van benned egy bizonytalanság a programmal kapcsolatban. Azonban arra biztatlak, gyere le, mert a visszajelzések alapján tuti jól fogod magad érezni és nagyon sokat fog segíteni neked is. Ezért vállalok rá bátran garanciát.

Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor ezt csak jelezned kell a rendezvény végén személyesen, és 3 munkanapon belül visszautalásra kerül a részvételi díjad. A kapott bónuszaidat természetesen megtarthatod.
garancia

Lehet, hogy ez az, ami visszatart a jelentkezéstől?

Nincs rá pénzem, nem fér bele az anyagi kereteimbe

Kíváncsi vagy, hogyan tudnád megengedni, hogy nem csak ennyit, hanem ennél sokkal többet is tudj áldozni befektetni a saját és a vállalkozásod fejlesztésébe? Ugyanis a kisvállalkozások fejlődésének a plafonját a vállalkozó tudása jelenti! Ha nem tudsz többet, nem fejlődik tovább a vállalkozásod. 

Vagy maradjon minden így? Ez azt jelenti, hogy csak lassan fog haladni a vállalkozásod és sok pénzt veszítesz. Hiszen a rosszul összerakott és működtetett vállalkozás kevesebb bevételt fog termelni. 

Kérlek gondold végig még egyszer. Mennyivel gyorsabban fog a vállalkozásod fejlődni, pénzt csinálni ezzel a tudással. Így a most befektetett pénz hetek alatt megtérül. Ez nem egy cipő, amit megveszel 25.000 Ft-ért és elkopik egy-két év alatt. Ez tudás, amivel pénzt tudsz csinálni.

Ráadásul, ha nem azt kapod, amit ígértem, akkor a garanciát felhasználva visszakapod a pénzedet. 

Nem alkalmas az időpont

Nézz bele a naptáradba, talán lenne egyáltalán bármikor alkalmas az időpont? Nem az van, hogy csak húzod, halasztod a szembesülést és a fejlődés fájdalmát kerülöd? Vagy tudsz jobb megoldást arra, hogy ennyit fejlődj ilyen rövid idő alatt?

Nem akkor kell csinálni valamit, amikor ideális az időpont, hanem amikor itt az idő a cselekvésre. Ez a tréning legközelebb 2025-ben lesz. Vagyis egy évig csak döcögni fog a vállalkozásod. És tudom, hogy nem minden a tempó, de gondold végig, melyik a jobb, ha álmodozol vagy hitegeted magadat még egy évig, vagy a tettek mezejére lépsz. Megszerzed a kellő tudást és lendületet, hogy végre méltó mennyiségű pénzt csinálj a tudásodból, a tapasztalatodból vagy az ötletedből.

2 napos, ennyit nem tudok távol lenni a vállalkozásomtól

Ez jól van így? Örökre szeretnéd, hogy ez így legyen? Ha nem, akkor van rá ötleted, hogy ez mikor és mitől fog megváltozni? Ne feledd, a vállalkozásod van érted és nem te a vállalkozásodért. Amikor te elmész egy képzésre, akkor nem távol vagy a vállalkozásodtól, hanem azért teszel, hogy még könnyebben kerülj közelebb a céljaidhoz. Legalábbis ennél a tréningnél biztos így van.

Ha nem tudsz 2 napra kiszakadni a vállalkozásodból, akkor pont azért kell elgyere, mert ez így nincs rendjén és itt meg tudod tanulni, hogyan tudsz másképpen gondolkodni és működni, mint vállalkozó.

Figyelmeztetés

Ne arról dönts, hogy kell-e neked ez a Beindító tréning!

Dönts inkább arról, hogy meddig oké még, hogy nem tudod, hogyan kellene beindítanod a komolyabb vállalkozásodat.

Meddig oké még, hogy nem tudsz ügyfeleket szerezni, akik élveznék szaktudásod és tapasztalatod előnyeit?

Meddig oké még, hogy a fantasztikus üzleti ötletedből nem tudsz pénzt csinálni?

Meddig oké még, hogy nincs önbizalmad elindulni vállalkozóként?

FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy most nem jelentkezel, akkor később már lehet, hogy nem lesz hely. Sőt lemondasz arról a lehetőségről, hogy jobb vállalkozásod legyen és arról is, hogy összeszedve, egy helyről, gyorsan és hatékonyan megkapj minden információt eszközt és módszert a sikeres vállalkozáshoz.

Gyere el a tréningre! Indítsd be a rakétákat! Tanulj meg két nap alatt mindent, amit érdemes az üzleti gondolkodásról és a vállalkozói élet emberi aspektusáról. Sőt nem csak elmélet, hanem gyakorlat is lesz, hogy otthon már tudd, mit kell csináljál. Kockázatod nincs, mert véd a pénzvisszafizetési garancia.

Gyakran ismételt kérdések

A jelentkezés csak online lehetséges a 
https://segitsegvallalkozolettem.hu/beindito/regisztracio/ oldalon.

4 egyszerű lépés segítségével tudsz regisztrálni:
1. lépés válaszd ki, hogy milyen jegyet szeretnél
2. lépés válaszd ki a fizetési módot
3. lépés add meg az adataidat
4. lépés kattints a JELENTKEZEM gombra

Kapsz egy visszaigazoló levelet. Ha átutalásos fizetési módot választottál, akkor a fizetési információkat kapod meg emailben.

Ha bankkártyás fizetési módot választottál, akkor a kártyád segítségével azonnal ki tudod fizetni a részvételi díjadat.

Sikeres fizetés után a megadott e-mail címre kapsz egy fizetést visszaigazoló levelet.

Megtalálod benne a tréning részletes leírását és az átutaláshoz szükséges információkat. A levélnek azonnal meg kell érkeznie, ha ez mégsem lenne így, akkor kérlek, várj 5 percet. Ha akkor sem, akkor írj az info@segitsegvallalkozolettem.hu címre!

Előfordulhat, hogy a levél a spam vagy a promóciós mappában landol. Kérlek, nézd azt is!

Igen! A program neked is nagyon hasznos lesz. Számos olyan résztvevője van mindig a Beindító tréningnek, akik még csak a tervezés fázisában vannak, vagy épp indulás előtt vannak. Ha még soha nem voltál valódi vállalkozó és a környezetedben se vállalkozik senki, akkor nagyon jól bele fogsz látni abban, hogy mivel is jár ez az egész vállalkozói életmód és a vállalkozás működtetése.

Felszerelésként színes tollak, post-it és megfelelő folyadékmennyiséget hozz magaddal. Javaslom, hogy tegyél be a táskádba névjegykártyát is, így könnyebben tudsz kapcsolatot építeni.
Te pedig érkezz nyitottan és kipihenten!

A részvételi díjadat kétféle módon tudod kifizetni.

1.) Átutalással
Ebben az esetben a visszaigazoló emailben megkapsz minden információt az utalásod elindításához. Az utalás beérkezéséről visszaigazoló emailt kapsz.

2.) Bankkártyás fizetés
A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a “JELENTKEZEM” gombra való kattintás után a Barion oldalára kerülsz és ott tudod megadni a kártyadatokat, amelyek így semmilyen formában nem kerülnek el hozzám. Évek óta a Barion rendszere segít ügyfeleimnek a kártyás fizetésben, ami neked is kényelmet tud biztosítani, hiszen nem kell külön utalgatnod, csupán a kártyádra van szükség.

Fontos, hogy a helyed csak akkor van lefoglalva, ha a jegyedet kifizetted!

Igen! A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a “MEGRENDELEM” gombra való kattintás után a Barion oldalára kerülsz és ott tudod megadni a kártyadatokat, amelyek így semmilyen formában nem kerülnek el hozzám.
A Barion komoly feltételekhez köti, hogy mikor kerülhet ki egy oldalra az ő kártyás rendszerük, hiszen ez a közös érdekünk, hogy sehol ne történhessen csalás a kártyás fizetésekkel. Ez az oldal megfelelt ezeknek a szigorú feltételeknek.

Ezt nagyon sajnálnám. Ha mégis így alakul, akkor vissza tudod kérni a jegyed árát 2024. február 20-ig. Ez a jegy lemondási határideje, ha ez előtt jelzel, akkor visszatérítjük a díját. 

A lemondási határidő után a jegyet nem tudod visszaváltani. Amennyiben nem akarod visszakérni, csak átadni, azt kérlek jelezd felém is, hogy helyetted más fog érkezni.

A rendezvénnyel kapcsolatos minden fontos információt emailben fogsz megkapni regisztráció után.

A rendezvény 2024. február 27-28-án lesz megtartva a Budapesten az Anna Hotelben.

A számládat elektronikus úton kapod meg PDF formában a regisztráció során megadott email címre.

Amennyiben szeretnéd papír alapon megkapni, azt kérlek jelezd felém.

Külön nem kell előre készülni, ugyanakkor nem árt, ha összegyűjtöd azokat a kérdéseidet, amik a vállalkozással, a vállalkozói életmóddal kapcsolatosan felmerülnek benned. Így könnyebb lesz őket feltenned a tréning során.

További kérdésed van?

Felmerült benned egy kérdés és nem találtál rá választ ezen az oldalon? Keress bizalommal, örömmel segítek neked!
Írj kérlek a info@segitsegvallalkozolettem.hu email címre és 2 munkanapon belül válaszolok neked!

Köszönöm, már minden kérdésemre megkaptam a válaszomat, jelentkezem a tréningre:

beindito-logo

BEINDÍTÓ
TRÉNING

ONLINE
2022. április 26-27

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Barion

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449 | Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002245