fbpx

Így fogsz te is a sikertelen többséghez tartozni?

Így fogsz te is a többséghez tartozni

A többség soha nem lesz sikeres vállalkozó. Ennek egyik fő oka, hogy nem terveznek, hanem improvizálnak. A mai világban elképzelhetetlen az, hogy csak úgy a véletlen folytán hosszútávon sikeres lesz egy cég. Ilyen nincs. Te a kifogásokat gyártó többséghez vagy a sikeresekhez akarsz tartozni?

A sikeresek terveznek! Gyere el az Üzleti Évtervező Workshopra vagy nézd meg, hogy a többség milyen kifogások mögé bújva kerüli el a sikert.

A siker tervezhető, a kudarcra ítélt vállalkozók mégis inkább ezeket mondják

„Nekem nincs időm tervezni”

Ismertem egy vállalkozót, aki sosem tervezett és akit bármikor hívtam, mindig azt mondta, hogy nagyon szívesen eljön velem horgászni, mert éppen semmi dolga sincsen… Nem dehogy! Ugye nem vetted ezt komolyan?

Vállalkozóként senkinek semmi ideje semmire. Sokaknak még arra sincs idejük, hogy elegendő ügyfelet szerezzenek, akik elegendő bevételt biztosítanak számukra.

Ha most neked a legnagyobb problémád, hogy állandóan rohansz, úgy érzed, hogy lassan beleszakadsz, mert egyszerre legalább tíz dolgot kellene csinálnod és azt is minimum öt helyen, miközben mégsem haladsz úgy, ahogy szeretnéd, akkor neked tervezésre van szükséged. Ahhoz, hogy átláthatók és követhetők legyenek a feladataid, hogy mit mikor szükséges megtenned, hogy ne csak haladj, de időben el is készülj, le kell ülnöd, át kell gondolnod és le kell írnod, hogy mit akarsz tenni. Fel kell építened egy átlátható tervet, amelyet követve azután könnyedén tudod teljesíteni, a meghatározott feladatokat.

A vállalkozói kudarc egyik forrása a halogatás. A legtöbb bukásra ítélt vállalkozó halogat, mert könnyebb kifogásokat keresni, mint néhány kényelmetlen dolgot megtenni. Olyan sokáig halogatnak, amíg kicsúszik a kezük közül az irányítás. Felülnek egy irányíthatatlan hullámvasútra.  Pedig…

A sikertelen vállalkozók nem jönnek el az Évtervező Workshopra, és te?

„Az ingyenes anyagok majd segítenek”

Igen, vannak elérhető ingyenes anyagok. Most kérlek légy őszinte magadhoz, mikor volt időd fókuszáltan foglalkozni ezekkel? Mennyi időt töltöttél a kidolgozásukkal, mekkora eredményt értél a segítségükkel? Ugye?

Itt a Workshopon, nem lesz kifogás, nem lesz ott a kutya, nem kell kiteregetni, nem kell a gyerekért rohanni az iskolába, nincs zavaró munkatárs, ügyfél. Csak és kizárólag a vállalkozásod építésére fogsz koncentrálni és senki sem fog megakadályozni ebben. Még te magad sem.

Tényleg ingyenes anyagokra bízod a családod megélhetését, mint a többség? Vagy eljössz az Évterverzőre?

„De hát ez pénzbe kerül”

Te ingyen osztogatod a termékeidet vagy a szolgáltatásodat? Naugye!

Igen, ennek a rendezvénynek ára van. Előfordulhat, hogy most ez neked tényleg nem fér bele. Semmi gond. Terveim szerint (már az időpontja is meg van) jövőre is szervezek ilyen Üzleti Évtervező Workshopot, gyere el arra.

Viszont, ha ez inkább csak egy kifogás (tedd a szívedre a kezed), gondold át még egyszer, kérlek! Ha ingyen osztogatnám, mennyire vennéd komolyan? Ez nem egy vásári cukorka!

A halogatás és a kitűnő lehetőségek parlagon hagyása sokkal több kárt és anyagi veszteséget okoz, mint ennek a workshopnak az ára. 

Ezen a Workshopon pedig, egy kiváló környezetben, a Gellért Hotelben, remek emberek között, saját magad veheted kézbe a vállalkozásod dolgait, egy vezető segítségével, ami bizonyítottan a legeredményesebb az összes lehetséges megoldás közül.

„Egyedül is megy”

Tudod ez olyan, mint a hegymászás. Egyedül is lehet, csak nagyon-nagyon veszélyes. 

Sokkal könnyebb, ha van valaki, aki a rutinjával vezet, megy előtted, mutatja az utat, és elmondja, mikor mit csinálj. Ilyenkor garantált a feljutás!

Ez az a bizonyos kényelmetlen feladat, amit a sikerért meg kell tenni, viszont fent gyönyörű a kilátás. Mások fölé emelkedni és sikeresnek lenni egy olyan érzés, ami megéri ezt a kényelmetlenséget.

Megkockáztatnád, hogy egyedül vágj bele?

A többség még elhiszi, hogy egyedül is megy, és te?

Ha elfogadod a segítségemet, akkor kattints és regisztrálj az Üzleti Évtervezőre te is.

„Mi van, ha tervezek, de nem válik be a terv?”

A félelmed jogos. Ez a gondolat mindenkiben ott van, akit még nem vezettem be a tervezés világába. Aki csak kívülről nézi a sikeres vállalkozásokat, aki úgy érzi, hogy ő ki van szolgáltatva a vevőinek, a versenytársaknak, a kormánynak, a világnak. 

De ennek nem kell így lennie! Kire figyelsz? A többségre, aki károg? Vagy arra, aki előtted jár és örömmel megosztja a tapasztalatát és a tudását és az a célja, hogy neked könnyebb legyen?

Ha nincs terved, a sokféle, kacskaringós, tekervényes, egymást keresztező út rengetegében könnyen elveszel és szem elől téveszted a célodat, amiért tulajdonképpen elindultál. Mi lesz ilyenkor a segítség számodra? Honnan tudod, hogy merre tovább?

Garantálni tudom neked, hogy egy letisztázott, átgondolt, logikusan felépített és a céljaid elérést támogató tervet fogsz létrehozni. Ha nem így fog történni, visszaadom a pénzedet.

Eljött a döntés! A kifogásaidra vagy a jól felfogott érdekeidre hallgatsz?

Ne hallgass a félelmeidre, az aggodalmaidra és a kifogásaidra! Ők a többséghez húznak! Te nem akarsz oda tartozni!

Itt az utolsó pillanat, hogy változtass azzal, hogy jelentkezel a workshopra. Tedd meg most, mielőtt lemaradsz! A határidő: 2019. november 15 éjfél.

Üzleti Évtervező Workshop