fbpx

Így értékelték a résztvevők a 2020-as Beindító tréninget

A koronavírus járvány miatt a 2020-as Beindító tréning online került megtartásra. A résztvevők két napon keresztül a Zoom felületén tudták nyomonkövetni a Beindító tréninget. A tartalom nem változott, az üzleti és emberi témákat egyéni és kiscsoportos formában dolgozták fel a kapott kérdések és előadások segítségével.

Hogyan vélekedtek a Beindító tréning után?

Résztvevői vélemények:

Rengeteg energiát adott

Rengeteg energiát adott a kezdéshez, mindenkinek ajánlom aki szeretne ebbe az egészbe belevágni. Azért érdemes részt venni rajta mer nem csak információval szolgál, hanem sok emberrel össze is köt. 🙂

Rhia
táplálkozási tanácsadó
www.instagram.com/rhianosaurus_eats


Szuper gyakorlatokat kaptunk

Csaba mentalitása nemcsak vállalkozóként lehet követendő példa. Bőven túlteljesíti, amit ígér. A hozzáállása, jelenléte, sokszínűsége és figyelme hihetetlen támogató volt végig a két nap során. Szuper gyakorlatokat kaptunk, amikben egymást is hatékonyan segíthettük. A tudatos vállalkozásindításhoz szerintem ez a tréning elengedhetetlen.

Kapin Viktória
Jó hírem van PR
johiremvanpr.hu
Budapest


Az utolsó fillérig megéri az árát

Rendkívül izgalmas két nap volt! Tömör, átfogó tudást adott, amely a mindennapi vállalkozói nehézségekkel is segít megküzdeni. Akár indulás előtt állsz, akár régi motoros vagy, biztos vagyok benne, hogy Neked is sokat ad. Az utolsó fillérig megéri az árát, Csaba tapasztalata, a jó hangulat és az extrák igazán profivá teszik ezt a tréninget.

Hujber Zsuzsanna
szövegíró, online marketing tanácsadó
hujberzsuzsanna.hu
Csopak

Azt kaptam, amiért jöttem.

Posfai Tünde
Budapest

Sokat tanultam és fejlődtem

Ismétlőként vettem részt a programon.
Online formában is szuper volt a tréning.
Sokat tanultam és fejlődtem 🙂

Vargáné Nagy Anna
Kalligráf megoldások
kalligrafmegoldasok.hu
Budapest

Ha nem akarsz lemaradni a következő Beindító tréningről,
akkor nézd meg a részleteket és iratkozz fel az értesítő listára,
hogy időben értesítést kapj a következő alkalomról.

Van egy vezérfonal

A Beindító Tréninget minden kezdő vállalkozó számára kötelezővé tenném! 🙂
A vállalkozást is tanulni kell és ahhoz, hogy sikeresek lehessünk tudni kell, hogy mikor mit kell csinálnunk.
Nagyon jó iránymutatást kaptam, van egy vezérfonal, amin eltudok indulni.

Hoszter Erzsébet
Virtuális asszisztens
hosztererzsebet.hu
Göd

A hozzáállásomon változtat, ezáltal az eredményeimen is

Motivációt, megerősítést kaptam, hogy tovább kell küzdeni, a kudarc ellenére is.
Nyugalmat, hogy nem vagyok egyedül, és létezik támogató közösség.
Mindenkinek ajánlom, aki azt érzi vállalkozni szeretne, de nem mer belevágni, és természetesen azoknak is, akik még nincsenek túl az első 3 éven.
A hozzáállásomon változtat, ezáltal az eredményeimen is.

Botos Vivien
Csivi Műhely
Budapest

Igazán gyakorlati tudást adó

Egy rendkívül jól strukturált, igazán gyakorlati tudást adó és jó hangulatú tréningen vehettünk részt. Számomra példaértékű volt a szervezés és a lebonyolítás. A tréning során már egy oldalnyi jegyzetem született a friss ötletekből, megvalósítandókból. Bárkinek jó szívvel ajánlom, aki vállalkozást tervez vagy épp átgondolandó területre ért. 🙂

Széplaki Szilvia
Pihenj és gyógyulj
Budapest

Tömör volt ez a két nap

Nagyon hasznos és tömör volt ez a két nap. Szuper társaság volt, a csoportmunkákban remekül megismertük egymást. Nagyon élveztem. Minden kezdő vállalkozónak ajánlom, hiszen az alapokat itt megkaphatja, illetve, hogy mire kell figyelni. 🙂

Katona Tamara
Hatvan

Nem csupán az üzleti részre fókuszál

Nagyon jó, hogy ez a tréning nem csupán az üzleti részre fókuszál, hanem legalább akkora súlyt fektet az emberi oldalra is. Sok kezdődő vállalkozó nincs azzal tisztában, hogy ennek mekkora jelentősége van, így nagyon szenved, talán ez lehet az oka annak, hogy olyan sokan adják fel az elején.

Lipcsei Lajos
Te is lehetsz fotós!
teislehetszfotos.hu
Budapest

Nem fogok annyit hezitálni

A tréning számomra nagyon lelkesítő volt. Kezdésnek érdemes kipróbálni mindenkinek, aki vállalkozást szeretne indítani, vagy a meglévőt felfrissíteni. Aki eddig úgy gondolta nem volt, az most magához térhet! Alaposabb és körültekintőbb leszek ezentúl a vállalkozásommal kapcsolatban. Nem fogok annyit hezitálni, az biztos!

Kovács Karolina
Kovács Manufaktúra Kerámia Kft. – Kovács Karolina Design
http://www.kovacskarolina.hu/
http://www.kovacskeramia.hu/
Mezőtúr

Sokkal magabiztosabbnak érzem magam

Egy évvel ezelőtt épp, hogy csak jött az ötlet, hogy a meglévő 2 db kéziratból az egyiket kiadom. Nem érdekelt, mibe kerül (idő, fáradtság, munka, anyagi, mit mondanak mások, és az sem, hogy már nem vagyok fiatal. Ha nem sikerül, akkor is meg kell próbálnom, mert, ha nem teszem, önmagamat tagadom meg). Igen ám, de hogy fogom megvalósítani az álmomat, ami felforgatta az addig nyugodt életemet, és hogyan fogom értékesíteni, hiszen negyven év közalkalmazotti foglalkoztatás után teljesen idegen a vállalkozói világ.

Kihez fordulhatnék, ki tud segíteni. Az Univerzumot kértem és jött a segítség. Lajos az első „földi angyalom”, sokat segít, tőle kaptam a „Segítség vállalkozó lettem” című könyvedet és ajánlotta az ÜMÉ tréninget. Megvallom az első alkalommal olyan volt, mintha nem is magyarul beszéltél volna. Ez a 3. tréning, amin részt vettem. Nyilvánvalóan nagyon sok tanulni valóm van még, de már viszonylag értelmezem a hallottakat, és van némi rálátásom a marketing részre is. És ami fontos: az első alkalommal a munkafüzetemet majdhogynem üresen hoztam haza, mert fogalmam sem volt, mit tehet egy kezdő, a mostani füzetemet majdhogynem teli írtam.

Hogy majd, hogyan tudom hasznosítani a tanultakat?

Meglátjuk. Ez az év tanuló év, mégis hiszem, hogy sikerül teljesítenem az erre az évre kitűzött célomat , no meg a hosszútávút is? Mindezeken túl, olyan értéket is adsz, ami valójában nem része a tananyagnak: személyiség formáló erővel bír, megismerek sok kedves, segítőszándékú embert, kitanulom a Zoom alkalmazást, olyan helyekre szervezed a tréningeket, (eltekintve a mostanitól), ahol még nem jártam, ennek következtében egy kicsit megismerem Budapestet.

Hogy hogyan fog alakulni az én egyszemélyes vállalkozásom?

A tréningen tanultak nélkül lényegesen nehezebben menne az indulás. Sokkal magabiztosabbnak érzem magam, és az, hogy van egy előre összeállított terv, ami szükség szerint bármikor változtatható, biztonságot ad. Persze tudom, hogy sokat kell csiszolni rajta, de van valami, és nemcsak vaktában csinálom a dolgaimat.
Köszönöm, hogy megismerhettelek, és tagja lehetek a „Segítség vállalkozó lettem” csoportnak!” .
Mindenképpen ajánlom olyan ismerősömnek, aki vállalkozó szeretne lenni, vagy már az, de elakadásai vannak, és fejlesztené a vállalkozását.
További sok sikert kívánok Neked!

Üveges Sándorné
Gelej

ÉRTESÜLJ IDŐBEN A KÖVETKEZŐ BEINDÍTÓ TRÉNINGRŐL

Ha nem akarsz lemaradni a következő Beindító tréningről,
akkor nézd meg a részleteket és iratkozz fel az értesítő listára,
hogy időben értesítést kapj a következő alkalomról.