fbpx

Mit mondtak a Beindító tréningről a korábbi résztvevők?

2018 óta tartok Beindító tréningeket. Nagyon szeretem, mert olyan erő és lelkesedés alakul ki a résztvevőkben a második nap végére, ami engem is tovább hajt, hogy még jobb legyek és még többet tudjak nekik adni.

Ebben a bejegyzésben a korábbi résztvevők véleményeit olvashatod:

1

Akár kezdő, akár haladó vállalkozó részére a tréning szuperül összefoglalja azokat a témaköröket, amelyek ismerete szükséges egy sikeres vállalkozás vezetéséhez.

A tavalyi tréningen is részt vettem, így a kettőt összehasonlítva mérni tudom a fejlődésem.

Pataki Melinda – Riverflow Tanácsadó Kft.

2

Vállalkozni olyan, mint egy labirintusban járni. Csaba tréningje abban segít, hogy legyenek táblák kiírva az útelágazásokhoz, akadályokhoz, elakadásokhoz.

Magabiztosabb és felkészültebb leszel, hogy megoldd a láthatatlan, tapinthatatlan rejtélyeket is. Az utat neked kell járnod, de mosolygós, támogató, bátorító jelenlét sokat fog segíteni. 

Szabó Ági – Természetes Nőiség / Szabó Ági Varázsműhelye / Örömünnepek

3

Talajt adott a talpam alá, mert ilyennel még nem foglalkoztam és csak lebegtem a temérdek információ terében. Egy kiindulási pontot kaptam egy jó adag lelki fröccsel. 

Mivel teljesen kezdő vagyok, ezért én a pályakezdő friss vállalkozóknak ajánlanám, akik váltani szeretnének, vagy eleve a nulláról kezdenek. 

Remélem, hogy ezzel a koncentrált tudással sokkal tisztábban fogom látni a folyamataimat. Valószínűleg ezt a munkafüzetet rongyosra fogom lapozni. Maradandó tudást ad, személyre szabhatóan. És nekem ez volt a lényeg, hogy amint tanulok, azonnal tudjam ráhúzni a saját vállalkozásomra. És ez teljesült. 

Hanó Renáta – Kimchi Kisasszony Koreai Műhelye

4

A Beindító tréning végigvezetett azon a folyamaton, hogy hogyan kell a vállalkozást és magamat építeni, irányítani az eredmények érdekében. 

Megmutatta, hogy hol kell fejlődnöm, mik a sarokpontok.

Csaba lendületet adott előadásmódjával, személyiségével. 

Kovácsné Malomhelyi Andrea – KMA Iroda

5

Nagyon hasznosak találom a tréninget, mert támogató közegben gondolhattam végig a munkafüzet alapján hogyan tudom sikerre vinni a vállalkozásomat.  

Külön ajánlom mindenkiknek az Évtervezőt is, mert nagyon sokat ad a vállalkozás építéséhez.

Seres Attila – Natur Road Plus Kft.

6

Azoknak ajánlanám, akik a vállalkozásukban egy kicsit el vannak veszve, hogy megleljék belőle a a kivezető utat, azáltal, hogy képben lesznek az alapokkal, egy jól átgondolt és érthető rendszer segítségével. 

És persze azoknak, akik most kezdik a vállalkozásukat, hogy biztos alapokra tudják építeni már a kezdetektől a vállalkozásukat.

Berki Csaba József – információbiztonsági szakértő

7

Nekem a tanfolyam nagyon sokat adott. Végre összeállt a fejemben minden szempontból, hogy hogyan lehetek sikeres vállalkozó. Imádtam a munkafüzetet és a gyakorlati „közös” feladatokat. Én minden embernek, aki válallkozni szeretne vagy már vállalkozik, szívből ajánlom a tréninget. nem maradt kérdés a fejemben, viszont rengeteg eszközt, módszert, gyakorlatot kaptam a vállalkozásom fejlesztéséhez és a vállalkozói „önbizalmam” turbózásához. 

Judik Barbara – JB Designer Studio

8

A tréning segítségével kaptam egy sorvezetőt arra, hogy mit érdemes sorrendben átgondolnom, megterveznem, felépítenem a vállalkozásom nyugodt indításához, működéséhez.

Ajánlom azoknak, akiknek a szakmai és/vagy emberi kompetenciája mellett fejlesztendő az üzleti kompetencia, valamint azoknak, akiknek a nagy képhez szükséges egy gyakorlati áttekintés. 

Mák Balázs – Business és team coach

9

A Beindító tréningen megtudhatod, hogy mik azok a területek, amikkel vállalkozóként találkozni fogsz: mire kell figyelned, mik lehetnek a buktatók. Ajánlom annak, aki most készül vállalkozást indítani, mert ezzel a megszerzett tudással magabiztosan és bátran vághatsz bele az indulásba.

Idén másodszorra voltam, és most is sok mindenre rálátást adott ez a 2 nap. Új lendületet, bizalmat magamban, erőt kaptam, hogy meg tudom valósítani az álmaimat.  

Tenke-Molnár Eszti – Kölyökfoglalkoztató

10

A Beindító tréning jól összefoglalja, hogy hogy egy vállalkozásnak, vállalkozónak milyen aspektusai vannak. Segít tisztábban látni a kezdő vállalkozóknak. Az alkalmazott munkafüzet kitöltése sok gondolatot ébresztett.

Bukta Attila

11

Ajánlom azok számára, akik vállalkozás indításán gondolkodnak, mert sokoldalú előadás keretében a vállalkozó létre készülhetnek fel. Azért érdemes eljönni a Beindító tréningre, mert rávilágít Sánta Csaba arra, hogy nekünk is tenni kell érte, hogy sikeres vállalkozók legyünk.  

Tóth Lászlóné, Mónika – Zöldkapus Vendégház

12

Azoknak ajánlom ezt a programot leginkább, akik kezdő vállalkozók vagy már van ugyan vállalkozása, de elakadt valahol. 

A sok hasznos információval, útmutatással, ad egy keretet annak, hogy miként gondolkozzunk most már vállalkozóként, milyen módon lehet a stratégián alakítani, változtatni.

Szerintem ez egy jó alapozó program, de természetesen ehhez még rengeteg önálló munka szükségeltetik. 

Köszönöm az alapos és minőségi előadást!

Boros Kriszta – Karrierútitárs.hu

13

Egy összeszedett, átfogó útmutatást kaptam egy kisvállalkozás működését befolyásoló külső és belső tényezőkről. Gondolatébresztő, amely megmutatta számomra, hogy nem a napi problémákkal kell foglalkozni, hanem hosszútávú, merész célokat kell kitűzni magam elé. És ezek a célok, ha alkalmazom a tréningen tanultakat, igenis megvalósíthatóak.  

A napi problémák pedig egyszerű feladatokká válnak.

Neninger Veronika

14

15 éves alkalmazotti jogviszony után saját döntésre vállalkozóvá váltam. 

Az volt a célom a tréninggel, hogy a gondolkodásmódomat segítsem átállítani vállalkozói irányba. 

Nagyon sok hasznos tippet és strukturális irányt kaptam a fejlődésre kezdő vállalkozásommal kapcsolatban.

Rajta vagyok a változás útján.

Ajánlom mindenki számára, aki erősíteni kívánja vállalkozói attitűdjét.

Nógrádi Ildikó – Business coaching

15

Aki szeretne tudatosan és biztosra építeni, elkezdeni építeni egy vállalkozást az ne hagyja ki. 

Magyar Ágnes – Dolce Vacanza

16

Kezdő és működő vállalkozásoknak is érdemes lenne végig vinni ezt a két napos tréninget, hogy gyorsabban és eredményesebben működjenek azáltal, hogy lássák mivel érdemes foglalkozni a mindennapjaik során és miben kell fejlődniük.

Bíró Györgyi

17

Csaba Beindító tréningje átfogó képet ad azoknak, akik sikerre szeretnék vinni a vállalkozásukat. 

Segít meglátni a fejlesztendő területeket, támogató légkör, a kedves és abszolút felkészült előadó, két tartalmas nap volt.

Süle Regina

18

Ez a program cégem következő szintre emelését segítette. Induló és haladó vállalkozásoknak egyaránt ajánlom, amennyiben energizáló, motiváló lépéseket keresel és a tudatos irányítás fontos céged számára. 

A rendezvény hatására a Bőség-gondolkodás és a Tudatos cselekvés vált prioritássá.

Lehoczky Andrea – Lehoandi Beauty Bt., Divine Moments

19

Elsősorban olyanoknak ajánlom, akik már vállalkoznak min. fél éve. Segít rendezni a gondolatokat és rávilágít a vállalkozói élet sokszínűségére. 

Azt várom, hogy a tréning hatására a meglévő folyamataim rendszerezettebbek lesznek, a dédelgetett ötletek pedig lendületet kapnak és beindulnak.

Márton-Filo Zsófia – FiloSzaniter

20

Olyan emberi közeget kaptam, akikkel érdemben tudtunk a vállalkozói életünk kérdéseiről, kihívásairól, beszélgetni, ötletelni, gondolkozni.

Konkrét, néhol – na jó, sok esetben – fájó szembesüléseket is megéltem, amivel lehet, hogy önként sokkal később, vagy sosem konfrontálódtam volna. A hideg vizes zuhanyzás egyébként roppant jó hatással van az egészségre.

Pudleiner Éva – Péva Művek

21

„Jöttem, mert tudtam, hogy vannak elakadásaim a vállalkozás és ügyvitel terén. Gondoltam, ha pár infó van, ami segít akkor már megéri. Hát nem ezt kaptam. Olyan lendületet, annyi infót, és olyan erőt, hitet és motivációt kaptam, hogyha most nem fogom áttörni a falakat, akkor soha. De most áttöröm! Jövök a következő prograokra is! Köszönöm!!!”

Petróczy Gábor Balázs
Budapest
Spiritual coaching
www.spiritualcoach.hu

22

„Kezdő vállalkozóként rengeteg kihívással néz szembe az ember. Sokszor nem tudjuk, kihez fordulhatnánk segítségért. Ez a tréning abzsolút beindította a fantáziámat, hatalmas lökést adott. Sok tapasztaltot és információt kaptam. Tudatosan igyekszem beépíteni a hallottakat a vállalkozásunkban. A megfelelő idő-feladat gazdálkodás terheket vesz le a vállamról. Minden kezdő vállalkozó számára impulzust adhat. Nagyon inspiráló volt! Köszönöm, hogy itt lehettem!”

Kálmán Dorottya
Budapest
VISUALZ Creative Studio
www.visualz.hu

23

Akik most indulnak, azoknak segít átgondolni, rendszerezni a feladataikat. Aki benne vannak, azoknak segít átgondolni, hogy mit tegyenek másképp, vagy megerősíti őket abban, amit jól csinálnak.

Stézia Gabriella
Tata

24

„Csabát rendkívül felkészült előadóként ismertem meg, de meggyőződésem, hogy ilyenből jó néhány van Magyarországon. Csaba azért különleges a számomra, mert a szakmai ismeretek átadása mellett őszintén inspirál, hitelesen ad hitet a vállalkozóknak. Azért jöttem erre a képzésre, hogy átláthatóbbá és tervezhetőbbé tegyem a vállalkozásom működését és nem csalódtam. Nem volt túlzás, amikor azt ígérte, hogy tervekkel és ötletekkel a fejünkben távozunk a tréningről.”

Bertalan György
Budapest
Vinolingua
www.Vinolingua.hu

25

Teljesen kezdő vállalkozóként a tréning olyan aspektust mutatott – gyakorlati, megvalósítható tanácsokkal, pozitív hozzáállással és új motivációkkal – ami által elérhetőnek látom az álmomat, és hajlandó vagyok minden áldozatot meghozni, a lehető legtöbb energiát befekteteni, hogy sikeres és boldog ember lehessek.

Grisnik Petra
Budapest
grisnikpetra.com

26

Nagyon tetszett, hogy Csaba gyakorlati példákkal fűszerezte a témákat, és a résztvevők kérdéseire is válaszolt. Olyan témákról hallottam, amelyek egy vállalkozó számára nagyon fontosak és máshol nem térnek ki rájuk.

Schirrmacher Szilvia
Budapest
German Online Coach
www.germanonlinecoach.com

27

Azért jöttem el a tréningre, mert a vállalkozásomban szerettem volna egy összeszedett, koncentrált, határozott utat találni a további fejlődéshez. Abszolút elégedetten távozom, minden kívánságom teljesült! Ezért rendkívül hálás vagyok! Kezdő vállalkozóknak és haladóknak is egyaránt ajánlom, mert kompakt információcsomagot kapnak.

Lukáts Andrea
Budapest
Az Adminisztrátor – Virtuális Asszisztens
www.azadminisztrator.hu

28

Kezdő vállalkozóként – 12 év multinacionális vállalatnál, alkalmazottként szerzett tapasztalatok után – egy teljesen új életformával, kihívással és lehetőségekkel szembesülök. Csaba tapasztalataival, rendszerszemléletű gondolkodásával, támogató attitűdjével és szakértelmével segít, hogy a legjobban hozzam ki magamból és a helyzetből. Szívesen ajánlom minden kezdő vállalkzónak a rendezvényt.

Mester Orsolya
Budapest
Mester Stúdió
www.mesterstudio.com

29

Rendszert szeretnék építeni a vállalkozásomba. A jelenlegi munkafolyamatok helyes leosztásának megtanulása. Nagyon hasznosnak érzem a mai tréninget a vállalkozásom számára. Ma is ismételten megerősítést kaptam a rendszerek, szokások és a folyamatos fejlődés fontosságáról.

Kerekes Edina
Hajdúböszörmény
Kerena
Kerena.hu

30

A vállalkozásom fejlesztése miatt jöttem, hogy hogyan tudom összehangoltabbá tenni a mindennapokat. kihívás számomra, hogy keressek új üzleti partnereket, hogyan tudok megtervezni egy teljes hónapot. Hasznosnak találtam a mai tréninget 2 okból is. Az egyik, hogy ennyit nem írtam kézzel már nem is tudom hány éve, a másik, hogy a hallottakat fogom úgy alkalmazni és alakítani, hogy a vállalkozásom fejlődjön és vele én is. Köszönöm!

Hegedűs László
Debrecen
HESZA-FIA MAGYARORSZÁG KFT.
www.hesza.hu

31

Régóta égető késztetést érzek arra, hogy amiből most élek, hobbiszintből professzionálisra emeljem. Ezért jöttem el, hogy a lépések, melyeket meg kell tennem, a professzionalitás irányába vigyenek. Megkaptam a struktúrát, egészen biztosan változni fog ettől a vállalkozásom. Akinek szükséges lenne fejlődni, vállalkozni, mindenképp el kell jönnie egy ilyen tréningre.

Zlatszky Anna
Budapest
Gyógyítsd meg magad
www.gyogyitsdmegmagad.hu

32

A tréningre barátnőm javaslatára jöttem el. Őszintén szólv nem ismertelek előtte. az előadások hasznosak, inspirálóak voltak számomra. A nap folyamán jött több olyan ötletem is az előadásaid hatására, amik mielőbbi megvalósításra várnak. Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem. 🙂

Bernák Tímea
Taksony
Boldogságtudat
www.facebook.com/boldogsagtudat

33

Nagyon tetszik, hogy a vállalkozás ennyi területét érintetted. Főleg, hogy a 3. aspektussal is foglalkozol. Ajánlom a megfáradt és a kezdő vállalkozóknak.

Hanákné Geng Viola
Tata
Likviditás Bt.

34

Szerettem volna a fejemben lévő tudást struktúrába helyezni és ezt ennek a tréningnek a segítségével sikerült. A cégek archetipus szerinti kommunikációja egy fontos része volt ennek a képzésnek, ami nagy tanítás volt számomra. Meleg szívvel ajánlom minden olyan vállalkozónak és vállalkozni vágyónak, aki helyes és stabil alapokra szeretné helyezni a vállalkását.

Körtvélyesi Norbert
Budapest

35

A vállalkozásom stratégiai alapjainak újragondolása miatt jöttem el a tréningre. A két nap során kaptam sok megerősítést, hogy jó úton haladok, és kaptam sok új szempontot, ami mentén tovább tudok fejlődni, mint vállalkozó. A legnagyobb felfedezés számomra, hogy mekkora jelentősége van annak, ha egyszerre egy nagyobb projekttel foglalkozok ahelyett, hogy szétapróznám magam. Egy másik fontos felfedezés volt, hogy hiába egyszemélyes a válalkozásom, attól még a vállalkozásom nem én vagyok. Ez a gondolat segít, hogy más szemszögből nézzek rá. Ez az eltávolodás szerintem sok helyzetben a segítségemre lesz.
Neked is ajánlom ezt a tréninget, ha szeretnéd megérteni, hogy mitől tud jól működni egy vállalkozás hosszú távon, és hogyan legyél jelen benne te magad. Nem utolsó sorban pedig tényleg beindulsz és új lendületet kapsz.

Tóth Cecília (Cili)
Budapest
Zezil – kreatív idő tervezés
www.zezil.hu

36

Kezdő vállalkozóként érkeztem a tréningre. Csaba holisztikusan közelítette meg a témát, nem csak a vállalkozás üzleti oldaláról, hanem az emberi oldaláról is sokat beszélt. Segített rendszerezni a gondolataimat, iránymutatást adott a kezdetekhez egy logikusan felépített folyamat leírásával. A stratégiai alapoktól kezdve a megvalósításig.
Teljes mértékben eloszlatta a bizonytalanságomat azzal kapcsolatban, hogy belevágjak-e. Köszönöm.
Kezdő vállalkozók mellett mindenkinek ajánlom, aki az alapokat szeretné rendbetenni és sok szempont mentén szeretne elgondolkozni a vállalkozásán és önmagán.
(Az is jó volt, hogy különböző területről érkező emberekkel ismerkedhettem meg, és tanulhattam tőlük is.)

Darabos Lívia
Százhalombatta

37

Nekem ez a tréning főképp önismereti út volt, és ez is volt vele a célom. Fejlődni szerettem volna a tudásomban, a személyiségemben, amit azután beépíthetek a vállalkozásomba, ami által könnyebben, hatékonyabban tudok majd dolgozni. Úgy gondolom, hogy ezt meg is kaptam. Sikerült olyan alapokat lefektetnem, amire már lehet építkezni, amire pedig még nem tudok építkezni, ott megtaláltam az irányt, hogy hogyan fejlődjek, min és hogyan dolgozzak tovább.

József Nikolett
Százhalombatta
Legyél instakész

38

Elsősorban olyanoknak, akik elvesztették a fóksuzt és újra fel akarják venni a fordulatot!
A gondolkodásmódom megváltoztatásában látom a felfedezst, a hatást és a következményt!

Streit Gábor Bora
Budapest
BorArtRoom
www.borartroom.hu

39

Azért jöttem el, mert a meglévő vállalkozásomhoz akarok vállalkozói szemléletet kialakítani és vállalkozói tudást fejleszteni.
Minél inkább megértettem az üzlet összefüggéseit, annál jobban, eltökéltebben akarok jól működő vállalkozást kialakítani és működtetni. A képnapos előadá miatt erősödött a vállalkozói énképem és az önbizalmam. Mindenkinek ajánlom, aki még nem tart otta vállalkozásában, ahol szeretne.

Ordasi László
Budapest
Omega L Home Bt
www.olh-hu.webnode.hu

40

Azért jöttem el erre a Beindító tréningre, mert teljesen az elején állok a vállalkozásomnak. Olyannyira, hogy még el se indult, de reményeim szerint ez megtörténik az elkövetkező rövid időn belül.
A „Hogyan”-ra kerestem a választ, amit így 2 nap alatt meg is kaptam. Már csak az én részemet kell belettenem. 🙂 A fontos felfedezésem, hogy rájöttem, hogy képes vagyok rá és , hogy tényleg akarom. Nyilván teljesen felforgatja majd az életemet, és ezt a sok erőmet az új vállalkozámra fogom fordítani. Mindenkinek ajánlom ezt a tréninget, de főleg azoknak, akik kicsit elakadtak, de azoknak is, akik azt hiszik, hogy tökéletesen csinálnak mindent, mert nem biztos.

Konta Bettina
Budapest

41

Én vállalkozás létrehozása előtt állok. A legnagyobb kérdésem, hogyan fogalmazzam meg, mi az az érték, amit adni tudok a célpiacomnak. Ennek 1.0-ás változatát sikerült megtalálnom.
Azoknak a vállalkozásoknak ajánlom, akiknek valamilyen lakadása van, vgy összezavaradtak, és kereseik a továbblépés lehetőségét.

Szabó Márta
Budapest
www.nokentelnijo.hu

42

A vállalkozói gondolkodásmódom fejlesztése miatt jöttem a tréningre. Kaptam egy szemléletet, egy rendszert, amivel átláthatóbbá váltak a „feladataim”, amelyeket meg kell tennem a céljaim elérése érdekében. Ajánlom azoknak a vállalkozóknak, akiknek a fejében megszületett a gondolat, hogy vállalkozó legyen illetve azoknak, akiknek kérdései vannak a saját működő vállalkozásuk fejlesztésével kapcsolatban.

Pintér Teca
Budapest
Training-Med Kft.
pinterteca.hu

43

Átfogó képet kerestem az induláshoz.
Tudom-e rendszerben látni a vállalkozást? (Igen!) 🙂
Felfedejezés: az emberi tényezi milyen fontos! Mindenképpen újra fogom tervezni azt, amit eddig már felépítettem, kigondoltam.
Olyanoknak ajánlom, akik már dolgoztak vállalkozóként és már vannak tapasztalataik is, a teljesen kezdőnek még „vakfogjai” vannak.

Székely Borbála
Dunavarsány
Borbália Kerámia
http://borbaliakeramia.com

44

A vállalkozásomat szervezetten összerakjam. Sok személyiségbeli felfedezést tettem, hogy milyen elakadásaim vannak, ami akadályozza a vállalkozásomat. Össze akarom rakni a célokat, terveket, marketinget, hogy jobban beinduljon a vállalkozás.
Ajánlom induló vállalkozásoknak, akik át akarják szervezni a működő vállalkozásukat, valamilyen területen elakadtak.

Sinka Nóra
Balassagyarmat
Nóra a lelkek segítője

45

Szeretném, ha a cégemet sikerülne egy magasabb szintre emelni. Rájöttem, hogy nemcsak a cégemnek kell fejlődni, hanem ezzel párhuzamosan nekem is.
Minden vállalkozónak ajánlanám, mert mindig van feljebb, határ a csillagos ég!

Mezei Gábor
Kecskemét
Mezonix-Metál Kft. (Mira kertibútor)
www.rozsdamenteskertibutor.hu

46

Kezdő vállalkozóknak melegen ajánlom a tréninget. Sok szempontból végignéztük azoka a kihívásokat, feladatokat, amikkel egy kezdő EV szembesül. Pont annyira volt részltes, amennyi 2 napba belefér és hogy mindenki el tudja dönteni, hogy mik a gyengeségei, még miben szeretne fejlődni. Számomra sok megerősítést és sok új ötletet adott ez a tréning, amiket egészen biztosan meg fogom valósítani.

Széll Jutka
Érd
Széll Jutka természegyógyász, fitoterapeuta, coach, párkapcsolati tánacsadó
www.szelljutka.hu

47

Kezdő vállalkozóknak nagyon ajánlom! Csaba látásmódja és struktúráltsága nagy segítség rendszerszedni a magunk vállalkozását és vállalkozói szemléletmódját! Nem mellesleg, egy nagyszerű embert ismerhettem meg a személyében!

Kosári Móni
Budapest
Kosári Móni
www.kosarimoni.hu

48

Kezdõ vállalkozóként szerettem volna megtalálni a továbbfejlõdéshez szükséges irányt. Teljes mértékben elégedett vagyok. Ez a két nap sokkal többet adott, mint vártam. Nagyon sok gyakorlati példát és tudást kaptam, amelyek már most segítenek a vállalkozásom fejlesztésében. A tréning megmutatta, hogy a megfelelõ szokások és rendszerek kialakítása is szükséges a fejlõdéshez. Köszönöm ezt a két tartalmas napot!

Orbán Viktória
Eventer Marketing&Design https://eventerdesign.hu/ Beled

49

Már nyolc éve \kezdõ\” vállalkozó vagyok, és bár sokat segítettek az évtervezõ workshopok az elmúlt három évben (korábban azt sem tudtam, hogy lehet tervezni egy vállalkozást), tisztultak a céljaim, terveim, egyre jobb \”évterveket\” állítottam össze Csaba segítségével, mégis éreztem, hogy az alapok hiányoznak, nincs honnan elrugaszkodni. A Beindító tréning ezt adta meg nekem. Most már lesz mire építkeznem. Sokat segített a vállalkozói lét emberi aspektusának a részletes tárgyalása is, rengeteg olyan ötletet, bátorítást, módszert kaptam, amelyek segítségével fel tudom építeni mostantól a valódi vállalkozó embert magamban, és ez már jó alap lesz a vállalkozásom felvirágoztatásához is. Köszönöm, kedves Csaba! :)”

Gyökös Réka
rekanemetmagyar.hu
Szentgotthárd

50

Ez a tréning hû a nevéhez, engem valóban beindított. A vállalkozás indításhoz most megadta az elsõ lépést, ezerrel cikáznak a gondolataim, de ezzel együtt segített meghatározni a fókuszt. A könyv olvasása után, segített ez a tanfolyam még jobban elmélyíteni a tudást. Remek vázat, alapot kaptam ahhoz, milyen területekre kell odafigyelnem a vállalkozás indításához. Sokkal magabiztosabbnak érzem magam és újra lelkes vagyok és tettre kész!

Tenke-Molnár Eszti
Kölyökfoglalkoztató
Budapest

51

Egy évvel ezelõtt épp, hogy csak jött az ötlet, hogy a meglévõ 2 db kéziratból az egyiket kiadom. Nem érdekelt, mibe kerül (idõ, fáradtság, munka, anyagi, mit mondanak mások, és az sem, hogy már nem vagyok fiatal. Ha nem sikerül, akkor is meg kell próbálnom, mert, ha nem teszem, önmagamat tagadom meg). Igen ám, de hogy fogom megvalósítani az álmomat, ami felforgatta az addig nyugodt életemet, és hogyan fogom értékesíteni, hiszen negyven év közalkalmazotti foglalkoztatás után teljesen idegen a vállalkozói világ. Kihez fordulhatnék, ki tud segíteni. Az Univerzumot kértem és jött a segítség. Lajos az elsõ \földi angyalom\”, sokat segít, tõle kaptam a \”Segítség vállalkozó lettem\” címû könyvedet és ajánlotta az ÜMÉ tréninget. Megvallom az elsõ alkalommal olyan volt, mintha nem is magyarul beszéltél volna. Ez a 3. tréning, amin részt vettem. Nyilvánvalóan nagyon sok tanulni valóm van még, de már viszonylag értelmezem a hallottakat, és van némi rálátásom a marketing részre is. És ami fontos: az elsõ alkalommal a munkafüzetemet majdhogynem üresen hoztam haza, mert fogalmam sem volt, mit tehet egy kezdõ, a mostani füzetemet majdhogynem teli írtam. Hogy majd, hogyan tudom hasznosítani a tanultakat? Meglátjuk. Ez az év tanuló év, mégis hiszem, hogy sikerül teljesítenem az erre az évre kitûzött célomat , no meg a hosszútávút is? Mindezeken túl, olyan értéket is adsz, ami valójában nem része a tananyagnak: személyiség formáló erõvel bír, megismerek sok kedves, segítõszándékú embert, kitanulom a Zoom alkalmazást, olyan helyekre szervezed a tréningeket, (eltekintve a mostanitól), ahol még nem jártam, ennek következtében egy kicsit megismerem Budapestet. Hogy hogyan fog alakulni az én egyszemélyes vállalkozásom? A tréningen tanultak nélkül lényegesen nehezebben menne az indulás. Sokkal magabiztosabbnak érzem magam, és az, hogy van egy elõre összeállított terv, ami szükség szerint bármikor változtatható, biztonságot ad. Persze tudom, hogy sokat kell csiszolni rajta, de van valami, és nemcsak vaktában csinálom a dolgaimat. Köszönöm, hogy megismerhettelek, és tagja lehetek a \”Segítség vállalkozó lettem\” csoportnak!\” . Mindenképpen ajánlom olyan ismerõsömnek, aki vállalkozó szeretne lenni, vagy már az, de elakadásai vannak, és fejlesztené a vállalkozását. További sok sikert kívánok Neked!”

Üveges Sándorné Üveges Sándorné
Gelej

52

A tréning számomra nagyon lelkesítõ volt. Kezdésnek érdemes kipróbálni mindenkinek aki vállalkozást szeretne indítani, vagy a meglévõt felfrissíteni. Aki eddig úgy gondolta nem volt, az most magához térhet! Alaposabb és körültekintõbb leszek ezentúl a vállalkozásommal kapcsolatban. Nem fogok annyit hezitálni, az biztos!

Kovács Karolina Kovács
Manufaktúra Kerámia Kft. – Kovács Karolina Design
www.kovacskarolina.hu,
www.kovacskeramia.hu
Mezõtúr

53

Nagyon jó, hogy ez a tréning nem csupán az üzleti részre fókuszál, hanem legalább akkora súlyt fektet az emberi oldalra is. Sok kezdõdõ vállalkozó nincs azzal tisztában, hogy ennek mekkora jelentõsége van, így nagyon szenved, talán ez lehet az oka annak, hogy olyan sokan adják fel az elején.

Lipcsei Lajos
Te is lehetsz fotós!
https://teislehetszfotos.hu
Budapest

54

Nagyon hasznos és tömör volt ez a két nap. Szuper társaság volt, a csoportmunkákban remekül megismertük egymást. Nagyon élveztem. Minden kezdõ vállalkozónak ajánlom, hiszen az alapokat itt megkaphatja, illetve, hogy mire kell figyelni. 🙂

Katona Tamara
Hatvan

55

Egy rendkívül jól strukturált, igazán gyakorlati tudást adó és jó hangulatú tréningen vehettünk részt. Számomra példaértékû volt a szervezés és a lebonyolítás. A tréning során már egy oldalnyi jegyzetem született a friss ötletekbõl, megvalósítandókból. Bárkinek jó szívvel ajánlom, aki vállalkozást tervez vagy épp átgondolandó területre ért. 🙂

Széplaki Szilvia
Pihenj és gyógyulj
Budapest

56

Motivációt, megerõsítést, hogy tovább kell küzdeni, a kudarc ellenére is. Nyugalmat, hogy nem vagyok egyedül, és létezik támogató közösség. Mindenkinek aki azt érzi vállalkozni szeretne, de nem mer belevágni, és természetesen azoknak is, akik még nincsenek túl az elsõ 3 éven. A hozzáállásomon változtat. ezáltal az eredményeimen is.

Botos Vivien
Csivi Mûhely
Golgota Utca, 15.
Budapest

57

A Beindító Tréninget minden kezdõ vállalkozó számára kötelezõvé tenném! 🙂 A vállalkozást is tanulni kell és ahhoz, hogy sikeresek lehessünk tudni kell, hogy mikor mit kell csinálnunk. Nagyon jó iránymutatást kaptam, van egy vezérfonal, amin eltudok indulni.

Hoszter Erzsébet
Virtuális asszisztens
Göd

58

Ismétlõként vettem részt a programon. Online formában is szuper volt a tréning. Sokat tanultam és fejlõdtem 🙂

Vargáné Nagy Anna
Kalligráf megoldások
www.kalligrafmegoldasok.hu
Budapest

59

Azt kaptam, amiért jöttem.

Posfai Tünde
Budapest

60

Csaba mentalitása nemcsak vállalkozóként lehet követendõ példa. Bõven túlteljesíti, amit ígér. A hozzáállása, jelenléte, sokszínûsége és figyelme hihetetlen támogató volt végig a két nap során. Szuper gyakorlatokat kaptunk, amikben egymást is hatékonyan segíthettük. A tudatos vállalkozásindításhoz szerintem ez a tréning elengedhetetlen. Kapin Viktória Jó hírem van PR johiremvanpr.hu Budapest
Rengeteg energiát adott a kezdéshez, mindenkinek ajánlom aki szeretne ebbe az egészbe belevágni. Azért érdemes részt venni rajta mer nem csak információval szolgál, hanem sok emberrel össze is köt. 🙂

Rhia
www.instagram.com/rhianosaurus_eats

Remélem hamarosan találkozunk a tréningen!