fbpx

12 izgalmas téma, amiről 2023-ban részletesen tanulhatsz az SVL Klubban

SVL Klub 2023

Egy kisvállalkozás eredményességét a vezetője, a vállalkozó határozza meg. A te vállalkozásoddal is így van. A sikerességét elsősorban nem a külső körülmények, hanem a gondolkodásmódod, üzleti felkészültséged, érzelmi, lelki és fizikai állapotod határozza meg.
Ezért a vállalkozásod akkor fog fejlődni, ha te is fejlődsz. Nyilván kell szakmailag is tanulnod, amiben én nem tudok segíteni. Viszont az üzleti, vállalkozói oldalon is képezned kell magadat, amiben pedig tudok segíteni. Mutatom idén milyen izgalmas témákról tanulhatsz tőlem az SVL Klubban.

A vállalkozói területek nagyon szerteágazók. Nehéz kiválasztani, hogy miben is kellene fejlődni és időigényes a tanulás is. Ráadásul mit ér az a tudás, amit nem ültetsz át a gyakorlatba és abból nem szerzel hasznot?

Számodra is megoldást jelenthet, ha fogják a kezedet és olyan tudást kapsz, amit kis lépésekben napi szinten be tudsz vezetni vállalkozásodba.

Az SVL Klub ezt tudja nyújtani számodra is és még többet is.

Ebben a blogbejegyzésben röviden a 2023-as programtervet szeretném bemutatni neked.

A klubba belépve minden hónapban lehetőséged van egy-egy új területet megismerned és integrálnod a vállalkozásodba, valamint a korábbi témákat bármikor elérheted.

SVL Klub 2023

Mi várható 2023-ban?

Piackutatás

Az információ ott van előttünk, csak meg kell keresni, fel kell dolgozni és be kell építeni a működésünkbe. Hogyan tudja ezt egy kisvállalkozó megtenni? Ebben segít ez a kihívás.

Ebook készítés

Az egyik legszuperebb eszköz a listaépítésre és a tudásunk megosztására egy ebook készítése. Neked is kellene egy ilyen dokumentum, de csak halogatod és nem tudod, hogy honnan kellene elkezdeni? Nevezz be erre a kihívásra és lépésről lépésre végigvezetünk, hogy a végül végre elkészüljön a te saját ebook-od is, amit utána büszkén mutathatsz meg a világnak. Nyilván előtte a résztvevők egymásnak segítséget, visszajelzést tudnak adni, hogy valóban egy szuper dokumentum szülessen, ami méltó módon képvisel téged és a vállalkozásodat.

Sales oldal készítés

Hiába van egy szuper ajánlatod, ha az nincs megfelelően tálalva, az érdeklődők nem fognak belőle vásárolni. Egy jól megalkotott értékesítői oldal képes megsokszorozni az ajánlatod sikerességét. Ez a kihívás lépésről lépésre végigvezet a sales oldal elkészítésében.

Hírlevelezés

Rengetegen vannak, akik tudják, hogy szükséges hírlevelezni, mégis régóta halogatják. Ebben a kihívásban végig fogni fogom a kezedet és olyan egyszerű lépésekben fogunk haladni, hogy végül magabiztosan fogod tudni működtetni a listádat és rendszeresen tájékoztatni tudod az érdeklődőidet, ügyfeleidet az aktuálitásaidról.

Ügyfélélmény fejlesztés

A döntéseink alapja az érzelmek. A Te ügyfeleid is akkor vásárolnak szívesen nálad és akkor mennek vissza hozzád vásárolni, ha a veled való együttműködés egy pozitív élmény volt számára. Hogyan tudod ezt az élményt tudatosan fokozni? Ebben fogunk segíteni ebben a kihívásban.

Hogyan menj szabadságra vállalkozóként?

Könnyen megesik a vállalkozókkal, hogy évekig nem tudnak szabadságra menni, mert nem tudják magára hagyni a vállalkozásukat. Pedig egy kipihent, feltöltődött vállalkozó zseniális megoldásokkal tud előrukkolni. Azonban egy fáradt, kiégett, beszürkült vállalkozó akadályozza a saját vállalkozását és negatívan hat az üzleti eredményességre. De hogyan kellene elmenni szabadságra? Ebben fogunk segíteni.

Blogolás

Szeretnéd tanítani, tájékoztatni az érdeklődőket az ügyfeleket? Vannak gondolataid, amiket meg szeretnél osztani a piacoddal? Akkor el kell kezdjél blogolni. A blogolás a vállalkozások számára egy ingyenes eszköz, mégis sok sok új vevőt tud hozni. Kezdj bele te is! Hogyan? Fogjuk a kezedet és végigvezetünk a folyamaton.

Bevételnövelés Upsellel

Növeld akár 10-30%-kal a bevételedet csak azzal, hogy folyamatosan upsell ajánlatot adsz az ügyfeleidnek. Hogyan csináld ezt, hogy jól működjön? Milyen szempontokat vegyél figyelembe? Mi lehet a te vállalkozásodban jó upsell? Ezekkel a kérdésekkel fogunk foglalkozni ebben a kihívásban.

Ajánlatkészítés

Nem terméket vagy szolgáltatást adunk el. Egy komplex csomagban kell mindig gondolkodnunk, ha valódi profitra akarunk szert tenni. Havonta vagy akár hetente is újabb és újabb ajánlatot kell készítenünk a piacunk számára. Hogy ez még eredményesebben és könnyebben menjen, végezd el ezt a kihívást.

Villámkampányolás

Ha gyorsan bevételre van szükséged, mert egy remek lehetőséget meg akarsz ragadni? Akkor érdemes egy gyors villámkampányt csinálnod. Ez egy fantasztikus eszköz a vállalkozó kezében, ha jól csinálja. Sajátítsd el a gyakorlatban ebben a kihívásban.

SVL Klub 2023

Az első videóm elkészítése

A személyes jelenlét után a videóval vagyunk képesek a legnagyobb hatást elérni az érdeklődőknél vagy az ügyfeleknél. Ezért sikeresek a videós platformok. Ezért szárnyal a YouTube vagy a TikTok. De ahhoz, hogy ezeknek az előnyét kihasználd először az első videódat el kell készítened. Sokkal könnyebb, mint gondolnád. Csak a fejedben annyi tévhit és a szívedben olyan félelem van, ami ebben megakadályoz. Mindaddig, amíg ezt a kihívást nem csinálod végig. Itt erősen szorítjuk a kezedet, hogy biztosan végigmenj a folyamaton, hogy kirakd az első saját videódat.

Énmárka építés

Az ember embert vesz. Ahhoz, hogy még azelőtt megvegyenek, hogy személyes kapcsolatba kerülj a piacoddal, érdemes személyes márkát építened. A segítségével emlékezni fognak rád és könnyebben ajánlanak másoknak is, hiszen kitűnsz a többi hasonló vállalkozó közül. Ha te nem a tucat fodrász, körmös vagy tanácsadó, szakértő stb. akarsz lenni, akkor ez egy szuper módszer számodra is.

Ezek várnak rád az SVL Klubban idén, de már elérhetőek számodra is a 2022-es kihívások.

Ezeket már most elérheted az SVL Klubban:

  1. Dolgozz a vállalkozásodon (vállalkozásfejlesztés – 5 feladat)
  2. Alakítsd tudatosan az áraidat (marketing – 7 feladat)
  3. Tervezd meg a következő projektedet (tervezés – 4 feladat)
  4. Tedd rendbe a honlapodat (működtetés – 10 feladat)
  5. Rakj rendet a vállalkozásodban (működtetés – 4 feladat)
  6. Olvasd el a könyvet, amit halogatsz (önfejlesztés – 4 feladat)
  7. Kisvállalkozás-fejlesztő kihívás (vállalkozásfejlesztés – 6 feladat)
  8. Győzd le a halogatást (önfejlesztés – 9 feladat)
  9. Kampányolj sikerrel (marketing – 5 feladat)
  10. Nyugodt ünnepek vállalkozóként (tervezés – 24 feladat)

A klubba ezen a linken tudsz regisztrálni havi vagy éves díj fizetésével. Regisztrálás után máris elérheted a Facebook csoportot, a kihívásokat és a szakértői tartalmakat is.

SVL Klub 2023

Havonta kapcsolatépítés a klubtagok között, közös ötletelési lehetőség, kérdezz felelek és könyvajánlókkal is várunk téged.

Látogass el ide és ismerd meg a részleteket.

Január 12-én csütörtök startol el az új kihívás, ami a Kutasd a piacod! kihívás 6 szuper feladattal.

„Ha hagyod, hogy a tanulás tudáshoz vezessen, bolondot csinálsz magadból.
Ha hagyod, hogy a tanulás tettekhez vezessen, meggazdagszol.”
Jim Rohn

Összefoglaló

Ha jobb eredményeket akarsz, akkor nincs mese, tanulnod kell. Arra buzdítalak, hogy tarts velem és az SVL Klub tagjaival. Az eddigi 10 kihívást már most eléred és idén még további 12 fog érkezni. És ha még ez nem lenne elég, akkor közösen, szervezett formában ötletelhetünk is és a további SVL rendezvényeken is kedvezményesen tudsz részt venni.