fbpx

Az SVL KLUB bemutatja

Kutasd a piacod! Kihívás

Megtanulod, hogyan vidd végig lépésről lépésre a piackutatásodat, hogy jobb ügyfeleknek, jobb megoldásokkal tudj szolgálni, így elégedettebbek lesznek és még a konkurenciádat lökörözöd.
Képzeld el, hogy pontosan megértheted ügyfeleid igényeit és elvárásait, és pontosan azt kínálhatod, amire vágynak. A piackutatás segítségével könnyedén megtalálhatod a versenyelőnyöket és az új trendeket, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből. Ne elégedj meg a találgatással, hagyd, hogy a piackutatás vezesse utadat a siker felé!

Benned is felmerültek már ezek a kérdések?

Milyen módon tudnám pontosabban meghatározni a célcsoportomat, hogy hatékonyabban célozhassam meg a potenciális vásárlókat?

Hogyan határozhatnám meg a termékpalettámon belül a legnépszerűbb és legkevésbé keresett termékeket, hogy optimalizálni tudjam a kínálatomat és növelhessem az értékesítést?

Milyen új, egyedi jellemzőkkel vagy értékelemekkel tudnám feldobni a megoldásaimat a versenyképesség növelése érdekében?

Hogyan tudnám felkutatni az olyan piaci igényeket vagy trendeket, amelyekre még nem reagáltam?

Vannak megoldások a problémáidra!
Ebben tud segíteni neked egy jól elvégzett piackutatás!

Nézd, mennyi mindenben segít neked a piackutatás:

A piaci igények megértésében

Lehetővé teszi, hogy jobban megértsd a piaci igényeket és trendeket, amelyek alapján döntéseket hozhatsz a termékeiddel és szolgáltatásaiddal kapcsolatban.

A célközönség megtalálásában, megismerésében

Megtudhatod pontosan, kik a legfontosabb célcsoportjaid, mi jellemi őket (problémák, vágyak, igények) és hogyan tudod elérni őket a legjobban.

A versenytársak megismerésében

Jobban megismerheted a versenytársaidat, a gyenge pontjaikat, a céljaikat, így képes leszel megkülönböztetni magadat és olyan stratégiát kitalálni, amivel meg tudod őket előzni.

Termékek és szolgáltatások fejlesztésében

Kiderülhet, milyen igényeket és elvárásokat támasztanak az ügyfeleid a termékeiddel és szolgáltatásaiddal kapcsolatban, és hogyan tudnád ezeket az igényeket kielégíteni.

3 gyakori téveszme a piackutatásról,
amit érdemes neked is megfontolnod

A piackutatás költséges és időigényes.

Valójában a piackutatás ára és időigénye nagymértékben függ a vállalkozás méretétől és céljaitól. Ma már számos olcsó és hatékony eszköz áll rendelkezésre a piackutatás elvégzéséhez, így a kisvállalkozások számára is ma már nem lehetőség, hanem kötelező feladat.

A piackutatás csak a nagy cégeknek van értelme.

Igazából a piackutatás hasznos lehet bármilyen méretű vállalkozás számára, mert segít abban, hogy jobban megértsék a piacukat, és jobban tudjanak alkalmazkodni a változó igényekhez és trendekhez.

A piackutatás csak a jövőre vonatkozik.

A piackutatás nem csak a jövőre vonatkozik, hanem a jelenre is. A piackutatás segíthet a vállalkozásoknak abban, hogy megértsék a jelenlegi piaci helyzetet, és ennek alapján döntéseket hozhassanak a termékeik és szolgáltatásaik kínálatával kapcsolatban.

A kihívás 6 izgalmas feladatból áll

Minden feladat olyan kisvállalkozók számára készült, akik azt szeretnék, hogy elkészítsenek egy eredményes piackutatást, és ezáltal elsajátítsák az alapvető lépéseket is.

1. A fókusz megtalálása

2. A cél meghatározása

3. A részletek kidolgozása

4. Az adatok gyűjtése

5. Az adatok elemzése

6. Az eredmények értékelése

Bónusz: Elméleti oktatóanyag

Amire mindenképp számítanod kell, ha belevágsz ebbe a kihívásba

🔥

1. Nem egy unalmas előadás, hanem izgalmas feladatok

Nincs is annál rosszabb, mikor elmész egy előadásra azzal a reménnyel, hogy majd valami hasznosat hallasz, de végül csalódottan mész haza.
Itt az elmélet mellett izgalmas gyakorlati feladatokkal találkozol.

💪

2. Nem tudást kapsz, hanem tapasztalatot

Hiába a tudás, ha azt nem tudod átültetni a gyakorlatba. Mi ezt megtettük helyetted, ezért itt most már az lesz a feladatod, hogy elvégezd azt, ami kell a sikerhez.

🎶

3. Nem önállóan kell dolgozzál, hanem, mi adjuk neked a ritmust.

A kihívás során lépésről lépésre adják át neked a feladatokat. Így semmi nem marad ki és nem nyúlik el a folyamat, hanem el tudod végezni koncentráltan a feladatokat. Ráadásul noszogatni és motiválni fogunk, hogy haladj a feladataiddal.

🙋‍♂️

4. Nem maradsz egyedül, folyamatosan kérdezhetsz

és mi válaszolunk, bármiben is akadtál el. 

Erre egy Facebook csoporton belül lesz lehetőséged, ahol másokkal is kapcsolatba tudsz lépni és tanulhatsz tőlük is.

🎉

5. Nem csak dolgozni fogsz, hanem eredményes piackutatásod lesz.

Vagy akár több.

Ez már rajtad múlik. 

Már csak annyi van hátra, hogy meghozd a döntésedet!

Vágj bele a kihívásba!

kutasd a piacod kihívás

Ebben a kihívásban csak klubtagok vehetnek részt!

Ha SVL Klubtag vagy, a tagdíjadban benne van a kihíváshoz való hozzáférésed.

kérdésed van?

Örömmel segítek neked:

klub@segitsegvallalkozolettem.hu
+36304742449

Sánta Csaba

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Barion

Copyright 2013-2023 S-Process Kft. | Minden jog fenntartva | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449