fbpx

SVL KLUB

Növelni akarod ingyen a vállalkozásod online láthatóságát?

Blogolás Beindító Kihívás

Indíts blogot, mely erősíti az online jelenlétedet, megsokszorozza hitelességedet és növeli az üzleti lehetőségeidet

Blogolás Beindító Kihívás Cover

Bemutatjuk a legújabb kihívásunkat,

ami kisvállalkozókat megtanítja blogolni lépésről lépésre

az első lépések bátor megtételére, az első bejegyzés megírására és az olvasótábor növelésére.

Ha nem nincs elég ismertséged, vagy kevés az ügyfeled, akkor ezt semmiképp se hagyd ki!

🎉😀💪

Blogolnod neked is kellene, mert

🏗️📢

építi a vállalkozásod hírnevét

A blog lehetőséget nyújt a szakmai tudás és szakértői státusz bemutatására. Emellett segít az olvasók bizalmának és lojalitásának kialakításában, valamint lehetőséget teremt a párbeszédre és kapcsolatépítésre az olvasókkal, ezáltal erősítve a vállalkozás hírnevét.

🌟👓

javítja a vállalkozásod láthatóságát

Egy jól karbantartott blog lehetővé teszi a kisvállalkozás számára, hogy tartalmas és hasznos információkat osszon meg a célközönségével. Ezáltal növelheti a vállalkozás láthatóságát az online térben. Rendszeres blogbejegyzések írása segíthet a weboldal keresőmotor-optimalizálásában (SEO), ami javíthatja a rangsorolást a keresési eredmények között.

🧑‍💼👍

szakértőként pozícionál

A blogolás lehetőséget ad a kisvállalkozásnak, hogy bemutassa a szakértelmét és az iparági ismereteit. A minőségi és informatív tartalmak révén a blogoló vállalkozás hatékonyan építheti a szakértői pozícióját. Ha rendszeresen megosztasz értékes tippeket, útmutatókat vagy trendekkel kapcsolatos információkat, akkor a célközönséged hozzád fog fordulni, mint megbízható forráshoz. Ez növelheti a vállalkozás hitelességét és segíthet kiépíteni a vásárlók bizalmát.

🛒💰

bevonza a potenciális ügyfeleket

Minél több releváns tartalmat osztasz meg, annál valószínűbb, hogy több látogató érkezik a weboldaladra, és növelheted az elérhetőségedet a potenciális ügyfelek vagy ügyfelek körében.

Képzeld csak el...

💎

Ha az elsők között kezdtél volna blogolni...

💎

Ha Te lettél volna az első, aki kihasználta a blogolás erejét a vállalkozásában...

💎

Ha az elsők között építettél volna ki egy hűséges olvasóbázist a blogod révén...

Ne hagyd ki a következő nagy lehetőséget – mert itt van:

Tedd sikeresebbé a vállalkozásodat a blogolással!

Azonnal elérheted a teljes Blogolás Beindító Kihívás feladatait

1. lépés

Célkitűzés

Segítünk abban, hogy mostantól a blogolás nem csak egy álom, vagy vágyott cél legyen, hanem meg legyen benned az erő, hogy valóra váltsd, hogy végre neked is legyen egy saját blogok.

🎯🏆🏁

🔍📚🌐

2. lépés

Témagyűjtés

Mutatunk 3 módszert, aminek a segítségével könnyedén össze tudod állítani a blogod tartalmi stratégiáját.

3. lépés

Az első bejegyzés előkészítése

A jó szövegíró előbb muníciót gyűjt, hogy utána egy kiváló tartalmat tudjon gyártani. Ennek az előnyét te is megtapasztalod ennél a feladatnál.

📋📝🗒️

💭💡✍️

4. lépés

Az első bejegyzés megírása

7 szövegírási tanács és egy 6 lépésből álló szövegírási feladatsor vár rád, hogy könnyedén el tudd készíteni az első bejegyzés szövegét.

5. lépés

A vizuális vonzerő növelése

A blognál is fontos, hogy nem csak érdekes, izgalmas és hasznos legyen, hanem szép is. De mitől is lesz az? Ennél a feladatnál te is megtanulod és megtapasztalod.

🏞️🌅🌇

👀🚀📈

6. lépés

Olvasótábor növelés

Hiába írsz, ha nem látja és olvassa senki. Az ebben a szakaszban található feladatok segítségével bemutatod a közönségednek az új írásodat. És élvezed a visszajelzéseket.

Záró lépés

Fejlesztés

A tapasztalatok összegyűjtése, hogy a második bejegyzésed még sikeresebb legyen.

🪛⚙️🛠️

Bónusz 1

Hogyan segít az AI a blogolásban?

Egy hasznos előadás, amivel a kreativitásodat és az Anti-írásképességedet felül tudod múlni.

Bónusz 2

Blogíró workshop

2023.07.25 9.30-tól közösen azon fogunk dolgozni, hogy a résztvevők bejegyzései minél sikeresebbek legyenek. Abban segítünk, amivel el vagy akadva.

Amire mindenképp számítanod kell

🔥

1. Nem egy unalmas előadás, hanem izgalmas feladatok

Nincs is annál rosszabb, mikor elmész egy előadásra azzal a reménnyel, hogy majd valami hasznosat hallasz, de végül csalódottan mész haza. Itt 6 izgalmas feladat vár rád.

💪

2. Nem tudást kapsz, hanem tapasztalatot

Hiába a tudás, ha azt nem tudod átültetni a gyakorlatba. Mi ezt megtettük helyetted, ezért itt most már az lesz a feladatod, hogy elvégezd azt, ami kell a sikerhez.

🎶

3. Nem kell igazodnod senkihez, a saját ritmusodban tudsz haladni

A kihívás elején minden feladatot megkapsz. Így pontosan be tudod osztani, hogy mikor mivel foglalkozol. Persze azért mi egy kicsit noszogatni és motiválni fogunk, hogy haladj a feladataiddal.

🙋‍♂️

4. Nem maradsz egyedül, folyamatosan kérdezhetsz

és mi válaszolunk, bármiben is akadtál el.

🎉

5. Nem ötleted, hanem kész bejegyzésed lesz.

Vagy akár több. Ez már rajtad múlni. És persze olvasók is.

Igen, ennyi!

Ha SVL Klubtag vagy, a tagdíjadban benne van a kihíváshoz való hozzáférésed.

Amire mindenképp szükséged lesz a kihíváshoz

🖥️

1. Blogolási felületre

Ha még nincs, segítünk kiválasztani vagy kialakítani.

🧑🏻‍💻

2. Egy szövegszerkesztő
szoftverre

Akár a Google docs is jó.

🤝

3. Elköteleződésre

Ott leszünk, segítünk, motiválunk, hogy meg tudd ugrani ezt az akadályt.

De ha most nem vágsz bele, akkor...

☕️

Reggel, amikor már a család elment és te készülsz a napra. A lakásban csend honol.

Hosszú lélegzetet veszel, miközben már a második kávédat kortyolod. Átnézed a bejövő leveleket, alig jött megrendelés vagy érdeklődés.

😨

Szorongsz, érzed, hogy valami nincs rendben.

Már régóta gondolkoztál a blogolásról és tartalom létrehozásáról a vállalkozásoddal kapcsolatban, de mindig valami más miatt halasztottad vagy elutasítottad az ötletet.

😔

Egyre inkább érzed, hogy lemaradsz a versenytársaid mögött...

és nem tudod eléggé népszerűsíteni a vállalkozásodat az online térben. Folyamatosan frusztrált és aggódó vagy, hogy elszalasztod a lehetőséget az ügyfélkör bővítésére és az üzleted növekedésére.

⚡️

Ha nem teszel valamit az ügyben, a vállalkozásod hanyatlani fog.

Elmarad a céged brandépítése, nem növekszik az online láthatóságod, és nem vonzol új ügyfeleket. Ennek következtében az üzleted forgalma stagnálni fog, és elveszíted a potenciális vendégek figyelmét és lojalitását.

🤦‍♂️

Önmagadat hibáztatod, amiért eddig nem tettél semmit a blogolásért...

Kétségbe vonod a döntéseidet, és azt érzed, hogy kihagytál fontos lehetőségeket és előnyöket. Rád telepszik a lehangoltság és a tehetetlenség érzése, ami csak tovább rontja a helyzetet.

🤬

Meddig tűröd még, hogy ez így menjen?
Minek kell még történnie, hogy ezen változtassál?

Lehet szebb a folytatás...

☀️

Ahogy a reggel folytatódik, láthatod magad előtt a szebb jövőt.

Képzeletedben látod a vállalkozásodat, amint pezsgő élettel teli, boldog ügyfelekkel van tele. Az online térben virágzik a blogod, és az ügyfelek lelkesen olvassák, megosztják és kommentálják a tartalmaidat.

👏

Igen, ez a helyes lépés, ha most cselekszel a helyzet javítására.

A blogolás és a tartalom létrehozása lehetőséget ad számodra, hogy kapcsolatba lépj az ügyfelekkel, megmutasd a vállalkozásod egyediségét és a szaktudásodat. Ezzel megerősíted a vállalkozásod hitelességét és vonzóvá teszed az emberek számára.

🤜🤛

Elkötelezett vagy, és keményen dolgozol...

az eredmények és az elégedettség nem maradnak el. Eléred azt a jövőt, amire mindig is vágytál. Büszke és elégedett vagy a vállalkozásod fejlődésére és az ügyfeleid sikereire.

🌻

Azért vágysz ezekre, mert a szívedben tenni akarsz a sikeresebb jövőért.

Vedd a kezedbe az irányítást, és lépj ki a komfortzónádból. Vágj bele a blogolásba, teremts értékes tartalmat és építs kapcsolatokat az online közösséggel.

De előtte számolj le ezekkel a gátló gondolatokkal...

🥺

Nem vagyok elég jó író a blogoláshoz.

Nem kell aggódnod, ha úgy érzed, hogy nem vagy elég jó író ahhoz, hogy blogolj. Ez csak egy tévhit! A blogolás nem arról szól, hogy irodalmi remekeket alkossunk, hanem inkább arról, hogy megteremtsük a kapcsolatot az olvasókkal, és megosszuk az értékes tudást és tapasztalatokat. Nem kell tökéletesnek lenned, csak legyél őszinte és hiteles. Ha az írás nem a te erősséged, akkor is rengeteg más lehetőség áll rendelkezésedre, például videók, podcastok vagy infografikák készítése. A lényeg, hogy találd meg azt a formátumot, amiben kényelmesen tudsz kommunikálni és átadni az üzenetedet.

⌛️

Nem lesz rá időm, hogy blogoljak.

Tudom, hogy a napi feladatok és a vállalkozás irányítása sok időt vesz igénybe, de a blogolásnak nem kell időrabló tevékenységnek lennie. Az időhatékony tervezés és ütemezés a kulcs. Alakíts ki időablakokat a blogolásra és a tartalom előkészítésére, és tartsd magad ehhez a tervhez. Használj hatékony eszközöket és technikákat, például a mesterséges intelligenciát, az előre elkészített tartalmakat, ütemezett bejegyzéseket, vagy akár kérj segítséget egy tartalomgyártó csapattól, ha szükséges. 

Fontos megérteni, hogy a blogolás hosszú távon hozzáadott értéket teremt a vállalkozásod számára, és az általa befektetett energia idővel megtérülhet.

💰

Nem hoz konkrét üzleti eredményeket a blogolás.

Egy jól karbantartott, minőségi tartalmú blog hozzájárulhat a vállalkozásod hitelességéhez, erősítheti az online jelenlétedet, és segíthet a kapcsolattartásban az ügyfelekkel.

A blogtartalom lehetőséget teremt az ügyfelek tájékoztatására, oktatására és inspirálására, ami hosszú távon vevőhűséget és növekedést eredményezhet.

Ráadásul a blogolás segíthet a keresőoptimalizálásban is, így könnyebben megtalálhatnak a keresőmotorok, növelve weboldalad látogatottságát és a konverziókat.

Ha ez ennyire szuper, akkor miért nem csinálod?

Nincs rá időd...

Nem tudod, mit írjál...

💻

Technikai nehézségeid vannak...

👨‍🏫

Ki fogja egyáltalán olvasni?

Csaba, te is blogolsz?

Az első bogbejegyzésemet 2013. május 23-án írtam arról, hogy soha nem szabad feladni az álmainkat.

Ugye neked is vannak üzleti álmaid? 

Biztos vagyok benne, hogy a blogolás a segítségedre lesz ennek elérésében.

Én nem adtam fel. Számos bejegyzésem megjelent a „régi” Index főoldalán is. Büszke vagyok rá. 🙂

Szeretném, ha te is ugyanilyen büszke lennél rá. 

És persze azt még jobban szeretném, ha ebből pénzt is tudnál csinálni.

Sánta Csaba

Miről írhatsz a blogodon?

Egy kisvállalkozás blogjának tartalma sokféle téma köré épülhet. Az alábbiakban néhány ötletet találsz arra vonatkozóan, miről írhatsz a blogodon:

📦

1. Termék vagy szolgáltatás bemutató

Írj részletesen a kínált termékekről vagy szolgáltatásokról. Magyarázd el, hogyan segíthetnek az ügyfeleknek és milyen problémákat oldanak meg.

🧭

2. Hasznos tippek és útmutatók

Ossz meg praktikus tippeket és útmutatókat az olvasókkal, amelyek kapcsolódnak az iparághoz vagy a vállalkozásod tevékenységéhez. Ez segít a közönségnek megoldani problémákat és információkat szerezni.

👨‍🏫

3. Szakértői vélemények

Mutasd meg a szakértelmedet azáltal, hogy véleményt formálsz az iparági trendekről, fejlesztésekről és változásokról. Ez segít növelni a vállalkozásod hitelességét és szakmai tekintélyét.

🎐

4. Sikertörténetek

Ossz meg ügyfélbeszámolókat és sikertörténeteket, hogy bemutasd, hogyan segítette a vállalkozásod az ügyfeleit. Ez építi a bizalmat és mutatja a potenciális ügyfeleknek, hogy milyen értéket kaphatnak tőletek.

🚀

5. Hírek a vállalkozásodról

Értesítsd a követőidet a vállalkozásod aktuális eseményeiről, híreiről, részvételről konferenciákon vagy kiállításokon, új csapattagokról stb. Ez segít a vállalkozásod emberközpontúvá tételében.

🌍

6. Iparági hírek

Írj az iparági eseményekről, változásokról, újdonságokról fejlesztésekről, innovációkról, és módszerekről. Ez naprakésznek fogja mutatni a vállalkozásodat.

Idáig elolvastad, és még mindig kétségeid vannak a blogolással kapcsolatban?

Akkor most ne arról dönts, hogy neked ez a kihívás kell-e vagy sem.

Dönts inkább arról, hogy meddig oké még, hogy

😨

korlátozott az online jelenléted?

😨

a Google-ből senki nem talál rá a vállalkozásodra? ​

😨

nem ismerik a szakértői kvalitásaidat?

Kérdésed van?

Örömmel segítek neked:

info@segitsegvallalkozolettem.hu
+36304742449

Sánta Csaba

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Barion

Copyright 2001-2023 S-Process Kft. | Minden jog fenntartva | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449