fbpx

Az SVL KLUB bemutatja

Ellenállhatatlan ajánlat

készítő kihívás

Ha szeretnéd, hogy az ajánlataid egyszerűen vonzzák az érdeklődőket, és sikeresen konvertálódjanak vásárlókká, akkor ez az online kihívás pont neked szól!

Gondoltál már arra, hogy mennyire könnyű lenne az életed, ha az ajánlataidra a célcsoportod egyszerűen ráugrana?

Ha az ajánlataid olyan vonzóak lennének, hogy az érdeklődők képtelenek lennének nemet mondani rájuk?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan válhatsz az ajánlatkészítés mesterévé, és megtanuld, hogyan alakíts ki ellenállhatatlan ajánlatokat a kisvállalkozásod számára, akkor ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Jöhet egy rövid példa?

🚙

A régi autód egy roncs – a festék lepereg, a szélvédő megrepedt, az ülések pedig foltosak. „Hamarosan megjavíttatom” – mondogatod magadnak, de csak egyre halogatod a dolgot.

🙋‍♂️

Aztán megjelenik a barátod, és felajánlja, hogy elviszi a szervizbe.

Örülsz, hogy nem kell egy időt töltened azzal, hogy megjavíttasd azt a roncsot.

🥰

Van egy jó híre! A szerviz tulajdonosa jó barátja, így 50 százalékos kedvezményt is kapsz. Teljesen le vagy nyűgözve.

🎉

De még nincs vége. A barátod azt mondja, kitisztítja a kárpitot és feltölti a benzinnel is. A fellegekben jársz. Naná, hogy kéred a segítségét!

😎

Mit érzel? Ugye milyen nagy hatással van rád egy visszautasíthatatlan ajánlat?

💰

Nem mindannyiunknak lehetnek ilyen barátai, de megtanulhatod, hogyan adj ellenállhatatlan ajánlatokat, mint ahogy a barátod tette.

Ez az intenzív online oktatási program három izgalmas alkalomból áll, melyek mindegyike olyan kisvállalkozók számára készült, akik azt szeretnék, hogy ajánlataik a versenytársak közül kiemelkedőek legyenek:

1. Az ügyfélszerző rendszer alapjai

Élő adásban: 2023. augusztus 7. hétfő 9:30
Később: felvételről bármikor

2. Az ajánlat elemei

Élő adásban: 2023. augusztus 14. hétfő 9:30
Később: felvételről bármikor

3. Az ajánlat prezentálása

Élő adásban: 2023. augusztus 21. hétfő 9:30
Később: felvételről bármikor

Bónusz: ajánlatkészítő workshop

Élő adásban: 2023. augusztus 28. hétfő 9:30

Amire mindenképp számítanod kell, ha belevágsz ebbe a kihívásba

🔥

1. Nem egy unalmas előadás, hanem izgalmas feladatok

Nincs is annál rosszabb, mikor elmész egy előadásra azzal a reménnyel, hogy majd valami hasznosat hallasz, de végül csalódottan mész haza.
Itt az elmélet mellett izgalmas gyakorlati feladatokkal találkozol.

💪

2. Nem tudást kapsz, hanem tapasztalatot

Hiába a tudás, ha azt nem tudod átültetni a gyakorlatba. Mi ezt megtettük helyetted, ezért itt most már az lesz a feladatod, hogy elvégezd azt, ami kell a sikerhez.

🎶

3. Nem kell igazodnod senkihez, a saját ritmusodban tudsz haladni

A kihívás elején minden feladatot megkapsz. Így pontosan be tudod osztani, hogy mikor mivel foglalkozol. Persze azért mi egy kicsit noszogatni és motiválni fogunk, hogy haladj a feladataiddal.

🙋‍♂️

4. Nem maradsz egyedül, folyamatosan kérdezhetsz

és mi válaszolunk, bármiben is akadtál el. 

Erre egy Facebook csoporton belül lesz lehetőséged, ahol másokkal is kapcsolatba tudsz lépni és tanulhatsz tőlük is.

🎉

5. Nem ötleted, hanem kész ajánlatod lesz.

Vagy akár több.

Ez már rajtad múlik. 

Igen, ennyi!

Ha SVL Klubtag vagy, a tagdíjadban benne van a kihíváshoz való hozzáférésed.

erre szükséged lesz a kihíváshoz

1. Egy kis időre

Írd be a naptáradba, hogy ezzel foglalkozol és akkor menni fog.

🧑🏻‍💻

2. Egy szövegszerkesztő
szoftverre

Akár a Google docs is jó.

🤝

3. Elköteleződésre

Ott leszünk, segítünk, motiválunk, hogy meg tudd ugrani ezt az akadályt.

Tudd meg, miért van olyan fontos szerepe ennek a tudásnak és milyen negatív következményekkel járhat az, ha elhanyagolod ezt a területet:

⬇️

Alacsony konverziós arány

Vagyis hiába mutatod meg sok érdeklődőnek, ha nem kelti fel a figyelmüket, csak páran vagy senki nem kér az ajánlatodból.

🙍🏻‍♂️

Elcsábítják az ügyfeleidet

Ha nem tudsz újra és újra vonzó ajánlatot készíteni az ügyfeleidnek, akkor a konkurencia el fogja őket csábítani az ellenállhatatlan ajánlatukkal.

🥺

Átlagos termékek, átlagos bevétel

Az ellenállhatatlan ajánlat nélkül képtelen vagy magas profitú termékeket értékesíteni.

ELÉG! NEM KELL, HOGY ÍGY LEGYEN!

Meddig tűröd még, hogy ez így menjen?
Minek kell még történnie, hogy ezen változtassál?

Persze ez még nem minden, mert mi van,
ha most a fejedben AZ VAN, hogy

"Nekem most nincs időm ezzel foglalkozni"

„Az üzleti életem már most is rendkívül pörgős és időigényes. Az online oktató anyag tanulmányozása további időt venne el, amit most már alig tudok felszabadítani. Nehéz lenne beilleszteni a napi tevékenységeim közé, és ez lehet akadály a tanulási folyamatban.”

Válasz:

Teljesen megértem, hogy az üzleti életed pörgős és kevés szabadidőd van. Azonban érdemes megfontolni, hogy az „Ellenállhatatlan Ajánlat Készítése” online oktató anyag valóban hosszú távú beruházás lehet a vállalkozásod sikerébe. Azáltal, hogy megtanulod, hogyan készíthetsz ellenállhatatlan ajánlatokat, sokkal hatékonyabban és eredményesebben fogsz értékesíteni, és ez idővel jelentős bevételnövekedést eredményezhet. Az online oktató anyagok általában rugalmasan elvégezhetők, így akár kis időblokkokban is elvégezheted a tanulást, amikor éppen van rá lehetőséged.

"Nem akarok most ezért több tízezer forintot fizetni"

„Az online oktató anyagok általában pénzbe kerülnek, és mint vállalkozó, mindig figyelemmel kell kísérnem a kiadásaimat. Lehet, hogy a módszer tanulmányozása jelentős költségeket jelentene, és ezt most nem tudom prioritizálni az egyéb beruházásaim mellett.”

Válasz:

Értem, hogy a költségek fontosak számodra, és mindig figyelemmel kell kísérned a kiadásaidat. Azonban az „Ellenállhatatlan Ajánlat Készítése” online oktatás egy befektetés lenne a vállalkozásodba, ami hosszú távú megtérüléssel járhat. Ha képes vagy olyan ajánlatokat készíteni, amelyek vonzzák a vevőket és növelik a konverziós arányt, az jelentős bevétel- és profitnövekedést eredményezhet. Érdemes megnézni az online oktató anyag árát a hosszú távú üzleti előnyök fényében.

"Az én vevőim úgyis ár alapján döntenek"

„Hiába próbálkoztam eddig bármivel, végül a vevőim csak azt nézték, hogy az összeállított anyagomban hol van az ár és az mennyi a végösszeg.”

Válasz:

Valóban, az ár és a végösszeg fontos szempont lehet a vásárlói döntésekben. Az „ellenállhatatlan ajánlat” használata pontosan erre szolgál, hogy felülmúld ezeket a kihívásokat és jobb eredményeket érj el. Az „ellenállhatatlan ajánlat” lényege nem az, hogy elfeledtessük az árak fontosságát, hanem az, hogy olyan összeállítást készítsünk, amelynek az értéke és előnyei kiemelkednek a többi ajánlat közül. A legtöbb vásárló azért keres ajánlatokat, mert egy problémára vagy igényre szeretne megoldást találni. Az „ellenállhatatlan ajánlat” lehetőséget nyújt, hogy azt a megoldást tálaljuk fel nekik, ami számukra a legvonzóbb és a leginkább releváns. Az „ellenállhatatlan ajánlat” egy hatékony eszköz az érzelmi vonzerő kialakítására is. Ha a vevőid az ajánlatodban magukra ismernek, és úgy érzik, hogy valóban megérted a problémáikat és vágyaikat, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy az ajánlatodat elfogadják és veled kötnek üzletet.

"Én már ezt tudom"

„Azt érzem, hogy az ajánlatkészítés terén már elég jártas vagyok, és nem látom azt, hogy ez az anyag további jelentős hasznot hozna nekem. Nem szeretnék időt, pénzt és energiát fordítani valamire, amit úgy gondolok, hogy már eleget tudok.”

Válasz:

Fontos elismerni az eddigi tudásodat és készségeidet az ajánlatkészítés terén. Azonban még a legtapasztaltabb vállalkozók is mindig képesek továbbfejlődni és új dolgokat tanulni. Az „Ellenállhatatlan Ajánlat Készítése” online oktatás segíthet az eddigiek mellett új perspektívákat nyitni, és olyan hatékony módszereket és technikákat mutat be, amelyek még eredményesebbé tehetik az ajánlatkészítésedet. Ezáltal tovább növelheted a vállalkozásod hatékonyságát és versenyképességét a piacon.

Csaba, te is készítesz ellenállhatatlan ajánlatot?

Az első ajánlatomat még 2014-ben készítettem. Az volt a neve, hogy Silver+. Már pontosan nem emlékszem, hogy miről szólt, de az biztos, hogy 2 új hideg ügyfelet hozott online.

Akkor annak nagyon örültem. Azóta rengeteg kampányt és egyéni ajánlatot készítettem.

Mindig öröm és elégedettség, amikor az ajánlatom találkozik az ügyfelek igényével és vágyával.

Persze ez nem a véletlen műve. Rengeteg órát töltöttem azzal, hogy tanuljam és alkalmazzam az ellenállhatatlan ajánlat rendszerét. 

Még most is, évek múltán és épül be új felimerés, tapasztalat a módszerembe. 

Ebben a kihívásban ezt akarom átadni neked is!

Szeretném, ha te is jártas és tudatos lennél az ajánlatkészítésben!

És persze azt még jobban szeretném, ha ebből pénzt is tudnál csinálni.

Sánta Csaba

Idáig elolvastad, és még mindig kétségeid vannak az ellenállhatatlan ajánlattal kapcsolatban?

Akkor most ne arról dönts, hogy neked ez a tudás kell-e vagy sem.
Dönts inkább arról, hogy meddig oké még

😨

a frusztráció és csalódottság

Annyi időt és energiát fektetsz az ajánlatok kidolgozásába és promóciójába. És azok nem hoznak várt eredményeket.

😨

a kétség és önbizalomhiány

A visszajelzések hiánya és a kevés érdeklődő miatt olykor kétségek és önbizalomhiány alakul ki benned. Elgondolkodsz, hogy talán nem értesz az üzletedhez, és nem vagy képes megfelelően megszólítani és meggyőzni az embereket.

😨

a szorongás a jövő miatt

Az elégtelen konverziók miatt szorongás van benned a vállalkozásod jövőjével kapcsolatban. Az aggodalom, hogy nem fogod elérni a kívánt eredményeket és hogy nem leszel képes fenntartani a vállalkozásodat, erősen befolyásolja mindennapi munkádat.

kérdésed van?

Örömmel segítek neked:

klub@segitsegvallalkozolettem.hu
+36304742449

Sánta Csaba

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Barion

Copyright 2013-2023 S-Process Kft. | Minden jog fenntartva | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449