fbpx

Kisvállalkozás-fejlesztő Kihívás

Kisvállalkozás-fejlesztő Kihívás

Üdvözöllek a 12 napos kisvállalkozás-fejlesztő kihívás főoldalán!

Előkészületek a Kihívásra

Hogy működik a Kihívás?

Feladatok

Két naponta kapsz kb. 15 perces videót. 5 olyan egyszerű vállalkozásfejlesztési módszerrel fogsz megismerkedni és elvégezni, amelyek sokat tudnak segíteni a vállalkozásod eredményességében. Ezek a feladatok azoknak szólnak, akik már rendelkeznek vállalkozással. Ők fogják igazán hasznát venni a gyakorlatoknak. A feladatok elvégzése után érdemes feltöltened a megoldásaidat a csoportba, hogy visszajelzést, segítséget tudjak adni.

1. Hibából Haladás

2. Folyamatból Fejlődés

3. Újból Újat

4. Félkészből Finishbe

5. Hagyd Hátra

+ Exkluzív feladat: Titkos Tartósság

Revizor Pár - a 95%-os siker kulcsa

Vállalkozóként nincs főnökünk. Ez hol előny, hol hátrány.
Azt tudjuk, hogy az elszámoltathóság 95%-os sikert tud hozni a feladatok elvégzésénél. Így a kihívás sikerének egy kulcsa a Revizor Pár, aki felé be kell számoljál a feladat megoldásával. Kérj meg egy vállalkozó ismerősödet, hogy csatlakozzon a kihíváshoz ő is, hogy együtt csináljátok végig a feladatokat.
Vagy lesz lehetőséged a kihívás Facebook csoportjában is párt találnod.
Amikor megtaláltad a Revizor Párodat fontos, hogy beszéljétek meg mikor, milyen formában jelzitek a másiknak, hogy készen vagytok a feladattal. Ennek egyik felülete lehet a kihívás Facebook csoportja, de fel is hívhatjátok egymást, hogy átbeszéljétek a tapasztalataitokat, vagy küldhettek egymásnak üzenetet, emailt.

Közösségi oldalak

Kövess Facebookon és Instagramon, hogy lásd azokat a vállalkozásfejlesztési tippjeimet, tanácsaimat, gondolataimat is, amik a kihíváson kívül is felmerülnek.
Ha a közösségi médiában posztolsz a kihívásról, akkor használd az #svlkihivas hashtag-et.

Maradt még kérdésed?

Igyekeztem minden lényeges információt leírni, de ha mégis van, amire nem találod a választ, írj nekem a kihivas@segitsegvallalkozolettem.hu email címre!

Ha még nincs vállalkozásod, akkor ez a kihívás nem neked szól. Csak a valamit lehet fejleszteni. De ha már van vállalkozásod, akkor mindenképp itt a helyed!

Amikor egyszerre sokan jelentkeznek a kihívásra, lelassulhat a weboldal.

Kérlek próbáld meg újra egy kicsit később!

3 dolog fordulhat elő:

a) Nem erősítetted meg a jelentkezést
Kérlek, ellenőrizd, hogy megerősítetted-e a jelentkezésed – csak akkor kapod meg a napi leveleket

b) Spamba került a levelem vagy visszapattant
Kérlek, nézd meg a spamek között, illetve az Elsődleges és Promóciók fül alatt is. Ha ott megtaláltad, húzd át az Elsődleges mappába, hogy a következő leveleim már rendben megérkezzenek, és állítsd be biztonságosnak az e-mail címemet (kihivas@segitsegvallalkozolettem.hu).
Ha ott sem találtad meg, kérlek, iratozz fel újra a kihívásra egy másik, lehetőleg gmail-es e-mail címmel.

c) elgépelted az e-mail címedet
Ebben esetben, kérlek, iratkozz fel újra a jó e-mail címeddel.

Először is, a feladatokra kellő idő lesz, hiszen kétnaponta érkeznek a feladatok. Tehát a 2 napból elég csak az egyiken foglalkozni a kihívással.
A kihívás végéig elérhetőek lesznek a feladatok, tehát akár egy nap több feladatot is el tudsz végezni a vége felé, mégis az az ideális, ha a kihívás tempójában haladsz.
A feladatok nem egymásra épülnek, tehát csinálhatod azt is, hogy ami kimaradt, azt majd a végén bepótolod.

A feladatok csak a kihívás ideje alatt maradnak elérhetők mindenki számára, utána már csak az SVL Klubban lehet azokat megtalálni. Tehát a kihívás alatt változtathatsz a sorrenden, kihagyhatsz feladatot – pótolhatsz a következő napokon, de csak a kihívás végéig.

A kihívás végén lesz lehetőség csatlakozni a Klubhoz.

Ismerd meg a Kihívás vezetőjét!

"A vállalkozásod a te bolygód, te mondod meg, hogy mi és hogyan történjen rajta!"

Azért dolgozom, hogy a vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

A közgazdasági szakközépiskolában 15 évesen hallottam először a vállalkozásokról. A téma egyből magával ragadott. Ezért vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanár diplomát szereztem, és 3 évig tanítottam vállalkozói ismereteket. Utána 6 évig egy kisvállalkozásban dolgoztam menedzserként. Ez azt jelenti, hogy már több, mint 20 éve tanulom, tanulmányozom a vállalkozók világát és több, mint 10 éve élem is.

Sánta Csaba
Sánta Csaba
vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner

Kisvállalkozás-fejlesztő Kihívás

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449