fbpx

Ismerd meg az SVL-RESTART ingyenes vállalkozástámogató programot

SVL-RESTART

Meggyőződésem, hogy a koronavírus után a gazdaság újraindításában fontos szerepe van a kisvállalkozóknak. Ennek segítésére jött létre az SVL-RESTART ingyenes vállalkozástámogató program.

Először is ismerjük meg, mi a kisvállalkozók gazdaság újraindítási feladatai:

1. Egy aktuális és erős ajánlat elkészítése

Ami fontos, hogy semmiképp ne árakcióval akarj kitűnni a tömegből. Az árakció most nagyon veszélyes, mert a profitodból adsz le, ami kellene a továbbhaladáshoz és a fejlődéshez, fejlesztéshez. Ezt csak egy erős, stabil háttérrel működő vállalkozásnak érdemes használni, neki meg nincs rá szüksége.

2. Beszerzések fokozása

Készíts bevásárlólistát és vásárolj, hogy másoknak is legyen bevétele. Ha mindenki csak ki akar venni a zsákból, de senki nem tesz bele, akkor az a zsák hamar ki fog ürülni. Az összefogás és egymás támogatás nem csak azt jelenti, hogy vegyetek tőlem, hanem az is, hogy én is veszek tőletek.

3. Másokat is buzdítani mindkét előző lépés megtételére

Buzdíts másokat is a fenti két lépésre. Az én üzenetem nem attól lesz hatásos, hogy egyre hangosabban kiabálok. Tudod a suttogás is lehet hatásos. Ha elég sokan beszélnek róla, egy idő után mindenki fülébe eljut. Ezért a harmadik feladat, hogy tegyél jót másokkal és mondd el legalább 3 embernek a fenti két lépés fontosságát.

Az SVL-RESTART program ennek támogatásában segíti a vállalkozókat.

A Segítség, vállalkozó lettem! Facebook oldalán és csoportjában is található egy-egy bejegyzés, ami alatt ingyenesen lehet bemutatni vagy linkelni az aktuális ajánlatot és közben pedig mások ajánlatát is lehet böngészni. Így egyszerre teljesül az első két lépés.

Ha nincs az ajánlatodnak külön linkje, akkor a poszt alatt egy kommentben készítsd el a írását és mellékelj hozzá fotót is. Fontos, hogy írd bele azt is, hogyan lehet veled kapcsolatba lépni, hogyan lehet hozzájutni ehhez az ajánlathoz.

Amennyiben a Facebook csoport tagjainak külön ajánlatod van, akkor azt kérlek a csoportba posztold.

A Facebook oldal posztja pedig hirdetésre kerül

Az eredeti poszt megosztásával pedig teljesül a harmadik lépés is. Kérlek, ha megnézed ezt a posztot, akkor azt oszd meg másokkal.

Amennyiben te is egy olyan vállalkozó vagy, akinek szimpatikus ez a program, akkor kérlek készítsd el az ajánlatodat, a beszerzési listádat és látogass el a Segítség, vállalkozó lettem! Facebook oldalára vagy csoportjába és tedd közzé te is az ajánlatodat és adj le rendelést más vállalkozóknak.

Bízom benne, hogy számodra is tud az SVL-RESTART előnyt biztosítani.


Maradjunk kapcsolatban, iratkozz fel az SVL hírlevél listára.