fbpx

12. Hogyan tedd meg azt, amihez nincs kedved? 1. rész | SVL Podcast

SVL Podcast 12. rész

A 4 részes sorozat első epizódjában olyan mélyreható kérdéseket feszegetünk, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak: Miért nem cselekszünk úgy, ahogyan tervezzük? Miért nem valósítjuk meg mindazt, amit elterveztünk és amit igazán szeretnénk?

Az inspiráló adás során körbejárjuk és megvizsgáljuk azokat az okokat, amelyek akadályozhatnak minket vállalkozóként. Az életünk során számtalan tényező befolyásolhatja döntéseinket és tetteinket, és gyakran ezek az okok nem is tudatosulnak bennünk. Célunk az, hogy feltárjuk ezeket a lehetséges tényezőket, és megértsük, mi állhat a tétlenség, a halogatás és a cselekvés hiánya mögött.

Azonban ne aggódj, ez az epizód nem arról szól, hogy sajnáljuk magunkat vagy csak rámutassunk a problémákra. Megismerhetsz egy 22 pontos listát, amely segít tudatosítani az elakadás okait. Mert amikor már tisztában vagy azokkal a tényezőkkel, amelyek gátolnak a cselekvésben, nagyobb valószínűséggel tudsz megoldást találni a helyzetre.

Ha te is úgy érzed, hogy elakadtál az életedben, vagy olyan problémákkal küzdesz, amelyeket nehéz leküzdeni, akkor ez az epizód neked szól. Hallgasd meg, és fedezd fel azokat a kulcsfontosságú elemeket, amelyek segítenek megtörni az elakadás láncát, és elindulni az áhított célok felé. Hiszen te vagy a saját sikered kulcsa!

Ne halogass tovább!

Indulj el azzal, hogy meghallgatod ezt az izgalmas epizódot, és felfedezed, hogyan tudod megtenni azt is, amihez eredetileg nincs kedved! Merj kilépni a komfortzónádból, légy bátor és elkötelezett, és legyél kész a változásra!

Az epizód során megtanulhatod, hogyan találhatod meg az inspirációt és a motivációt akkor is, amikor úgy érzed, hogy már nem bírod tovább. Megismerhetsz olyan technikákat, amelyek segítenek megszakítani a káros szokásokat, és átalakítani az elakadásból fakadó negatív energiát pozitív mozgatóerővé.

Ne add fel, hanem hagyd, hogy ez az epizód inspiráljon és új lendületet adjon neked. Légy nyitott az új lehetőségekre, és higgy a saját képességeidben! A változás és a siker csak egy lépésre van tőled.

Hallgasd az SVL Podcastet kedvenc felületeden:

Spotify: https://spoti.fi/3njXvgc

Google Podcasts: https://bit.ly/svl-podcast-google

Apple Podcasts: https://apple.co/3lAYuYX

YouTube: https://bit.ly/svl-podcast-youtube

kisvállalkozások bevételi típusai

Előző epizód
Kisvállalkozások bevételi típusai

SVL Podcast

Előző epizód
Hogyan tedd meg azt, amihez nincs kedved? 2. rész