fbpx

11. Kisvállalkozások bevételi típusai: kreatív bevételnövelő tippek és stratégiák | SVL Podcast

kisvállalkozások bevételi típusai

Ha kisvállalkozásod bevételi forrásait szeretnéd fejleszteni, akkor ez az epizód neked szól. Akár most indítottad el vállalkozásodat, akár már hosszabb ideje a pályán vagy, itt megtalálod az inspirációt és a gyakorlati tippeket ahhoz, hogy felkészültebben és hatékonyabban növelhesd vállalkozásod bevételét.

Az epizód betekintést nyújt a kisvállalkozások bevételi típusaiba és bemutatja, hogyan alkalmazhatod őket saját vállalkozásodban. Megismerheted a 4 alap bevételi kategóriát, amelyek segítségével diverzifikálhatod bevételi forrásaidat és fenntartható növekedést érhetsz el.

De ez még csak a kezdet! Kiemeljük a hét alapvető bevételi típust, és kreatív bevételnövelő tippekkel és stratégiákkal szolgálunk a hallgatóknak. Fedezd fel, hogyan hozhatsz létre új bevételi forrásokat és fokozhatod vállalkozásod jövedelmét.

Nézzük meg együtt, hogyan válhatsz kreatívabbá és hatékonyabbá a bevételnövelés terén. Csatlakozz hozzám ebben az izgalmas epizódban, és lépj a következő szintre vállalkozásod fejlesztésében és sikerességében.

Hallgasd az SVL Podcastet kedvenc felületeden:

Spotify: https://spoti.fi/3njXvgc

Google Podcasts: https://bit.ly/svl-podcast-google

Apple Podcasts: https://apple.co/3lAYuYX

YouTube: https://bit.ly/svl-podcast-youtube

Szabadságra menni vállalkozóként - borítókép

Előző epizód
Szabadságra menni vállalkozóként

SVL Podcast 12. rész

Következő epizód
Hogyan tedd meg azt, amihez nincs kedved? 1. rész