A jelentkezéshez add meg az adataidat az űrlapon!


Miért érdemes részt venned a tréningen?

Mert a tréning végére képes leszel:

a szakmai tudásodból üzleti eredményeket kovácsolni

összerakni úgy a vállalkozásodat, hogy meg tudd előzni a konkurenciádat

a vállalkozói képességeidből kihozni a legnagyobb teljesítményt

a vállalkozói gondolkodásmód 7 alap területének segítségével turbó fokozatba hozni a vállalkozásodat

megérted és átlátod a vállalkozói élet emberi aspektusát

megtanulsz többet kihozni magadból, hogy még hatékonyabban tudj vállalkozni

Korábbi résztvevők visszajelzései:

"Jöttem, mert tudtam, hogy vannak elakadásaim a vállalkozás és ügyvitel terén. Gondoltam, ha pár infó van, ami segít akkor már megéri. Hát nem ezt kaptam. Olyan lendületet, annyi infót, és olyan erőt, hitet és motivációt kaptam, hogyha most nem fogom áttörni a falakat, akkor soha. De most áttöröm! Jövök a következő prograokra is! Köszönöm!!!"

Petróczy Gábor Balázs
Spiritual coaching

"Kezdő vállalkozóként rengeteg kihívással néz szembe az ember. Sokszor nem tudjuk, kihez fordulhatnánk segítségért. Ez a tréning abzsolút beindította a fantáziámat, hatalmas lökést adott. Sok tapasztaltot és információt kaptam. Tudatosan igyekszem beépíteni a hallottakat a vállalkozásunkban. A megfelelő idő-feladat gazdálkodás terheket vesz le a vállamról. Minden kezdő vállalkozó számára impulzust adhat. Nagyon inspiráló volt! Köszönöm, hogy itt lehettem!"

Kálmán Dorottya
VISUALZ Creative Studio

"Akik most indulnak, azoknak segít átgondolni, rendszerezni a feladataikat. Aki benne vannak, azoknak segít átgondolni, hogy mit tegyenek másképp, vagy megerősíti őket abban, amit jól csinálnak."

Stézia Gabriella (Tata)

"Csabát rendkívül felkészült előadóként ismertem meg, de meggyőződésem, hogy ilyenből jó néhány van Magyarországon. Csaba azért különleges a számomra, mert a szakmai ismeretek átadása mellett őszintén inspirál, hitelesen ad hitet a vállalkozóknak. Azért jöttem erre a képzésre, hogy átláthatóbbá és tervezhetőbbé tegyem a vállalkozásom működését és nem csalódtam. Nem volt túlzás, amikor azt ígérte, hogy tervekkel és ötletekkel a fejünkben távozunk a tréningről."

Bertalan György
Vinolingua

100%-os pénzvisszafizetési garancia

A kényelmes és biztonságos online fizetést

Segítség: info@segitsegvallalkozolettem.hu