fbpx

ZENIT

Az SVL saját kapcsolatépítő rendezvénye

Következő alkalom: 2023. szeptember 22. péntek 9.30-11.30
Bikás park - Arc plakát kiállítás

Építs üzleti kapcsolatokat az SVL vállalkozók között

Az egyetlen olyan SVL fórum, ahol szervezett formában tudod megismerni az SVL vállalkozókat, akik ugyanolyan nyitottak és segítőkészek mint te, vagy én.

Ez nem egy tipikus networking esemény

Itt nem kell névjegykártyákat körbeadogatni, itt nem kell hétről hétre megjelenned, itt nem kell egy éves szerződést aláírnod, itt nem kell kényelmetlenül érezned magadat. És nem csak 40 másodperc áll a rendelkezésedre, hogy bemutasd magadat és a vállalkozásodat.

Ez egy zajmentes közeg,
ahol meghallják egymást a vállalkozók.

Ki az, akinek kötelező részt venni ezen az eseményen?

Akinek nehezen megy az értékesítés, aki még csak most kezdi a vállalkozását és szeretné másoknak megmutatni, hogy mibe is kezdett bele, akinek nincsenek nagy email listái, akinek nincs több százezer forintja arra, hogy kampányokat futtasson, de szeretne olyan üzleti kapcsolatokra szert tenni, ami az ismertségen és azon alapszik, hogy mindketten az SVL világ tagjai.

A program nem való neked, ha nem értesz egyet az SVL
üzleti stílusával és persze, ha nem vagy az SVL csoport tagja.

Mi is ez a Zenit?

Gyakorlatilag a Zoom-on keresztül vagy személyesen néhány vállalkozó összegyűlik az SVL csoport tagjai közül, hogy megismerjék egymás vállalkozását abból a célból, hogy együttműködések, stratégiai kapcsolatok alakuljanak ki. Az első lépés a bizalom kiépítése felé, ha az arcodat, hangodat és az idődet adod oda, hogy megismertesd a vállalkozásodat és megismerd mások vállalkozását.

Egy néhány órás elfoglaltság, amiért cserébe olyan új és mély üzleti kapcsolatokat tudsz létrehozni, amelyek a hosszútávú üzleti sikereid alapjai lesznek.

A regisztrációval biztosítok számodra egy online/offline felületet vagy egy helyszínt és egy keretet, aminek a segítségével te is be tudod mutatni a vállalkozásodat azzal a céllal, hogy vevőkre lelj és megismerhetsz más vállalkozókat, hogy új beszállítókat találj vagy partneri kapcsolatokat tudj kialakítani.

Mennyibe kerül a Zenit?

Alap részvételi díj

Ha ezt a jegyet választod, akkor a program során a kiscsoportokban tudsz bemutatkozni.

Ára: 3.900 Ft/fő

Az SVL Klub tagoknak ingyenes.

Fókusz jegy

Ha ezt a jegyet választod, akkor a résztvevők előtt tudsz úgy bemutatkozni, hogy mindenki rád figyel még mielőtt a kiscsoportos ismerkedések elkezdődnek.

Így gyakorlatilag kétszer is be tudsz mutatkozni mindenkinek.

Ára: 5.900 Ft/fő

Mennyibe kerül a Zenit?

Csoportos jegy

Ha ezt a jegyet választod, akkor a program során a kiscsoportokban tudsz bemutatkozni.

Ára: 3.000 Ft/fő

Fókusz jegy

Ha ezt a jegyet választod, akkor a résztvevők előtt tudsz úgy bemutatkozni, hogy mindenki rád figyel még mielőtt a kiscsoportos ismerkedések elkezdődnek.

Így gyakorlatilag kétszer is be tudsz mutatkozni mindenkinek.

Ára: 5.000 Ft/fő

KÖVETKEZŐ ALKALOM IDŐPONTJA

Budapest, 2023. szeptember 22. péntek
9:30-11:30

100%-os garancia

Ha a rendezvény után úgy érzed, hogy egyetlen hasznos kapcsolatra sem tudtál szert tenni, akkor ezt jelzed felém a program végén és 2 napon belül visszautalásra kerül számodra a részvételi díjad!

Hogy kell elképzelni a programot?

Nyitás

A program eleje egy kis bevezetéssel kezdődik, hogy mindenki ellazuljon és felkészüljön arra, hogy bemutassa a saját vállalkozását.

Fókusz bemutatkozások

Először plenárisan a Fókusz jegyet váltók (maximum 3 fő) mutatkoznak be a résztvevők előtt. Így biztosított az, hogy már az elején ők igazi figyelmet kapjanak.

Kiscsoportos bemutatkozás

Ezután a kiscsoportokba rendeződnek a résztvevők és 3-4-5 fő egy jó beszélgetés keretében ismerkedik meg egymással. Bemutatod, hogy te ki vagy, mivel foglalkozol és milyen üzleti céljaid és nehézségeid vannak. 

Ha mindenki befejezte a bemutatkozást, akkor a csoportok tagjai kicserélődnek, keverednek és újabb résztvevőkkel fogsz tudni megismerkedni.

Zárás

Amikor mindenkinek legalább egyszer hallottad a bemutatkozását, akkor az ismerkedések véget érnek és néhány percben összefoglaljuk a tanulságokat, tapasztalatokat és a program véget ér.

 

Időtartam: kb. 2 óra

Ha még nem ismernél...

Sánta Csaba vagyok.
Azért dolgozom, hogy a vállalkozók olyan könnyen tudják megvalósítani üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Ennek egy fóruma a Segítség, vállalkozó lettem! Facebook csoport, ahol olyan pozitív szemléletű, támogató hozzáállással bíró vállalkozók gyűltek össze, akiknek szerintem érdemes lenne megismerniük egymást.

Ilyenre csak néhány percig van lehetőség egy-egy SVL rendezvény kapcsán. Így most megteremtettem ennek a kényelmesebb, vezetettebb formáját.

Sánta Csaba

Ki a felelős azért, hogy nincs megfelelő mennyiségű üzleti kapcsolatod?

Annyira erős ma az online marketing hatása, hogy elvakítja a kezdő vállalkozókat és akár több hónapot vagy évet várnak az elindulással, mert még nem szép a weboldal, mert még nem tud videókat készíteni vagy épp az instagramot kezelni.

Közben meg ott van rengeteg hasznos tudás, tapasztalat a birtokukban, csak nem tudják megmutatni.

Sokan mesélik, hogy ha leülnek valakivel és mesélnek az ötletükről, a munkájukról, akkor könnyen ügyfelükké, partnerükké válnak, csak épp kevés az ilyen fórum.

Miért várnál az indulással addig, amíg minden online eszközzel tisztába kerülsz?

Ráadásul vannak olyanok is, akiknek a kínálatát nehéz tömegesen vagy online értékesíteni.

És mivel 2 havonta online is megrendezésre kerül a Zenit így, akik vidéken laknak, ahol nehezebben vagy egyáltalán nem lehet üzleti kapcsolatokat kiépíteni, ők is élvezhetik ennek a rendezvénynek az előnyeit!

Saját tapasztalatból tudom...

Amikor elkezdtem a tanácsadói munkámat csak nagyon-nagyon minimális üzleti kapcsolattal rendelkeztem.

Nem volt email listám, nem volt több évnyi szakmai tapasztalat mögöttem, nem voltak elégedett ügyfeleim, akik örömmel ajánlanak tovább, nem volt igazi online kampány ismeretem.

Csak a hitem volt, hogy az, amit tudok adni működik.

És nem volt más lehetőségem csak a hideghívás. De ez egy nagyon idegörlő és lélekölő munka volt számomra.

Persze 1-2 ügyfelem onnan is lett.

De az első évben nem ez hozta meg nekem a fellendülést. Hanem az, hogy voltam néhány rendezvényen, ahol a mellettem ülőkkel összeismerkedtem és volt olyan, hogy konkrétan 3 emberből 3 ember ügyfelemmé vált. Wow micsoda lehetőség!

Így tudom én is, milyen fontosak az elején (és persze később is) a személyes kapcsolódások.

Ezért nem baj, ha most még nincs sok feliratkozód, nincs sok követőd, mert nem is kell az elején feltétlenül ebből ügyfeleket generálnod. Sokkal könnyebb, ha téged, személyesen ismernek meg, mert gyorsabb a bizalom kialakulása, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy üzletet köss.

Amit mindenképp be kell valljak...

Ahogy az első randin sem fogsz senkivel sem összeházasodni, itt sem fogsz feltétlenül üzletet kötni, viszont megtetted azt a fontos lépést, hogy megmutattad magadat.

De ha a találkozó után még felhívod az illetőt, vagy bejelölöd őt LinkedIn-en vagy Facebook-on és utána tartjátok a kapcsolatot, akkor elindítottál valami olyat, amit a social media nagyon ritkán tud megadni.

És persze hallottunk már olyat is, hogy valaki az első randin már tudta, hogy a randipartnere lesz a társa élete végéig! 😉

Hogy a Zeniten elindult történetek hogyan folytatódnak, az csak rajtad múlik!

Korábbi résztvevők véleménye!

A Zenit egy új program az SVL kínálatában. Így ne keress még ügyfélvéleményeket.

Azonban ha már jártál nálam bármilyen rendezvényen, akkor tudod, hogy ott csupa nyitott, jófej, fejlődni és tanulni vágyó vállalkozóval találkozhatsz, akik többek között azért is jönnek el a programjaimra, mert tudják, hogy olyan embereket ismerhetnek meg, akik hasonló értékrenddel bírnak.

Régebben voltak SVL-es csoporttalálkozók, ahol olyan ismeretségek alakultak ki, amik azóta barátságokká és üzleti együttműködésekké forrták ki magukat!

Aki halott már a BNI-ról, és nem akar hétről hétre elköteleződni, annak szerintem ez a program való.

Akinek az SVL csoport hangulata bejön, annak is szuper a program.

Lehetsz önmagad, nem fog senki megszólni, mert mondjuk nem vagy profi networkinges.

Itt hasonló érdeklődésű, hasonló gondolkodású, vállalkozó szellemű embert ismerhetsz meg még jobban.

És persze a Csaba személye garancia a szervezettséghez.

Szóval ne hagyd ki!

Kiss Csaba
kkvmedia

A Zenit egy igazán jó hangulatú kapcsolatépítő rendezvény, ahol olyan emberekkel találkoztam, akikkel a jövőben is szeretném tartani a kapcsolatot.

Kötetlen beszélgetések jöttek létre a szobákban és rengeteg nevetés.

Mindenki támogatta egymást és mindenkinek lehetett hallani a hangját.

Szerintem egy igazán laza mégis szabályozott kapcsolatépítő rendezvény volt.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné az üzleti világgal megismertetni a vállalkozását és szeretne új kapcsolatokat kiépíteni a fejlődése elősegítése érdekében.

Köszönöm Csaba, hogy létrehoztál egy ilyen lehetőséget.

Kószóné Papp Ildikó

Kószóné Papp Ildikó
virtualisasszisztasz.hu

Azért jelentkeztem a Zenitre, mert tudtam, hogy az SVL csoportból már ismerős vállalkozókkal oszthatom meg az ötletemet. Bíztam benne, hogy bátrabban és határozottabban fogok megszólalni az „ismerős társaságban”.  A kezdeti lámpalázam hamar elmúlt, mert a közös értékrend nagyon sokat segített a kommunikációban. A felszabadult, nyitott légkörben tényleg mindenki önmagát adta. Úgy érzem, a bizalom  tovább erősödött egymás iránt. Szerintem találtam a jelenlegi üzleti célomnak megfelelő, együttműködésre alkalmas partnert.

Új partner kapcsolatok kialakítására kifejezetten alkalmas a Zenit. Egyszerű, de pörgős és nagyon célirányos program.  Amennyiben kezdő vagy újrakezdő vállalkozó vagy és szeretnél korrekt és pozitív szemléletű, segítő hozzáállású üzleti partnert vagy vevőt találni, akkor élj a Zenit nyújtotta lehetőséggel! Már ott és akkor eldöntöttem, hogy ott leszek a következőn is.

Mády Éva
Segít a hold!

Régóta ez volt az első vállalkozóknak szóló kapcsolatépítő esemény, amelyre befektetésként tekintek. Tökéletes recept a Zenit. Nagy adag rugalmasság, egy adag jó hangulat, vállalkozói kvalitás és ez mind összehangolt keretek között.

Repül az idő, mert a tagok is nyitottak, befogadóak, érdeklődőek és ami nagyon fontos, hogy szuper kérdésekkel készülnek, melyekkel támogatják az épp bemutatkozó vállalkozót. Szerintem egy jól feltett kérdés ezerszer többet elmond, mint a válasz. 

Köszönöm Csaba!

Vér Petra virtuális asszisztens

Vér Petra
Virtuális Asszisztens
Offissant Virtuális Iroda
www.offissant.hu

A leggyakoribb félreértések a Zenittel kapcsolatosan

Nincs rá időm

Tudom, hogy egy vállalkozás építése rengeteg figyelmet, energiát, időt igényel. Az ügyfélszerzés és kiszolgálás az időnk 70-80%-át is kiteszi. Megfeszített erővel kell néha az eredményekért küzdeni.

Még azt gondolom, hogy vannak pillanatok, amikor igenis jó dolog olyan közegben lenni, ahol figyelmet, támogatást kapok és új ismertségre tudok szert tenni. 

Az új kapcsolatok új lehetőséget és egyben gyorsító funkciót is látnak el.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Nincs rá pénzem

A kandalló csak akkor ad tüzet, ha begyújtunk.

Ha nem teszel azért, hogy terjedjen a vállalkozásod, akkor várhatod a social médiától, hogy felkapja a vállalkozásodat, csak az a helyzet, hogy még nagyon sokan pont ugyanezt várják. 

A jegyárakat direkt nagyon alacsonyan határoztam meg, hogy még egy kezdő is könnyen meg tudja ezt engedni magának.

Gyere el erre a csöndes szigetre, ahol meghalljátok egymás hangját.

Introvertált vagyok - béna vagyok ebben az ismerkedésben

Egyrészt fontos, hogy tudd én is introvertált vagyok. Mégis annyira hajtanak az üzleti céljaim, hogy képes vagyok ezen felülkerekedni. 

Az elején nekem is nagyon nehezen ment és a mai napig nem szeretem, de már könnyebben tudom csinálni, mert rutint szereztem benne. Csak azért, mert valami kényelmetlen, vállalkozóként nem tarthat vissza attól, hogy meg is tedd.

Másrészt pedig biztos vagyok benne, hogy az itt összegyűlő társaság nyitott, türelmes és segítőkész lesz veled. Ráadásul nem kell otthonról sem kimozdulnod.

Miért most aktuális?

Az online tér egyre zajosabb a Covid miatt.

Most még azok vállalkozások is online akarják eladni a termékeiket, akiknek még fél éve weboldaluk sem volt. Óriási a zaj, ráadásul a hirdetési árak emiatt egyre magasabbra kúsznak. Így még nagyobb zajban, még drágábban kellene érvényesülnöd.

Itt viszont csönd van, ahol meghalljátok egymást.

VÁRJ! MIELŐTT KILÉPSZ...

Ha most nem jelentkezel, akkor lehet, hogy holnap ilyenkor már nem is lesz hely a programra. Minden egyes halogatással töltött perccel hátrányba hozod a vállalkozásodat, és távolodsz az üzleti céljaidtól!

Ne feledd, ha részt veszel a Zeniten, egy olyan zajmentes közegbe kerülsz, ahol meghallják egymást a vállalkozók.