fbpx

Segítség, vállalkozó leszek!

Egy esti online találkozó, ami azokról szól, akik vállalkozók akarnak lenni, de van egy kérdésük, amire még nem találták meg a válaszukat.
Következő alkalom: 2022. március 17. csütörtök 20:00

Regisztrációs határidő: 2022. március 15. kedd 20:00

Következő alkalom:
2022. március 17. csütörtök 20:00

Regisztrációs határidő: 2022. március 15. kedd 20:00

Mi a te kérdésed?

Már gondolkozol azon, hogy belevágj a saját vállalkozásodba, de van olyan kérdésed, amire eddig senki nem adott választ. Ez olyan kérdés, ami akár hetek vagy hónapok óta akadályozz abban, hogy elindulj.

Most itt a lehetőség, kérdezd meg!

Ez egy ingyenes találkozó, de...

Azt akarom, hogy ide olyanok jöjjenek, akik tényleg el akarnak kezdeni vállalkozni és tényleg értelmes, normális kérdésük van. Tehát azok, akik már vállalkozók ne jelentkezzenek!
Ez a te érdeked is, hogy valódi, problémákat érintő kérdésekkel foglalkozzunk. Ezért a regisztráció során beérkező kérdéseket szűrni fogom, és ha komolytalan a kérdésed, akkor nem fogod megkapni a találkozóra vonatkozó belépési információkat.

Kapok valódi választ a kérdésemre?

Mindent meg fogok tenni, hogy mindenki választ kapjon a kérdésére. Az időkeret miatt (2 óra) nem biztos, hogy minden kérdésre fogok tudni válaszolni. Tehát azt nem ígérem, hogy a te kérdésedre választ fogok adni. De az első 8 kérdező kérdését mindenképp megválaszolom.

 Nyilván lesznek hasonló kérdések is, így azokat egy csokorba fogom gyűjteni és úgy válaszolom meg őket.

Ki az, aki válaszolni fog a kérdésedre?

Azért dolgozom, hogy a vállalkozók olyan könnyen tudják megvalósítani az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat. 

Vállalkozó menedzser mérnökként 2008 óta élem a vállalkozók életét. 2014 óta pedig vállalkozásfejlesztéssel foglalkozom. Én is a nulláról kezdtem felépíteni a saját tanácsadói vállalkozásomat. Ma már évente több sikeres képzést és mentor programot tartok, hogy valódi segítséget nyújtsak a vállalkozóknak.

Ügyfeleim között ugyanúgy megtalálhatóak a több száz milliós, milliárdos vállalkozók, mint a most induló, vagy még vállalkozással sem rendelkezők.

Sánta Csaba

Sánta Csaba
vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner

Segítség, vállalkozó leszek! - hogyan képzeld el a találkozót

Hogyan kell elképzelni a találkozót?

A megadott időpont előtt a tagok belépnek a Zoom szobába, bekapcsolják a kameráikat, és a korábban beküldött kérdésekre érkeznek a válaszok. Menet közben a chat felületen tisztázó, kapcsolódó kérdéseket lehet feltenni, amire menet közben válaszolok. És beszélgetünk egy jót.

Igyekszem hatékony lenni és az első 8 előzetesen beküldött kérdésre válaszolok. Ha marad időnk, akkor megyünk tovább a többi kérdéssel.

Mikor és hol?

A következő találkozó időpontja:

2022. március 17. csütörtök 20.00-22.00

Jelentkezési határidő:
2022. március 15. kedd 22.00

Helyszín:

Zoom-on hanggal, kamerával minden résztvevő.*

* A belépési adatokat csak akkor kapod meg, hogy az általad beküldött kérdés átment az ellenőrzésen.

Korábbi résztvevők véleménye

„Sokat segít, ha külső vélemény vagy akár csak a gondolatok cseréje elmozdítja az éppen stagnáló élethelyzetet. Kaptam hasznos ötleteket és azóta is dolgozik a fejem hogyan és mit kell változtatnom. Mindenkinek ajánlom,hogy legyen legalább 1 akár több olyan ember akivel szívesen megosztja a kérdéseit,megoldandó projekteket. Ha van egy támogató csapat akkor könnyebben lépünk a következő képcsőre.”

Szabó Gabriella

leendő vállalkozó, okleveles fascia tréner és jógaoktató

A regisztrációhoz töltsd ki az alábbi űrlapot:

Segítség, vállalkozó leszek!

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449 | Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002245