fbpx

Ambiciózus és eredményorientált kisvállalkozók figyelem!

Érdekel, hogyan tudod a bevételeidet 20-30%-kal megnövelni további marketing költség nélkül?

Ebben segít az

Upsell Kihívás

Fedezd fel az Upsell erejét, és építsd tovább a sikerhez vezető utat!
Az Upsell Kihívás egy forradalmi program, amely az átlagos kosár érték növelésének erejét hozza el a te vállalkozásodba is!

Te is küzdesz azzal, hogy

Keveset költenek nálad az ügyfelek?

A vásárlások során a bevételed nem növekszik jelentősen. A vevők csak az olcsóbb termékeket választják, így az átlagos kosár érték alacsony, és úgy érzed, hogy a lehetőségek egy részét nem sikerült kiaknázni.

Kevés a visszatérő ügyfél?

Bár elégedett ügyfelekkel rendelkezel, a visszatérő ügyfelek száma még mindig alacsony. Úgy érzed, hogy a kapcsolatod nem elég erős, hogy hosszú távon is velük dolgozhass.

Nem eléggé növekszik a bevétel?

Eleinte dinamikusan fejlődtél, de most úgy érzed, hogy valami hiányzik a fejlődés lendületéből. Az új ötletek és stratégiák kimerültek, és nem találod az utat, hogy ismét fellendítsd a vállalkozásodat.

Tudom, hogy milyen vacakul érzed magad, amikor a célok eléréséhez hiányzik a hatékony stratégia. Ezért hoztam létre az Upsell Kihívást, hogy megszabadítsalak a lassulás fájdalmától és pazarló kísérletektől.

Jó helyen jársz! Itt segítségre találtál!

🚀 Több Bevétel, nulla költséggel! 🚀

Minden vállalkozó élete állandó kihívások sorozata. Az átlagos tranzakciós érték növelése, a visszatérő ügyfelek megszerzése és a növekedés lendületének visszaállítása mind olyan célok, amelyekért keményen dolgozunk.
De mi lenne, ha azt mondanám, hogy mindezeket elérheted további marketing költségek nélkül?

Az Upsell Kihívás nem csak egy további kurzus a sok közül. Ez egy lépésről lépésre vezető rendszer, amely megváltoztathatja a vállalkozásod irányát és eredményeit.

Mi teszi az Upsell Kihívást a legjobb választássá?

🤝
Gyakorlati tudás és tapasztalat

A három részes élő tréning során olyan konkrét és alkalmazható stratégiákat sajátíthatsz el, amelyeket valóban be tudsz építeni a vállalkozásodba. Meghallgathatsz valós esettanulmányokat és tapasztalatokat olyan szakértőktől, akik már sikeresen alkalmazták az upsell technikákat.

🚀
Bevált Megoldások

Az Upsell Kihívás olyan bevált és jól működő módszereket kínál, amelyekkel fokozhatod az átlagos kosár értéket, megszerezheted a visszatérő ügyfeleket, és új lendületet adhatsz a növekedésednek. Még a már működő vállalkozások is új perspektívát találhatnak azáltal, hogy integrálják az upsell stratégiákat a folyamataikba.

🎁
Értékes Kiegészítők és Támogató Anyagok

Az Upsell Kihívás résztvevőiként hozzáférhetsz kiterjedt támogató anyagokhoz, mint sablonok, esettanulmányok, és konkrét útmutatók, amelyek segítenek a tanultakat a gyakorlatba átültetni.

💡
Személyre Szabott Mentoring

Ne csak a tananyagot kapd meg, hanem személyre szabott tanácsokat is, amelyek a te vállalkozásodra szabva segítenek az upsell stratégiák hatékony bevezetésében és alkalmazásában.

Ne elégedj meg azzal, hogy csak létezel a piacodon.
Légy a piacvezető, aki hatékonyan alkalmazza az upsell technikákat és növeli a bevételeit. Az Upsell Kihívás a te segítségedre lesz abban, hogy ezt a célt elérhesd!

Én is voltam így!

Mielőtt az Upsell Kihívás megszületett volna, én is küzdöttem azzal a nehézséggel, amit valószínűleg most Te is érzel: az átlagos kosár érték növekelése, a visszatérő ügyfelek megszerzése és a növekedés lendületének visszaállítása.

Azonban a hosszú és gyakran fájdalmas úton keresztül megtanultam, hogyan lehet ezeket a kihívásokat sikeresen kezelni.

Emlékszem, amikor rádöbbentem, hogy mennyi pénzt hagyok az asztalon a rendezvényeim során.

A helyzetet már felismertem, de még a megoldást nem tudtam.

És egyszercsak bammm… bevillant, hogy mi a megoldás. És működött. Akkor még szerényebb összeget tudtam csak ezzel elérni, de az pont elég volt ahhoz, hogy egy kisebb technikai fejlesztést el tudjak érni a vállalkozásomban. Micsoda öröm volt, hogy nem kellett várnom, hanem egyből megtehettem.

Azt szeretném, ha neked is tempósabban tudna fejlődni a vállalkozásod.

Ezért is hoztam létre ezt a kihívást!

Sánta Csaba

Könnyed használat, gyors eredmények!

Az Upsell Kihívás az egyszerűség és a hatékonyság tökéletes összhangját nyújtja neked. Csak egy pár egyszerű lépés, és már úton is vagy a bevételeid növekedése felé!

1. Regisztrálj az SVL Klubba: Mindössze néhány kattintás, és már regisztrálhatsz az üzleti kihívásokra kialakított klubba. Ezzel elindítod a fejlődésedet és az átalakulásodat.

2. Lépj be a tagi felületre: A regisztráció után könnyedén beléphetsz a tagi ferületre, ahol megtalálod az összes oktatást, eszközt és támogató anyagot. Ezen a platformon érheted el a tartalmat, amikor neked a legjobban megfelel.

3. Tanuld meg az Upsell stratégiákat: A videók és az élő tréningek segítségével lépésről lépésre megismerheted az upsell stratégiák legfontosabb pontjait és alkalmazási módjait. Az érthető és gyakorlati oktatások segítenek abban, hogy könnyedén értelmezd és alkalmazd a tanultakat.

4. Töltsd ki a munkafüzetet: A mellékelt munkafüzetek segítenek neked abban, hogy gyakorlati és személyre szabott megoldásokat dolgozz ki a vállalkozásodra. A munkafüzetek kitöltése során lépésről lépésre kialakítod az upsell stratégiákat a saját üzletedhez.

5. Vegyél részt a workshopon: A kihívás záró programjaként konkrét visszajelzéseket és megoldásokat kapsz és mások kérdéseiből is rengeteget tanulsz.

6. Élvezd a többletbevétel lehetőségeit!

Nincs szükség bonyolult technikai ismeretre, nincsenek rejtett buktatók.
Az Upsell Kihívás egyszerű és könnyen követhető lépéseivel minden vállalkozó megtapasztalhatja a változást és a növekedést a saját tempójában.

Gyors fejlődés, hosszú távú sikerek!

Az Upsell Kihívás egy olyan rendszer, amely a gyors eredményekre épít, de ugyanakkor hosszú távú változásokat is elősegít a vállalkozásodban. Íme, egy tipikus időkeret, amelyen belül a kívánt eredményekre számíthatsz:

1. 📅 1-2 hét: Az első tréningek és oktatások megismerése során már felismerheted az upsell stratégiák alkalmazásának lehetőségeit az üzletedben. Képes leszel azonnal néhány egyszerű változtatást bevezetni, ami hozzájárul a tranzakciós értéked növekedéséhez.

2. 📊 3-4 hét: Ebben az időszakban már megtapasztalhatod az átlagos tranzakciós érték emelkedését. Az upsell stratégiák hatása egyre inkább észrevehető lesz, és a visszatérő ügyfelek száma is növekedhet.

3. 📈 5-6 hét: Ahogy mélyebben megismered az upsell pszichológiáját és a bevált technikákat, hatékonyabbá válsz az alkalmazásukban. Az eredmények tovább fokozódhatnak, és a bevételeid egyértelműen növekedhetnek.

4. 🏆 7-8 hét és tovább: Ebben a pontban már megszoktad az upsell stratégiákat, és a vállalkozásodban integráltad őket. A kívánt eredmények, mint az átlagos tranzakciós érték növekedése és a visszatérő ügyfelek számának emelkedése, hosszú távon is folyamatosan tapasztalhatók.

Az Upsell Kihívás azonnali hatást gyakorol, amely idővel tovább erősödik és kitartó változást hoz létre. Az időkeretek természetesen változhatnak az egyedi vállalkozási körülmények függvényében, de az eredmények gyorsaságának és hatékonyságának elkötelezett hívei vagyunk.

Képzeld el a Jövődet...

A nap sugaraival ébredsz, és már az első pillanatban érzed az izgalmat a nap előtted álló lehetőségei miatt. Ahogy ránézel a vállalkozásod adataira, büszkén látod, hogy a kosárérték növekszik, és az upsell stratégiák hatására a bevétel a csúcsra emelkedett.

Egy rövid pihenőn vagy a kedvenc tengerpartodon. Nem csak a tenger hullaázását hallgatod, hanem a mobilod jelzéseit is, amelyek újabb és újabb üzleteket és tranzakciókat jeleznek. A visszatérő ügyfelek hűségét és elégedettségét is érzed a visszajelzéseikből és az eladási adatokból.

A vállalkozásod növekszik, és lassan elérkezik az a pont, ahol személyzetet alkalmazol. Létrehozol egy inspiráló munkakörnyezetet, ahol az emberek motiváltak és elkötelezettek a siker iránt. Tudod, hogy az upsell stratégiák alkalmazásával nem csak a bevételek nőttek, de a vállalkozásod hírneve is javult.

Az esték nem csak a pihenésről szólnak, hanem az új ötletekről és a további fejlődésről. Tudod, hogy a növekedés sosem áll meg – mindig vannak új lehetőségek és kihívások, amelyekre reagálnod kell. De a tudás és a tapasztalat, amit megszereztél, biztosítja, hogy mindig képes legyél irányítani és növekedni.

Ez a lehetséges jövő, amely számodra is valóra válhat az Upsell Kihívás segítségével. Álmodj és cselekedj, hogy elérhesd azt a sikert, amelyre vágytál - a kosárérték növekedésétől a visszatérő ügyfelek megszerzéséig és a vállalkozásod fejlődéséig.

Miért éri meg részt venni az Upsell Kihívásban?

Magabiztosság és siker érzése

Tapasztald meg, ahogy az upsell stratégiák alkalmazásával nő a bevétel és a kosárérték. Éld át a siker érzését, amikor az eredmények láthatóvá válnak, és érezd a vállalkozásod fejlődését.

Több visszatérő ügyfél

Az upsell technikák nem csak az eladásokat növelik, hanem a visszatérő ügyfelek számát is. Légy az a vállalkozó, akinek hűséges ügyfelei visszatérnek, mert megértik és értékelik az ajánlataidat.

Hatékonyság és megtakarítás

Az upsell stratégiák új utakat nyitnak a bevételek növelésére, anélkül hogy további marketing költségeket vinnél be a képletbe. Takaríts meg időt és pénzt azáltal, hogy a meglévő ügyfeleidet magasabb értékű vásárlásokra ösztönzöd.

Személyre Szabott Támogatás

Az Upsell Kihívás résztvevőiként hozzáférhetsz a személyes tanácsadáshoz és a mentoráláshoz, hogy a stratégiák valóban a te vállalkozásodhoz igazodjanak és sikereket hozzanak.

Fejlődés és tudás nővítése

Tanuld meg az upsell pszichológiáját, és szerezz beépíthető, hatékony stratégiákat. Fejleszd a vállalkozásodat és önmagadat is, miközben lépésről lépésre megvalósítod az oktatásokban tanultakat.

Az Upsell Kihívás nem csak egy kurzus, hanem egy útmutató a sikeres változás és növekedés felé. Légy kész megtapasztalni ezeket az előnyöket és változtatni az üzleteden egy eredményekben gazdag irányban!

Valós statisztikák, valós eredmények:

A HubSpot Blog 2022-es felmérése mélyrehatóan vizsgálta az upselling és keresztértékesítés hatékonyságát több, mint 500 értékesíti szakember körében. A megkérdezettek 72%-a, akik upsellinget alkalmaztak, és 74%-a, akik keresztértékesítést végeztek, azt állították, hogy ez a stratégia akár a bevételük 30%-át is generálhatja.

Minden résztvevő a következőket kapja:

Teljes körű oktatás

Szakértői mentorálás

Munkafüzetek és gyakorlati feladatok

Közösség és támogatás

Hozzáférés a sikeres jövőhöz

A 4990 Ft/hó tagsági díj az Upsell Kihívás minden előnyére érvényes, amelyeket fentebb felsoroltam. Légy része egy olyan mozgalomnak, amely segít a vállalkozásodnak növekedni és a bevételét a csillagos égig emelni!

Ne hagyd ki az Upsell Kihívást!
Kezdd el a bevételeid növelését már ma! Itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a vállalkozásod fejlesztése érdekében!

Kattints az alábbi gombra, hogy csatlakozz az Upsell Kihíváshoz, és nyiss ajtót a bevételnövelés és a vállalkozásod továbbfejlődése előtt:

Ne vesztegesd tovább az idődet! Vedd kezedbe a saját sikered irányítását, és lépj a bevételnövelés útjára az Upsell Kihívással.
Csak egy kattintás választ el attól, hogy elindítsd a vállalkozásod fejlődését és az eredménynövekedést.

Ne maradj le, csatlakozz most!

Vigyázz, milyen lehetőséget hagysz ki, ha most nem cselekszel!

Gondolj csak bele, mi történhet, ha nem választod az Upsell Kihívást:

Továbbra is keveset költenek az ügyfelek

Nem növekszik a visszatérő ügyfelek száma

Stagnálás

Vigyázz!

Nehogy elússzon a lehetőség a kezeid közül!
Csatlakozz az Upsell Kihíváshoz, és hozd meg a döntést,
amely a vállalkozásod növekedését és sikerét hozza el!

Emlékezz, mit kínál az upsell kihívás

A kosárérték növelése és a bevétel emelése az egyik legnagyobb kihívás a kisvállalkozások számára.

Az Upsell Kihívás olyan hatékony stratégiákat kínál, amelyekkel a kosárérték növelése és a bevétel emelése könnyedén megvalósítható.

Csatlakozz az Upsell Kihíváshoz, és szerezz hozzáférést a teljes körű oktatáshoz, szakértői mentoráláshoz, munkafüzetekhez és egy inspiráló közösséghez.

Növeld a tranzakciós értéket, vonzz visszatérő ügyfeleket és légy versenyképes a piacon.

Ha most nem cselekszel, könnyen lemaradhatsz a versenytársak mögött, elhalaszthatod a bevételnövelést, és a vállalkozásod fejlődése is veszélybe kerülhet.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Az Upsell Kihívás olyan eszközöket és tudást ad a kezedbe, amelyekkel képes leszel átalakítani a vállalkozásodat és maximalizálni a bevételeidet. Cselekedj most, és indulj el a siker felé!

kérdésed van?

Örömmel segítek neked:

klub@segitsegvallalkozolettem.hu
+36304742449

Sánta Csaba

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Barion

Copyright 2013-2023 S-Process Kft. | Minden jog fenntartva | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449