fbpx

Trambulin Mentor Program

Üzleti szintugrás 6 hónap alatt, kockázat nélkül!

Emeld magasabb szintre a vállalkozásodat anélkül, hogy ez évtizedekbe kerülne!

6 hónapos mentorálással ez sikerülni fog!

15-ből már csak 3 hely szabad!
Ne gondolkozz sokáig!

Trambulin Mentor Program

Üzleti szintugrás 6 hónap alatt, kockázat nélkül!

Emeld magasabb szintre a vállalkozásodat anélkül, hogy ez évtizedekbe kerülne!

6 hónapos mentorálással ez sikerülni fog!

15-ből már csak 3 hely szabad!
Ne gondolkozz sokáig!

Rád is igazak az alábbi állítások

Elégedetlen vagyok a vállalkozásom fejlődésével

Azoknak a szakértői ismeretekre épülő szolgáltató vagy kereskedő vállalkozóknak segítséget nyújtani, akiknek nincs még üzleti előképzettsége, így a vállalkozásuk építését kevésbé tudatosan végzik. Tiszta képet adni a vállalkozói életről és olyan feladatokat elvégeztetni velük, amik segítségével rend tud uralkodni a vállalkozásukba.

Nem tanultam még soha vállalkozni

Azoknak a szakértői ismeretekre épülő szolgáltató vagy kereskedő vállalkozóknak segítséget nyújtani, akiknek nincs még üzleti előképzettsége, így a vállalkozásuk építését kevésbé tudatosan végzik. Tiszta képet adni a vállalkozói életről és olyan feladatokat elvégeztetni velük, amik segítségével rend tud uralkodni a vállalkozásukba.

Nem látom át a vállalkozásomat, káosz uralkodik benne

A TMP egy kiscsoportos (max 15 fős) vállalkozásfejlesztési program, amely a program vezetőjének irányításával a legfontosabb üzleti témákat dolgoz fel és ültet át a gyakorlatba. A kapott elmélet alapján a résztvevők kidolgozzák a saját megoldásaikat, majd azokat közösen elemzünk és tovább finomítunk.

Pontosan mi is ez a Trambulin Mentor Program?

A program célja:

Azoknak a szakértői ismeretekre épülő szolgáltató vagy kereskedő vállalkozóknak segítséget nyújtani, akiknek nincs még üzleti előképzettsége, így a vállalkozásuk építését kevésbé tudatosan végzik. Tiszta képet adni a vállalkozói életről és olyan feladatokat elvégeztetni velük, amik segítségével rend tud uralkodni a vállalkozásukba.

Miben másabb mint egy tréning, vagy workshop?

Az általános képzések után a résztvevő azzal találkozik, hogy a tanultak megvalósítása nagyon nehéz. Ismerős ugye?
És mivel egyedül van, ráadásul ezer más dolog is ott van körülötte, egy idő után elfeledkezik a tanultakról.
A jobbik eset, ha belevág a megvalósításukba. Csak amikor nehézségbe ütközik nincs ki támogassa, nincs kitől kérdezni, nincs ki útbaigazítsa.
A végeredmény ismerős: nem fejlődik a vállalkozása olyan tempóban, ahogy szeretné.

Hogyan működik a program?

A TMP egy kiscsoportos (max 15 fős) vállalkozásfejlesztési program, amely a program vezetőjének irányításával a legfontosabb üzleti témákat dolgoz fel és ültet át a gyakorlatba. A kapott elmélet alapján a résztvevők kidolgozzák a saját megoldásaikat, majd azokat közösen elemezzük és tovább finomítjuk a havi gyakorlati alkalmak során. És folyamatos, állandó segítséget kapnak a résztvevők.

1. érték: Jól felépített tematika
Az elmúlt 4 évben folyamatosan fejlődik a program tartalma, hogy még inkább a résztvevők profitálni tudjanak belőle
2. érték: Visszajelzések és továbbfejlesztés a gyakorlati napon
Az elméleti képzésen megkapott információk alapján elkészíted a saját megoldásaidat, válaszaidat. A gyakorlati napon ezeket közösen átbeszéljük, pontosítjuk és magasabb szintre emeljük. Így nem csak a saját helyzetedből, hanem a többi résztvevő kérdéseiből és megoldásaiból is tanulni fogsz.
3. érték: Kapcsolati tőke
Mivel a résztvevők szűrésen esnek át, így garantáltan, hogy olyan értékes résztvevőket ismersz meg, akikkel a program után is szívesen tartod a kapcsolatot. Akikre számíthatsz, akik támogatnak és segítenek, hogy fejlődhess és sikereket érj el.
4. érték: Nem érzed magad egyedül a nehézségeidben
A 6 hónap alatt folyamatos támogatásban és segítségben lesz részed. Minden hónapban lesz egy kijelölt társad, aki figyel rád, számonkér és támogat, hogy fókuszált legyél és rajta maradj az általad kijelölt úton.
5. érték: Külső objektív visszajelzés
Nem a családtagod, nem a kollégád, nem a barátaid, hanem más vállalkozóktól kapsz visszajelzést.
6. érték: Az ugrás
Ez a 6 hónap igazi trambulin élmény lesz. Ha készen állsz, hogy magasabb szintre ugorj, akkor ne várakozz, jelentkezz.

Neked való a TMP?

Ha a vállalkozásod beleillik ezekbe a kategóriákba, akkor neked való ez a program:

A szakmai ismeretedre épül a vállalkozásod

Például
  • Terapeuták
  • Lakberendezők
  • Tanácsadók

Szolgáltatást nyújt a vállalkozásod

Például
  • Masszázsszalonod van
  • Biztosításközvetítéssel foglalkozol
  • Asztrológiai szolgáltatást nyújtasz

Kereskedelemmel foglalkozol

Például
  • Saját termékeidet árulod online
  • Webshopot üzemeltetsz
  • Szaküzleted van

Most állj is meg és ne jelentkezz, ha

Nincs legalább heti 6 órád a vállalkozásod fejlesztésére

Csak kapni akarsz és nem tudsz segítséget adni

Azonnali sikereket akarsz

Ki vezeti a programot?

Sánta Csaba vagyok. Azért dolgozom, hogy a nagy álmokkal rendelkező kisvállalkozók olyan könnyen tudják megvalósítani az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

1996-ban a közgazdasági szakközépiskola első félévében hallottam először a vállalkozásokról és teljes szerelem volt. Ezért Szegeden vállalkozó menedzser mérnök végzettséget szereztem. 3 évig tanítottam, majd 6 évig egy kisvállalkozás vezető menedzsere voltam. Itt megtapasztaltam gyakorlatban a kisvállalkozások működtetése során felmerülő kihívásokat. 

A felhalmozott tudás és tapasztalat alapján 2014 óta nyújtok vállalkozásfejlesztési tanácsadást kisvállalkozóknak. Kezdetben egyéni formában, 2016 óta pedig csoportos formában.

Szeretem látni, hogy egy csapatként dolgoznak együtt a kisvállalkozók. Egymástól tanulnak, egymásnak szurkolnak és egymást segítik menet közben.

Ha segítségre van szükséged, ha fejlődni akarsz és egy szuper csapatba akarsz tartozni, akkor gyere te is a Trambulin Mentor Programba.

Sánta Csaba

Mit kapsz, ha csatlakozol a TMP-hez?

6 elméleti oktatás

Online 3 órában olyan mély üzleti tudást kapsz, amelyik elmagyarázza, megmutatja, hogy miről hogy kell gondolkodni és azt hogy kell megcsinálni.

A cél az, hogy olyan tudásod legyen, ami segíti a gyakorlati megvalósítást. Hogy legyen bátorságod és tiszta képed arról, hogy mit kell tegyél azért, hogy a vállalkozásod fejlődni tudjon. Minden hónapban 1 ilyen alkalom lesz és minden alkalommal más-más témában mélyülünk el. Természetesen menet közben lehet kérdezni.

mentor

6 gyakorlati oktatás

Az elméleti képzéseken megkapott információk alapján átülteted a gyakorlatba a hallottakat. Azaz elkezded fejleszteni a vállalkozásodat.

A gyakorlati napokon pedig az elvégzett munkádra kapsz visszajelzést, támogatást, fejlesztési ötleteket.

Vagyis az önállóan végzett munkádról tudni fogod, hogy rendben van-e vagy mit tehetsz azért, hogy még jobb legyen.

2 élő tréninget

A fejlődés egyik záloga a tudatos erőforrás felhasználás. Ennek alapja pedig a tervezés. Ezért idén kétszer is részt tudsz venni a nyílt tervezős workshopjaimon.

Júniusban 1 nap, novemberben pedig 2 nap alatt állítjuk össze a terveket.

Látványos fejlődés

Az elméleti oktatás, az elvégzett házi feladatok és a gyakorlati alkalmak hatalmas lendületet adnak a vállalkozásodnak. Mint egy trambulin. 

Kiugrást tudsz elérni, hiszen folyamatos figyelmet fog kapni a vállalkozásod. De nem csak az üzleted, hanem te magad is fejlődni fogsz.

Extra Facebook csoport tagság

Ebben a programban felbecsülhetetlen értékkel bír a közösség. Hiszen a magányos vállalkozó egyszercsak bekerül egy támogató közegbe. Ahol azt is láthatod, hogy mások is épp azzal küzdenek mint te. Ahol megtapasztalhatod, hogy mennyire értékes az, amit te csinálsz. Ahol megtapasztalhatod azt, hogy másoktól is tudsz tanulni vagy azt, hogy mások tudnak tőled tanulni.

Közösségi lények vagyunk, és egy ilyen programban hatványozó hatással van az, ha megfelelő emberekkel dolgozol együtt. Ezért is szűröm a résztvevőket!

100%-os garancia

Pénzvisszafizetési garancia

Ha tetszik ez a program, akkor teljesen kockázatmentesen ki tudod próbálni. Ugyanis az első 2 hónapban ki tudod próbálni. Ha nem tetszik, akkor ki tudsz lépni a programból. Sőt, az addig befizetett részvételi díjadat is visszakapod.

Nézd meg, milyen hatása volt a tavalyi résztvevőkre a program!

Mikor indul a 6 hónapos mentor program?

A program első alkalma 2024. áprilisában lesz

Miben segítek neked a 6 hónap alatt?

Ez lesz a Trambulin Mentor Program tematikája

Stratégiai Döntési Alapok

Ahhoz, hogy hosszútávon sikeresen tudjon működni a vállalkozásod stratégiában kell gondolkodnod. Biztos, hogy menet közben döntéseket kell hoznod. A biztos és konzekvens döntéseket ezekkel az alapokkal tudod biztosítani.

Meghatározzuk a küldetést, az értékrendet, a stratégiai súlypontot, az archetípust. Elemezzük a vállalkozás versenytársait és elkészítjük a SWOT elemzését is.

Célok

A stratégiai döntés alapokra építve a vállalkozásnak 25, 5 és 1 éves célokat dolgozunk ki, hogy folyamatosan, hosszútávon egy irányba tudjon haladni. 

Ezzel biztosítjuk, hogy a vállalkozás nagy eredményekre legyen képes

Stratégiai Tervezés

Megismered a kisvállalkozók lehetséges stratégiai lehetőségeit.

Megismered részletesen a tervezés lépéseit és elkészíted a vállalkozásod éves tervét.

A gyakorlati napon pedig ezt a tervet leellenőrizzük és tovább finomítjuk.

Időgazdálkodás

Rengeteg eszközt fogsz megismerni, amivel a hatékonyságodat és a produktivitásodat tudod növelni.

A cél az, hogy összeálljon és tovább fejlődjön a saját időgazdálkodási rendszered.

Ezzel biztosítva, hogy a túlterheltséged lecsökkenjen, viszont a hatékonyságod növekedjen.

Ügyfélszerzés

Minden vállalkozásnak szüksége van ügyfelekre. Egy komplett rendszert fogsz megismerni, amit a saját vállalkozásodra fogsz rászabni.

Ezen túl megismered az ellenállhatatlan ajánlat elemeit és el is készíted a saját ajánlatodat. Valamint megtanulsz kampányokban gondolkodni. És megismered a kampányolás lépéseit.

Pénzügyek

A program teljes ideje alatt a pénzügyeiddel fogsz foglalkozni, ami az utolsó hónapra fog kicsúcsosodni.

A program végére összeáll a vállalkozásod pénzügyi kontroll rendszere feltöltött adatokkal.

Valamint a pénzpszichológiával fogunk foglalkozni, hogy rendezzük a viszonyodat a pénzzel.

Személyre szabott segítséget kapsz!

Ha szeretnéd, akkor kérheted, hogy legyenek egyéni konzultációid is.

Hogy néz ki egy TMP hónapod?

1. Elméleti oktatás

Minden hónapban lesz egy 3 órás elméleti oktatás. Ezeken az oktatásokon online tudsz részt venni és a képzés után is visszanézhetőek lesznek a felvételek. Itt lehetőséged van egyből kérdezni és a te vállalkozásodra szabott válaszokkal tudsz tovább dolgozni.

Az elméleti oktatáson ismered meg a házi feladatokat, amiket el kell végezni a gyakorlati képzés alkalmára.

2. Házi feladatok

Olyan gyakorlati feladatokat kapsz, melyeken önállóan kell dolgozni az elméleti képzésen megismert információk alapján. Ezért is javaslom, hogy kb. heti 6 órát fordíts a programra. Ha ezeket a feladatokat elvégzed, olyan fontos építőelemek kerülnek be a vállalkozásodba, amik hosszútávon tudják megalapozni az üzleti sikereidet. Az elvégzett házi feladatokat a gyakorlati alkalmakon ellenőrizzük.

3. Gyakorlati alkalmak

A mentor program során 6 alkalommal találkozunk Budapesten. Ezek az alkalmak arra valók, hogy az elméleti képzésen megkapott tudásból elkészített megoldásaitokat átbeszéljük, pontosítsuk, egymástól tanuljatok és egymást inspiráljátok. A közös megoldásfeldolgozás, átbeszélés tovább mélyíti a tudásotokat és pontosítja a megoldásaitokat.

4. Egyéni online konzultációk

Minden hónapban 45 perces konzultációkon veszel részt. Ekkor átbeszéljük a haladásodat, a további kérdéseidet, dilemmáidat.

Ezeken a megbeszéléseken nem vesz részt más csoporttag, csak Te és a program vezetője. A fókuszban pedig te és a vállalkozásod van. 

Bármilyen elakadásodat át tudjuk beszélni, legyen az személyes vagy üzleti.

Milyen bónuszokat kapsz?

Félévtervező Workshop

A június 19-én megrendezésre kerülő Félévtervező workshopra jegyet kapsz.

Hasznos megközelítés az, amikor félévkor felülvizsgálod a tervedet. A nyár előtti utolsó alkalom, hogy bebiztosítsd az év második felére vonatkozó sikereidet. Könnyed laza hangulatban, de mégis eredményesen fog telni ez a nap, csupa olyan vállalkozóval, aki tenni akar a sikereiért.

Évtervező Workshop

2024. november 28-29-én idén is megrendezésre kerül az Üzleti Évtervező Workshop.

Az első napon az év értékelése és a célok meghatározása történik, a második napon a 2025-ös év üzleti tervét állítjuk össze.

Vezetett formában lépésről lépésre készíted el a 2025-ös üzleti év tervét. A sikeres vállalkozások novemberben vagy még hamarabb tervezik meg a következő évüket.

Mit mondanak azok, akik már dolgoztak velem?

„Csabával egy évig minden hónapban találkoztunk egy órát online, amikor a vállalkozásomon dolgoztunk.

Remekül működött, hogy mindig kaptam egy héttel előre egy emlékeztető e-mailt, hogy küldjem el a témám.

Így mindig volt időm felkészülni a beszélgetésekre, így valóban volt értelme. Sokszor küldtem anyagokat, amit így Csaba előre meg tudott nézni és arról ötleteltünk.

Mindig találtunk olyan időpontot a következő hónapra, ami mindkettőnknek megfelelt.

A havi konzultáción vagy egy előttem álló kampány részleteit beszéltük meg, vagy valamilyen elakadásomat. Mindig rengeteg ötlettel távoztam és azt éreztem, hogy segítséget kaptam és tudom azt hasznosítani, amiről beszélgettünk. 

Csaba figyelmes  és mindig megértette, amit mondtam neki. Finoman tudott rávilágítani arra, ha valamit másképp is lehetettet volna csinálni. Sosem éreztem rosszul magam, mindig előremutató, segítő, támogató ötleteket kaptam.

Annak ajánlom az egyéni konzultációt, akinek szüksége van arra, hogy havonta egyszer egy külső szemlélő ránézzen a munkájára. Szükségét érzi szakmai támogatásnak, segítségnek, és meg tudja önállóan valósítani azt.

Aki szeretne fejlődni a vállalkozásával, és személyre szabott segítségre, támogatásra van szüksége.”

Tenke-Molnár Eszti
kölyökfoglalkoztató.hu

Ismerj meg további TMP résztvevői véleményt!​

Én is ezt akarom:

Mennyi idődet fogja ez a program igényelni?

A program során az is cél, hogy megtanuld, a vállalkozásodon rendszeresen kell dolgoznod, különben csak vegetálni fog. Azonban a program során azt is megtanulod, hogy mire kell figyeljél, mi adja a biztos bázist a vállalkozásod üzleti sikeréhez.

Milyen értéket kapsz a 6 hónapos TMP során?

Összesen több, mint 690.000 Ft-nyi érték!

Igen, jól látod. A program elemeinek értéke meghaladja az 690.000 Forintot!

Mennyibe kerül a program?

Egy ilyen kaliberű mentor programnál fontos, hogy tudd, nem az ár számít.
Sokkal inkább azt kell tisztázni, hogy neked való-e a program.

Ezt pedig úgy tudjuk kideríteni, ha egy rövid ingyenes konzultáció során megismerem a kihívásaidat, nehézségeidet, az álmaidat és a céljaidat. (Annyit azért elárulok, hogy a program ára nem fogja meghaladni az 300.000 Ft-ot sem.)

Hogyan tudsz bekerülni a programba?

Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy még nem zártad be az ablakot, tehát eddig tetszik, amit olvastál.

Mivel az ilyen programoknál nem csak a tartalom határozza meg a sikert, hanem a tagok hozzáállása, attitűdje, ezért nem tudsz közvetlenül bekerülni a programba.

Ha valóban érdekes a program, akkor az első lépés, hogy beszélgessünk 20 percet, ahol megismerlek téged, a vállalkozási szándékaidat és a hozzáállásodat a sikerhez.

Sánta Csaba

A beszélgetés végére fontos, hogy kiderüljön:

a) tud-e neked segíteni a program
b) te szeretnél-e rajta részt venni
c) én szeretnék-e veled együtt dolgozni

Elég erre 20 perc?

Ahhoz, hogy a megbeszélésünk hatékony és lényegretörő legyen, jelentkezés után néhány fontos információt előre bekérek tőled. Így elegendő lesz a 20 perc a kérdések tisztázására és a döntések meghozatalára.

Jelentkezz a felvételi beszélgetésre

és 20 perc alatt visszajelzést kapsz a vállalkozásod üzleti aspektusairól, így akkor is értéket kapsz, ha végül nem kerülsz be a programba.

A 20 perces hívás nem manipulatív sales beszélgetés lesz.

Egyrészt mert én nem tudok igazán jól értékesíteni, másrészt meg nem az a célom, hogy rábeszéljelek a programra, hanem az, hogy minden olyan információt megkapj tőlem, ami alapján a számodra legjobb döntést tudd meghozni.

Fontos, hogy tudd:

Mi történik, ha most megadod az adataidat?

1. Kapsz néhány kérdésből álló kérdőívet, aminek a megválaszolásával te is és mi is képbe kerülünk a vállalkozásod helyzetével.

2. A kérdések megválaszolása után egyeztetünk egy időpontot a konzultációra.

3. Az általad választott időpontban átbeszéljük a válaszaidat, és a kérdéseidet, hogy a legtisztább kép legyen benne arról, hogy mi vár rád a program során.

4.A. Ha egyeznek a nézeteink, akkor minden fontos információt megkapsz
4.B. Ha nem neked való a program, akkor ezt is elmondom neked.

5. Nincs veszteni valód, hiszen a beszélgetés során biztos, hogy kapsz olyan tanácsot, visszajelzést, ami máris segít tovább fejleszteni a vállalkozásodat. Megéri? Szerintem igen.

Regisztráció az ingyenes beszélgetésre

Garancia

Természetesen erre a programra is kapsz garanciát. A 2. alkalom után eldöntheted, hogy folytatod vagy kiszállsz.

Ha a 2. alkalomig mindent megcsináltál és úgy érzed, hogy ennek a programnak nincs hatása a vállalkozásod eredményeire, akkor visszaadom számodra a részvételi díjadat.
Vagyis semmi veszítenivalód nincs.

Kockázatmentes jelentkezés itt:

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, hiszen neked szól ez a program. Egy olyan biztos alapot kapsz, amivel sikeresebben, gyorsabban és magabiztosabban tudod építeni a vállalkozásodat. 

Számtalan olyan résztvevője volt a programnak, akik a vállalkozás indítás előtt voltak. Így kiderült, hogy az üzleti ötletüknek hol vannak hiányosságaik, hol lehet jobban megcsinálni, mi az, ami felesleges. Tehát már indulás előtt tudtak úgy fejleszteni rajta, hogy nem kellett átélniük kudarcos hónapokat és nem kellett addig sem járulékot és adót fizetni, miközben nem működött a vállalkozásuk.

Pont ezekben az időkben kell odafigyelni arra, hogy tudatosan vállalkozzunk, hiszen most sokkal komolyabb hatások érik a vállalkozásokat.

Az egész Segítség, vállalkozó lettem! szemlélete a gyakorlatba ültetésről és a megvalósításról szól. Így az elmélet az néhány óra lesz, míg a gyakorlat az egy egész napos időkeretet kap.

Igen, meg tudod csinálni. Ebben segít a visszanézhető elméleti képzés, a gyakorlati napok és az egyéni konzultációk. Valamint a résztvevőkkel való szoros együttműködés. Ez olyan támogatás, aminek a segítségével biztos, hogy végig tudod csinálni a programot.

A változás mindig nehéz. Valahogy elkönyveltek téged és most másképpen viselkedsz. Ez egy jelzés, hogy mertél változtatni. Ez így van rendben, hogy nehezen tudják elfogadni. Egy pici kitartás kell és utána minden rendben lesz. Tudod minden csoda 3 napig tart.

Az a gond az előadásokkal, tréningekkel, workshopokkal, hogy 1-2 napig tartanak és utána magadra hagynak. A mentor program 6 hónapig kísér téged, hogy beépüljön mindaz, amit tanulsz. Tudsz folyamatosan kérdezni, visszajelzéseket, megerősítéseket kapni. A tréningek, előadások, workshopok ezt nem adják meg a résztvevők számára.

A kapott tudásanyagok folyamatosan elérhetőek lesznek még a program befejezése után is.

Az elméleti képzés online, Zoom-on keresztül előre meghatározott időpontokban. Ha mégsem tudsz rajta részt venni, akkor vissza tudod nézni. Mégis én azt javaslom, hogy mindenképp élőben vegyél részt rajta, mert akkor tudok a felmerülő kérdéseidre azonnal választ adni.

A gyakorlati képzés Budapesten a Cosmic Latte Szalonirodában lesz a 11. kerületben a Kosztolányi Dezső tér mellett.

Számtalan vidéki résztvevője volt már a programnak, mindenki könnyedén meg tudta oldani a felutazást és a részvételt. A gyakorlati program 9 órakor kezdődik és kb 17 óráig tart. Ezért a felutazás és a hazautazás is belefér a napba.

Most ne azon gondolkodj, hogy van-e rá időd vagy pénzed, vagy hogy neked való-e ez a program!

Sokkal inkább arról dönts, hogy az rendben van-e, hogy nem fejlődik a vállalkozásod? És ha ez nem változik, akkor milyen lesz az életed?

Oké az, hogy úgy vállalkozol, hogy még soha nem tanultál vállalkozni?

Lesz-e úgy fejlődés, ha marad a káosz és továbbra sem látod át a vállalkozásodat?

Trambulin Mentor Program

© 2014-2024. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449