fbpx

SVL KLUB

Hamarosan

Fejlődj!
Folyamatosan.

Indul az SVL KLUB, a Segítség, vállalkozó lettem! klub programja.

Mockup-SVL-KLUB-01

Rendszeres. Tudatos.

Már nem kell sokat várnod, és elindul a vállalkozói tanulás legújabb klub programja. Az SVL KLUB, ahol még mélyebben és szervezettebben tudsz tanulni azért, hogy még jobb vállalkozóvá válhass. A vállalkozói életet átfogó információkat fogsz kapni, hogy az életed teljesen legyen vállalkozóként. Élő adások, csekklisták, online tréninget, minitréningek és offline rendezvények segítenek téged abban, hogy felkészülten várd a kihívásaidat. Hisszem, hogy olyan információkat fogsz kapni, amit a gyakorlatban tudsz használni és kamatoztatni az üzleti sikereid és a haladásod érdekében.

motiváló.közösség

Közös. Érték.

A klub-on belül található információk közösek. Mindenki használja azért, hogy sikeresebb és jobb vállalkozást tudjon építeni. Akkor és úgy használja fel, amikor csak akarja, hiszen folyamatosan elérhető és bővülő forráshoz jut. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a tudás önmagában nem érték. A cél, hogy a tudást átültesd a gyakorlatba, beépítsd a vállalkozásodba, mert csak így lesz igazán valódi érték az itt megkapott tudás.

Kurzusok. Videók. Közös programok.

A KLUB tartalmai változatosak, széleskörűek és különböző hosszúságú és mélységű lesz. A cél hogy több tudásotok, jobb kapcsolataitok és jobb életetek legyen. Ezért az egymástól való tanulás és tapasztalatcsere ugyanolyan fontos. Letölthető és csak a klubon belül elérhető tartalmak egyformán megtalálhatóak lesznek. A vállalkozói élet üzleti és emberi oldalához kapcsolódóan is. Méltó, ugye?

Tudás. Közvetlenül.

A tartalmak nagy része tőlem fog származni illetve a korábbi élő adások archivuma is ezentúl itt lesz elérhető videós és hanganyag formában is. Azonban várhatóak vendég előadók is, akik rövidebb, hosszabb anyagokkal járulnak majd hozzá a klubtagok sikereihez.

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az indulásról. És ha van időd és kedved tesztelőnek is jelentkezhetsz.

Hamarosan jönnek a további részletek…

SVL KLUB 02

Iratkozz fel!

Ha szeretnél az elsők között csatlakozni az SVL KLUBhoz, akkor kérlek iratkozz fel és értesíteni foglak a legújabb hírekről! Indulás: Hamarosan 🙂

SVL klub

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449