fbpx
Ennyi idő múlva nyílik a puttony
 • 00 nap
 • 00 óra
 • 00 perc
 • 00 mp
Már csak ennyi ideig van nyitva a puttony
 • 00 nap
 • 00 óra
 • 00 perc
 • 00 mp

Ho-ho-ho-hóóó Megjött svl apó

Van zsákomban minden jó! Telis tele van lehetőségekkel és meglepetésekkel!
Szorgalmas kisvállalkozó voltál vagy szeretnél lenni?
Válogass és rendelj kedvedre 55%-os kedvezménnyel az összes 2024-es SVL rendezvényből, tanácsadásból, a coachingból vagy a könyvből! Légy részese az inspirációnak és sikereknek!
Egy extra meglepetés ajándék is vár rád az összes rendelésed mellé!
Ezt az exkluzív ajánlatot csak december 6-án éjfélig veheted igénybe, ne hagyd ki!

Ne maradj le erről!
Kérj értesítést a puttony nyitásról

Tudom, hogy jobb eredményeket akarsz elérni jövőre

de ehhez fejlődnöd kell! Magától ez nem történik meg!

Fejlődés nélkül:

kudarcot vallasz,
elúsznak az álmaid

nem tudsz jól megélni a vállalkozásodból

lemaradsz a versenytársaidtól

3 ok, amiért érdemes ma regisztrálnod:

55% kedvezmény

Az összes jövő évi rendezvényre, a könyvre, a tanácsadásra és a coachingra érvényes. Ennél kedvezményesebb árakat nem fogsz kapni idén.

Ajándék SVL Klub tagság

Minden megrendeléshez ajándék 1 hónapos SVL Klubtagság jár kupon formájában. Értéke: 4.990 Ft

Ajándék konzultáció

Legyen tiéd a legnagyobb  értékű megrendelés és az első félévben 45 percet konzultálunk havonta.

Értéke:  180.000 Ft

Az SVL rendezvények segítő fórumok a te fejlődésedben

Mindig jó hangulatban, összeszedetten, tervezetten és célirányosan vannak megrendezve. Nagyon fontos, hogy ha már 1-2 napot a résztvevők rászánnak egy-egy rendezvényre, akkor a lehető legtöbbet kivegyék a rendezvényekből.
A programok végén biztos vagyok benne, hogy elégedetten távozol és azt érzed, hogy megérte a pénzedet és az idődet ebbe invesztálni.

Workshop

Neked valók ezek a rendezvények?

A rendezvények leendő, friss és/vagy haladó vállalkozóknak szólnak.

Így mindenki olyan segítséget kap, ami a vállalkozása fejlődéséhez szükséges.

A 2022-es SVL rendezvények számokban

Rendezvények száma
0
Résztvevők száma
0
Rendezvények értékelése
0

Nézd, mennyi mindent rejt SVL Apó puttonya!

Beindító Tréning

Sajátítsd el a vállalkozói élet alapjait. Ha vállalkozni akarsz, vagy friss vállalkozó vagy, akkor ez a workshop neked szól! 

Ezen a két napos tréningen a vállalkozói életmód üzleti és emberi aspektusával foglalkozunk. Neked való ez a tréning, ha még csak most kezded, de tudatosan akarsz vállalkozni, többet akarsz kihozni magadból, szeretnél kitűnni a versenytársaid közül, terjeszkedni, növekedni akar a vállalkozásod és egy stabil alapot akarsz neki adni.

A turbó jegy 1 órás online konzultációt +1 alap jegyet is tartalmaz!

„Kezdő vállalkozóként szerettem volna megtalálni a továbbfejlődéshez szükséges irányt. Teljes mértékben elégedett vagyok. Ez a két nap sokkal többet adott, mint vártam. Nagyon sok gyakorlati példát és tudást kaptam, amelyek már most segítenek a vállalkozásom fejlesztésében. A tréning megmutatta, hogy a megfelelő szokások és rendszerek kialakítása is szükséges a fejlődéshez. Köszönöm ezt a két tartalmas napot!” – Orbán Viktória, Beled

„Ez a tréning hű a nevéhez, engem valóban beindított. A vállalkozás indításhoz most megadta az első lépést, ezerrel cikáznak a gondolataim, de ezzel együtt segített meghatározni a fókuszt. A könyv olvasása után, segített ez a tanfolyam még jobban elmélyíteni a tudást. Remek vázat, alapot kaptam ahhoz, milyen területekre kell odafigyelnem a vállalkozás indításához. Sokkal magabiztosabbnak érzem magam és újra lelkes vagyok és tettre kész!” – Tenke-Molnár Eszti, Budapest

Válts ma rá jegyet 55%-os kedvezménnyel!

Árak csak ma:

Turbó jegy: 43.990 Ft helyett ma csak 19.796 Ft
Alap jegy: 29.990 Ft helyett ma csak 13.496 Ft

Üzleti Modell Építés Előadás és Tréning

Ez egy haladó módszer, amivel képes vagy leelemezni és rendszerben látni nem csak a saját, hanem akár a versenytársad vállalkozását is!

Az Üzleti Modellezés egy olyan módszertan, melynek segítségével le tudod modellezni a vállalkozásod működését. Alkalmas arra is, hogy megértsd mások miért éppen úgy építik a vállalkozásukat ahogy. Egy vállalkozásfejlesztési eszköz, mellyel mélységében ismered meg a vállalkozások működését. Az első napon egy egész napos előadás keretében bevezetlek az üzleti modellezésbe. A második napon gyakorlati feladatok segítségével mélyíted el az ismereteidet, hogy képes legyél önállóan használni a módszert.
A résztvevők örök jegyet kapnak az előadásra, azaz bármikor ingyenesen részt vehetnek rajta.

„Azt eddig is tudtam, hová szeretném eljuttatni a vállalkozásomat. Az ÜMÉ tréning során, elgondolkodtató feladatokon keresztül, jutottam el a „hogyanhoz”.
Átfogó, minden folyamatra kiterjedő és az egyes lépések összefüggéseinek megismerését adta nekem ez a tréning. Ráébresztett az egyszerű, letisztult gondolkodás erejére.
Úgy gondolom, céltudatosabban fogok tovább haladni és kevesebb lesz a vargabetű ezentúl.
Ajánlom azoknak, akik most kezdik a vállalkozásukat, mert gyorsabban fognak haladni, hiszen sok tévutat elkerülhetnek.
Azok pedig, akik elakadtak, toporognak, az ÜMÉ tréning megmutatja a céljukhoz vezető, tévelygésektől mentes utat.” – Mády Zoltánné, Budapest

„Egy üzleti döntés előtt a legolcsóbb és gyorsabb elemzési és építési mód a modellezés. Ha mindezen hibáidat az életben követed el, sokkal jobban fájhat és tovább tart.
Az agymunka a legolcsóbb. Ehhez kaptam egy szuper struktúrát.” – Czabarka Mihály, Gödöllő

Válts ma rá jegyet 55%-os kedvezménnyel!

Árak csak ma:

Tréning jegy: 110.990 Ft helyett ma csak 49.946 Ft
Előadás jegy: 55.990 Ft helyett ma csak 25.196 Ft

Félévtervező Workshop

Állj meg egy pillanatra a félév végén és tervezd meg részletesen a második félévet!

Hasznos megközelítés az, amikor félévkor felülvizsgálod a tervedet. A nyár előtti utolsó alkalom, hogy bebiztosítsd az év második felére vonatkozó sikereidet. Könnyed laza hangulatban, de mégis eredményesen fog telni ez a nap, csupa olyan vállalkozóval, aki tenni akar a sikereiért. Neked is itt a helyed!
Elit jegy 30 perces egyéni konzultációt és egy normál jegyet is tartalmaz.

„Rengeteget segített a tréning abban, hogy átlássam a projektjeimet, és így (a szokásom ellenére) ne tervezzem túl magam, reális célokat tűzzek ki. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeretne hatékonyabban megvalósítani.” – Harmath Vera, Budapest

„A félévtervező a legjobb módja, hogy dedikált időt szenteljek a céljaim pontosítására és a terveim alakítására. Segít fókuszba kerülni és lendületbe jönni.” – Tóth Cecília, Budapest

Válts ma rá jegyet 55%-os kedvezménnyel!

Árak csak ma:

Elit jegy: 55.990 Ft helyett ma csak 25.196 Ft
Normál jegy: 27.990 Ft helyett ma csak 12.596 Ft

Vevőszerző-rendszer Workshop

Irányítsd te, kik, mikor és mennyit vásároljanak tőled!

Egy megoldás, ami segít a bizonytalanság helyett előrelátható bevételeket teremteni és erre építeni a vállalkozásodat, az életedet.
A workshop célja, hogy te kisvállalkozóként rendszerbe tudd rakni az ügyfélszerzésedet és ezáltal előre tervezhető bevételeket tudj elérni. Itt nem csak tudást kapsz, hanem kidolgozzuk részletesen a vevőszerző rendszeredet is.
A Super jegy vásárlói egy 4 órás vevőszerző online mastermind találkozón is részt tudnak venni.

„Csaba professzionális módon osztja meg velünk a tudását, melyet az odafigyelése és a felügyelete mellett azonnal át is ültetünk a gyakorlatba. Mindenkinek tud újat adni a program, legyen szó kezdő, vagy haladó vállalkozóról, szívből ajánlom mindenkinek.” – Szilágyi László, Debrecen

„Felnyitotta a szemem. hogy mennyi részlet kiforratlan még a fejemben a vállalkozásommal kapcsolatban. Ez hatalmas segítség a jövőre nézve és rengetek rossz lépést tudok igy megspórolni magamnak.” – Komáromi Kinga, Baja

Itt a nap végére a semmiből valami lesz – ami azért nem kis dolog egy még alakulóban levő vállalkozás életében!” – Kapin Viktória, Budapest

Válts ma rá jegyet 55%-os kedvezménnyel!

Árak csak ma:
Super jegy: 41.990 Ft helyett ma csak 18.896 Ft
Standard jegy: 27.990 Ft helyett ma csak 12.596 Ft
Üzleti Évtervező Workshop 2021 borítókép

XII. Üzleti Évtervező Workshop

Fokozd az üzleti hatékonyságodat! Legyenek kiugró eredményeid 2025-ben! Ehhez készítünk profi tervet 2 nap alatt.

Szeretnéd időben felkészülten és tudatosan elkezdeni a következő évet?

Ezen a programon segítséget, praktikákat, trükköket kapsz ahhoz, hogy legyen egy olyan éved, amiben nem kell rohannod és mégis mindennel készen leszel és marad időd feltöltődésre is.

Támogató közösség, ötletelés, cselekvésre hívás, hatalmas ‘aha’ pillanatok és 100% vállalkozásra fókuszálás két napban.

Az első napon az év értékelése és a célok meghatározása történik, a második napon az éves üzleti tervet állítjuk össze és felkészülünk a megvalósításra.

Az Alap jegy tartalmazza a saját munkafüzetet és a Tervpontosító Webinárt.

Az Elit jegy ezen felül 2×20 perc konzultációt és egy alap jegyet is tartalmaz.

„Végre egy „tanfolyam”, ami a megvalósításról szól és nem egy száraz előadás, ahol közben azon gondolkodik az ember, hogy mindez szép és jó, de annyi sürgős és fontos teendő tornyosul előttem, vajon mikor lesz időm megvalósítani a hallottakat? A két nap végére eljutottunk oda, hogy a dédelgetett tervek, ötletek rendszerezetten a munkafüzetbe kerültek és elkészült a TERV. Most már jöhet a megvalósítás!” – Márton-Filo Zsófia, Budapest

„Csaba programja nagyon átfogó, átgondolt, rendszerezett és motiváló – minden segítséget megkaptunk tőle. Támogató légkörben zajlott a két nap, kedves emberekkel, és sok új ötlettel. Ajánlom azoknak, akik segítséget szeretnének a vállalkozásuk tervezésében.” – Süll Regina, Budapest

Válts ma rá jegyet 55%-os kedvezménnyel!

Árak csak ma:
Elit jegy: 119.990 Ft helyett ma csak 53.996 Ft

Normál jegy: 76.990 Ft helyett ma csak 34.645 Ft

Egyéni Vállalkozásfejlesztési tanácsadás

 • Akadozik a vállalkozásod?
 • Többet szeretnél kihozni belőle?
 • Van egy üzleti ötleted, de nem tudod, hogyan tudnál belőle vállalkozást építeni?
 • Bővülnél és keresed a megoldásokat?
 • Egy tiszta fej kellene melléd, aki az ötleteidből megvalósítható struktúrát alakít ki?

Erre megoldás lehet a tanácsadás, ahol közösen együtt megoldást keresünk a helyzetedre.

Azonban, ha nem vagy nyitott az új szemléletmódra, az új megközelítésre vagy az új ötletekre, akkor kérlek ne jelentkezz!

A velem való konzultáció személyesen vagy online történik.
Egy alkalom konzultáció 45 perc, melynek során a hosszútávú céljaidból visszalépdelve megkeressük, hogy mi az ideális helyzet a vállalkozásod számára, megvizsgáljuk az akadályozó tényezőket és stratégiákat alakítunk ki a helyzet megoldására.

A tanácsadás során KONKRÉT, EGYÉRTELMŰ, A VÁLLALKOZÁSODRA SZABOTT válaszok és megoldások hangzanak el.

Ne halogasd a segítségkérést, hogy emiatt a vállalkozásod még nagyobb bajba kerüljön!

Nincs kockázat! Mert vagy lendületbe jössz vagy visszakapod a pénzedet!

Mit kapsz a tanácsadás során?

 • struktúrát a vállalkozásodhoz
 • keretet, amivel újra lendületbe tudod hozni a cégedet és saját magadat
 • világos, tiszta külső visszajelzést, hogy te is konkrétan lásd a helyzetedet

100%-os elégedettségi garancia
Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor ezt jelezd a konzultáció végén és a díjad 2 napon belül visszautalásra kerül.

Nekem nem elég az „okoskodás”, szükségem van segítségre a megvalósításban is. Ebben is partner vagy?
Igen! Egyrészt összeállítjuk a konzultáció során azokat a lépéseket, amelyek mentén haladnod kell. Ha kell szolgáltatókat, partnereket ajánlok számodra és akár hosszabb távon is tudom fogni a kezedet, amíg végig nem mész a megvalósítás útján. Nem hagylak magadra!

A vállalkozásom/piacom/helyzetem különleges, biztos vagy benne, hogy tudsz segíteni?
Eddig még nem volt olyan ügyfelem, akinek nem tudtam volna hasznos és értékes iránymutatást adni. Ugyanakkor előfordulhat, hogy pont te vagy az, akinek nem fogok tundi segíteni, ezért is merek 100%-os garanciát vállalni a munkámra! Volt már ügyfelem kórház, zöldség gyümölcs exportáló vállalkozás, nemzetközi kapcsolatokat működtető vállalkozás, közösképviseletet ellátó cég, rendezvényszervező, fotókidolgozó, női fehérnemű webshop, kézműves kerámiákat gyártó cég és számos különlegesebbnél különlegesebb vállalkozás és nem volt akadálya a sikere együttműködésnek az, hogy speciális a működése, a piaca vagy a helyzete. Szerintem nálad sem lesz ezzel gond.

Még csak kezdő/már régóta vállalkozó vagyok, nekem is tudsz tanácsot adni?
Az elmúlt években minden életszakaszban lévő vállalkozás és vállalkozó megfordult nálam. A 10+ éve közel milliárdos forgalommal bíró cég és az indulást fontolgató multis alkalmazottig. Nem gond az sem, ha még az út elején jársz és az sem, ha már régóta viszed a céged. Nincs törvényszerűség abban, hogy mikor érkezik el a megrekedés. De ha eljön, akkor itt a segítség.

Válts ma rá jegyet 55%-os kedvezménnyel!

Árak csak ma:
Negyedévente 45 perc konzultáció: 120.000 Ft helyett ma csak 54.000 Ft

2024-ben havonta 45 perc konzultáció: 360.000 Ft helyett ma csak 162.000 Ft

üzleti coaching

 • Moválatlan vagy?
 • Szeretnéd növelni az önbizalmadat?
 • Nincs kitartásod vagy nehezen veszed rá magadat a feladataid elvégzésére?
 • Felborult a munka-magánélet egyensúly?
 • Nehezen irányítod a vállalkozásodat a belső frusztrációid, félelmeid miatt?

Erre megoldás lehet a coaching, ami egy tudatosan felépített professzionális beszélgetés. A középpontjában a jelenből kiinduló, a jövő felé irányuló fejlődés és változás áll, és mindig az eredmények és megoldások felé vezet. A coaching egy hatékony eszköz a személyes és szakmai célok eléréséhez.

A velem való konzultáció személyesen vagy online történik.
Egy alkalom 60 perc, melynek során az aktuális vagy a céljaidhoz kapcsolódó témával foglalkozunk.

Ne halogasd a segítségkérést, hogy emiatt a vállalkozásod még nagyobb bajba kerüljön!

Nincs kockázat! Mert vagy lendületbe jössz vagy visszakapod a pénzedet!

Mit kapsz a coaching során?

 • figyelmet
 • biztonságos és támogató közeget, ahol kívülről, felülről, nyugalomban rá tudsz nézni a helyzetedre
 • meglátod a megoldást és lendületbe jössz

100%-os elégedettségi garancia
Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor ezt jelezd a folyamat végén és a díjad 2 napon belül visszautalásra kerül.

Egy coaching folyamat legalább 5 alkalomból.

Kérd ma 55%-os kedvezménnyel!

Árak csak ma:
5 alkalmas coaching folyamat 150.000 Ft helyett ma csak 67.500 Ft

könyv kezdő vállalkozóknak

Segítség, vállalkozó lettem! könyv

Könyv kezdő vállalkozóknak a vállalkozói életmód keretrendszeréről!

 • segít többet kihozni a vállalkozásodból és magadból
 • megmutatja, mit kell tegyél, hogy rohamléptekkel felfuttasd a vállalkozásodat
 • térkép, hogy könnyedén átlásd a vállalkozói feladatokat

236 oldalas, puha fedeles könyv tele hasznos tudással!

Ma már nagyon könnyű vállalkozást indítani…
Azonban pont ugyanilyen könnyű elbukni is vállalkozóként. Pedig ennek nem kellene így lennie. Csak azt kell megértenie minden vállalkozó kedvű embernek, hogy ma már a vállalkozás is egy szakma. Sőt inkább egy életmód, amit el kell sajátítani. Ehhez az alapokat megtalálja az olvasó ebben a könyvben. Ezért ez a könyv kezdő vállalkozóknak és már rutinos vállalkozóknak egyaránt hasznos lehet.

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan

 • teremts egyensúlyt a vállalkozói életmód 3 aspektusa között
 • működtesd a vállalkozás 7 alapterületét
 • turbózd fel a teljesítményedet 15 emberi terület tudatos alkalmazásával

Ha te is szárnyalni akarsz vállalkozóként, akkor ezt a könyvet mindenképp olvasd el!

Rendelj 2db-ot 55%-os kedvezménnyel!

Árak csak ma:
2db Segítség, vállalkozó lettem! könyv 11.980 Ft helyett ma csak 5.391 Ft
Már csak ennyi ideig van nyitva a puttony
 • 00 nap
 • 00 óra
 • 00 perc
 • 00 mp
Ennyi idő múlva nyílik a puttony
 • 00 nap
 • 00 óra
 • 00 perc
 • 00 mp

Garancia

Lehet, hogy még sosem hallottál rólam és nem tudod, hogy megbízhatsz-e bennem. Ez természetes. Szóval lehet, hogy van benned egy bizonytalanság a programokkal kapcsolatban. Azonban arra biztatlak, regisztrálj, mert a visszajelzések alapján tuti jól fogod magad érezni és nagyon hasznos lesz neked is. Ezért vállalok rá bátran garanciát.
Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor ezt csak jelezned kell a rendezvény végén személyesen, és 3 munkanapon belül visszautalásra kerül a részvételi díjad. A kapott bónuszaidat természetesen megtarthatod.
garancia

Miért velem fejlődj jövőre?

Azért dolgozom, hogy az ügyfeleim olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Munkám során egyszerre figyelek a vállalkozásra és a vállalkozóra is. Ezt foglaltam össze a Segítség, vállalkozó lettem! című könyvben.

Már a közgazdasági szakközépiskola első félévében beleszerettem a vállalkozások témájába. Ez odáig ment, hogy vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanár diplomákat szereztem.

2013 óta foglalkozom vállalkozások fejlesztésével tanácsadóként. 

Ez idő alatt rengeteget tanultam, tapasztaltam a tanácsadások, a workshopok, tréningek, mentorprogramok résztvevőitől. Minden vállalkozás egy kicsit más és épp ettől izgalmas, hogy arra az adott vállalkozásra hogyan lehet ráilleszteni az egyes programok tartalmát. 

Sánta Csaba
vállalkozásfejlesztő
tanácsadó, tréner

Félreértések, amiért mások nem élnek ezzel a fantasztikus lehetőséggel
(és ezzel óriási hibát követnek el):

Most jön a karácsony

Nagyszerű! Mi lenne, ha egy képzést, tanácsadást, coaching vagy könyvet adnál a vállalkozásodnak karácsonyra? Vagy ezt kérnéd a családodtól? És ne feledd, vállalkozóként ott a lehetőségünk, hogy bármikor extra bevételre tegyünk szert. Ha nem tudod hogyan, akkor meg pláne ott a helyed a képzéseimen.

Nekem még nincs vállalkozásom vagy van, de az friss, régi, kicsi, speciális

Ha idáig eljutottál ezen az oldalon, igenis prosperáló, erős, anyagi bőséget biztosító vállalkozást akarsz. Ahhoz, hogy ezt el tudd érni neked is és a vállalkozásodnak is fejlődnie kell. Tehát egyszer biztos áldoznod kell rá időt és pénzt is. Akkor meg már miért ne akkor regisztrálj, amikor ekkora kedvezménnyel tudod elérni őket.

Még gondolkodom rajta

Csak nyugodtan gondolkozz rajta, de egy biztos, ennél kedvezőbb ajánlatot biztos, hogy nem fogsz kapni ezekre a programokra. Így ha most erről lemaradsz, akkor később csak drágábban tudsz regisztrálni ezekre az eseményekre. Ha te is jobb eredményeket akarsz jövőre, akkor ne várj tovább, regisztrálj most!

Gyakran ismételt kérdések

A jelentkezés csak online lehetséges a https://segitsegvallalkozolettem.hu/svlapo/regisztracio/ oldalon.

4 egyszerű lépés segítségével tudsz regisztrálni:
1. lépés: Nézd meg az események, a szolgáltatások és a termékek leírását
2. lépés: Kattints a regisztrálok gombra
3. lépés: A regisztrációs oldalon megjelenő űrlapon add meg, hogy melyik termékből mennyit szeretnél venni
4. lépés: Az űrlapon add meg az adataidat
5. lépés: Kattints a megrendelem gombra!
6. lépés: Fizesd ki bankkártyával a megrendelésedet!

Kapsz egy visszaigazoló levelet, ami tartalmazza megrendeléseidet.

Külön fogod megkapni a szamlazz.hu rendszeréből a számládat.

Továbbá még egy levelet kapsz, ami tartalmazni fogja az adott rendezvények résztvevői listájára való felkerülésedről egy visszaigazolást.

Utána pedig az adott rendezvényhez kapcsolódó tájékoztató emailt fogod megkapni a rendezvény előtt.

Előfordulhat, hogy a levél a spam vagy a promóciós mappában landol. Kérlek, nézd azt is!

3 programot mindenképp:

1. A Vevőszerző-rendszer Workshopot, hiszen ha nincs ügyfeled, akkor nincs bevételed és nem fog működni a vállalkozásod. Itt közösen felépítjük a rendszeredet.

2. A Beindító tréninget, mert ez kifejezetten az induló, friss vállalkozóknak lett összerakva.

3. A Félévtervező workshopot, mert itt meg tudod tapasztalni, hogy hogyan tudsz tervezni és utána könnyebbé válik a megvalósítás.

4. Valamint mindenképp hasznos lehet számodra az üzleti tanácsadás vagy a coaching is.

3 programot mindenképp:

1. A Vevőszerző-rendszer Workshopot, ahol tudatosabb szintre tudod emelni a vevőszerző rendszeredet, amivel tovább tudod javítani a vállalkozásod teljesítményét.

2. Az Üzleti Modell Építés Előadás és Workshopot, ahol egy haladó szemléletmódot tudsz elsajátítani, ami teljesen megváltoztatja a vállalkozásokról alkotott gondolataidat.

3. A Félévtervező vagy Évtervező Workshopot, mert tervezni mindenkinek kell. Legyen az kezdő vagy rutinos, egyfős vagy alkalmazottakkal rendelkező vállalkozás.

4. Valamint mindenképp hasznos lehet számodra az üzleti tanácsadás vagy a coaching is.

A fizetés után aznap vagy másnap megkapod a számládat.

Fizetés után SVL Apó szorgos manói becsomagolják és amint megtudják, hova címezzék el is indítják a csomagodat. 4-6 napon belül megérkezik a megrendelésed.

SVL Apó elfogadja a bankkártyát és tudsz átutalással is fizetni.

Fontos, hogy a rendezvényekre a helyed csak akkor van lefoglalva, ha a megrendelésedet kifizetted!

A bankkártyás fizetést 5 éve a legnagyobb biztonságban a Barion biztosítja.

Kapni fogsz egy emailt, mely rendezvények résztvevői listájára kerültél fel.

A sikeres fizetés után telefonon megkereslek és egyeztetünk időpontot. A konzultációk előtt bekérem tőled a kérdéseidet, amikkel foglalkozni szeretnél a konzultáció során.

A konzultáció vagy személyesen Budapesten, vagy online (Zoom) zajlik.

A konzultáció végén egyeztetünk egy következő időpontot.

A coaching egy 20-30 perces előzetes konzultációval kezdődik, ami még nem tartozik bele az ülések számába. Ennek a beszélgetésnek a célja, hogy- megismerjük jobban egymást a klienssel
– meghatározzuk az együttműködés alap feltételeit
– megértse a kliens a coaching működését, folyamatát
– a felmerülő kérdéseit átbeszéljük az együttműködéssel kapcsolatban
– döntést tudjon hozni a kliens és a coach az együttműködéssel kapcsolatban

Ha az együttműködés döntése megszületik, akkor leegyeztetjük az első időpontot.

Az első alkalom különleges, mert egy kapcsolati szerződést kötünk a klienssel. Utána pedig belevetjük a témákba és körüljárjuk őket, hogy minél részletesebben átlássuk őket.

Utána a következő alkalmakkor pedig a felmerülő témákban keresünk előremutató, lépésekre bontott megoldásokat és összeállítunk motiváló akciótervet.

Ha már eljutottál idáig… akkor 2 dolgot tehetsz… vagy kilépsz és marad minden a régiben, vagy erre a gombra kattintasz és egy új útra tereled a vállalkozásodat… és gondolj a garanciámra is…

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2013-2023. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449