fbpx

SVL KLUB

JELENTKEZÉS

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS (SSL)

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és mi nem is tároljuk el. A Barion (Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyáddal!

MI TÖRTÉNIK A ‘BELÉPEK A KLUBBA’ GOMB LENYOMÁSA UTÁN?

Átirányítunk a Barion biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét. Miután a fizetés megtörtént, küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben megkapod a hozzáférésed az SVL Klub zárt felületéhez.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A KLUB MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

Az SVL Klub egy automatikusan megújuló előfizetéses tagsági rendszer.

A fizetés minden évben automatikusan megújul, amihez jelentkezésedkor az űrlapon lévő jelölőnégyzet kipipálásával, és a ‘Belépek a klubba’ gombra való kattintással járulsz hozzá.

Havi tagság esetén a Szolgáltatás nyújtásáért a Szolgáltató havonta 4990 Ft megbízási díjra jogosult. Éves tagság esetén ez az összeg 49900 Ft, mely 12 hónapra biztosít hozzáférést a Szolgáltatás zárt anyagaihoz.

Havi és éves tagság esetén is kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges a Barion rendszerét használva.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Barion által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen weboldalon (https://segitsegvallalkozolettem.hu/svlklub) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Barion nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Barion) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

Az SVL Klub egy automatikusan megújuló előfizetéses tagsági rendszer. A jelentkezésedkor az űrlapon lévő jelölőnégyzet kipipálásával járulsz hozzá az előfizetési díj automatikus levonásához.

A levonásról havi tagságnál nem küldünk emlékeztetőt minden egyes levonás előtt; az éves tagságnál igen – 1 hónappal, 2 héttel és 1 héttel korábban.

LEMONDÁS

A tagságod bármikor le tudod mondani (és ezzel a levonást is leállítod) a weboldalon belépés után a Fiókom oldalon.

A tagság lemondása után a hozzáférésed még aktív marad a már kifizetett időszak végéig, illetve addig megkapod a csak Klubtagoknak szóló leveleket is.

A kifizetett időszak végén a hozzáférésed megszűnik, a fiókodat és minden adatodat töröljük a Klub nyilvántartásából, a leveleket sem fogod már megkapni; és legközelebb csak a következő nyilvános Klubnyitáskor tudsz újra csatlakozni. Ettől még kaphatsz Tőlem levelet, ha még fel vagy iratkozva más helyeken (például korábbi kihívásokra), azok témája különbözik a Klubtól, és lehet még érdekes lehet számodra.

VISSZATÉRÍTÉS

Ezen tájékoztató megléte miatt előfizetési díjat visszatéríteni sajnos nem tudunk, kérlek kövesd figyelemmel a Fiókom oldalon a tagságod és a fizetések adatait.

Ezalól egyetlen kivétel, ha éves tagsággal jelentkeztél és most kezded, most vagy először tagja a Klubnak (tehát haviról évesre váltás és éves tagság meghosszabbítása esetén nem). Ebben az esetben ha az első 30 napban lemondod az éves tagságod, és ERRŐL ÍRSZ IS NEKEM E-MAILT a klub@segitsegvallalkozolettem.hu címre (Facebookon és más formában nem tudom ezt követni), akkor a teljes éves díjat visszatérítem. Ha 30 napon túl mondod le vagy nem írsz, akkor a kifizetett év végéig lesz hozzáférésed a Klub minden anyagához.

A jelentkezéseddel elfogadod a Klub ezen működési elveit.

VAN KÉRDÉSED?

Írj a klub@segitsegvallalkozolettem.hu e-mail címre, és amilyen gyorsan tudunk, válaszolunk.

A regisztrációhoz töltsd ki az alábbi űrlapot

SVL KLUB

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449