fbpx

SVL KLUB

Önismeret növelő kihívás

1. feladat

Ez a kihívás feladat csak a klubtagok számára érhető el!

A kihívás további részletei

Az önismeret egy izgalmas utazás, tele felfedezéssel és tanulsággal

A 30 napos önismereti kihívás nagyszerű módja annak, hogy elmélyülj önmagadban, és jobban megismerd értékeidet, céljaidat és motivációidat.

Az önismeret kulcsfontosságú a vállalkozók sikere szempontjából

Amikor jobban megismerjük önmagunkat, erősségeinket, gyengeségeinket, értékeinket és céljainkat, akkor hatékonyabb döntéseket hozhatunk, jobban kezelhetjük a stresszt, és rugalmasabban alkalmazkodhatunk a változásokhoz. Ez pedig elengedhetetlen a sikeres vállalkozáshoz.

Önismeret növelő kihívás - SVL Klub

Az önismereti hiány számos problémához vezethet a vállalkozói életben, mint például:

Hibás döntések

Ha nem ismerjük fel a saját erősségeinket és gyengeségeinket, akkor olyan feladatokat vállalhatunk, amelyekre nem vagyunk felkészülve, vagy olyan befektetéseket tehetünk, amelyek nem térülnek meg.

Stressz és kiégés

A vállalkozói élet tele van kihívásokkal, és ha nem rendelkezünk megfelelő önismereti készségekkel, akkor könnyen stresszesek és kiégettnek érezhetjük magunkat. Ez árthat a mentális és fizikai egészségünknek, és akár a vállalkozásunk kudarcához is vezethet.

Nehézségek az együttműködésben:

Ha nem ismerjük önmagunkat, akkor nehéz lesz hatékonyan kommunikálni és együttműködni másokkal. Ez problémákhoz vezethet a csapatmunkában és az ügyfélszolgálatban.

Egyensúlyhiány

A vállalkozók hajlamosak arra, hogy túl sokat dolgozzanak, és elhanyagolják a magánéletüket. Ha nem tudunk egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között, az boldogtalansághoz és kiégéshez vezethet.

Önismeret növelő kihívás - SVL Klub

Miről szól a kihívás?

Az önismereti kihívás 30 napja nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük fejleszteni azokat a készségeket, amelyekre szükségünk van a sikeres vállalkozáshoz. A kihívás során olyan témákat fogunk megvizsgálni, mint
  • Célok
  • Erősségek
  • Gyengeségek
  • Értékek
  • Önbizalom
  • Érzelmek megélése, kezelése
  • Egészség

Mi a kihívás végeredménye?

A kihívás végére jobban meg fogod ismerni önmagadat, és magabiztosabban fogod érezni magadat a vállalkozói életedben. 

Képes leszel hatékonyabban döntéseket hozni, jobban kezelni a stresszt, és rugalmasabban alkalmazkodni a változásokhoz. Ez pedig segíteni fog neked abban, hogy elérd a céljaidat, és sikeres vállalkozást építs.

Önismeret növelő kihívás - SVL Klub

Ha készen állsz arra, hogy elkezdd az önismereti utazást, és javítsd a vállalkozói életedet, akkor csatlakozz hozzám a 30 napos önismereti kihíváshoz!

A kihívás csak az SVL Klubtagok számára érhető el!

Klubtagként továbbá hozzáférést kapsz ezekhez a kihívásokhoz is:

Kérdésed van?

Örömmel segítek neked:

klub@segitsegvallalkozolettem.hu
+36304742449

Sánta Csaba

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Barion

Copyright 2013-2024 S-Process Kft. | Minden jog fenntartva | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449