fbpx

MMP COMPANY

Jelentkezési határidő: 2023. február 28.

Vállalkozás vezetőknek szóló 10 hónapos Mastermind alapú vállalkozásfejlesztési program

Ha te is kevés cégvezetőt ismersz, aki hasonló élethelyzetben van mint te, és fontos lenne számodra az ő tapasztalatuk, szemléletmódjuk megismerése. Mindig lehet jobban csinálni a cégvezetést, biztos, hogy nekik is vannak jól bevált folyamataik, tapasztalataik, amit te is hasznosítani tudnál. Más szemszögből tudnák megvilágítani a problémáidat, ráadásul jobban átérzik a helyzetedet.

*** KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG ***

Sánta Csaba vállalkozásfejlesztő, tanácsadó tréner 10 hónapos Mastermind alapú vállalkozásfejlesztési programjában.

Vállalkozást vezetni, motiválni, önerőből megújulni, észrevenni a saját korlátainkat nem is olyan egyszerű. A cégvezetők bizonyos kérdésükre magukra maradnak és ha nincs ott mellettük senki, akkor csak az addigi tapasztalatukra, a korábbi szokásaikra és a szerencsére bízhatják magukat.

Mi van, ha a megoldások megtalálására van más lehetősége is a cégvezetőnek?

Egyedül megküzdeni a kihívásokkal energiát igényel, stresszel jár és állandó készenléttel. A felelősség sokszor akár meg is béníthatja vagy visszavetheti a vállalkozót. A sikeres döntések nagyot tudnak lendíteni egy cég eredményességében. Ezt már te is tudod. Azonban a sikeres döntéshozáshoz és annak megvalósításához 4 ellenséggel kell megküzdjél. Hiába vezeted évek óta a vállalkozásodat, nem fogsz kiugró eredményeket elérni, amíg meg nem küzdesz ezzel a négy ellenlábassal

1. A rutin

Ha mindig ugyanúgy csináljuk, mindig ugyanazt vagy rosszabb eredményt kapunk. Mi lenne, ha lennének olyan őszinte bizalmasaid, akik felhívnák a figyelmedet arra, amit rutinból, de rosszul csinálsz, sőt még abban is segítenének, hogy hogyan csináld másképpen, jobban, eredményesebben?

2. Szűk látókör

Ha évek óta ugyanazt csinálod könnyű beleesni abba a hibába, hogy csak a saját iparágad, piacod szokásainak, elvárásainak akarsz megfelelni, az onnan származó játékszabályokból vagy lehetőségekből kiindulva építkezel, adsz választ a kihívásokra. Micsoda előnyt jelentene a versenytársaiddal szemben, ha alternatív megközelítéssel válaszolnál a piaci kihívásokra és ezzel tennél szert előnyre vagy épp ezzel építenél vonzóbb munkáltatói márkát, amiért szívesebben dolgoznának nálad a jó szakemberek.

3. Tapasztalat hiány

A növekedéshez járatlan útra kell lépni. Csakhogy gyakori akadály, hogy nincs azon az úton még tapasztalatunk, ezért lassabban, tapogatózva haladunk csak, így sok-sok hetet hónapot veszítünk el az értékes időnkből. Mi lenne, ha a mások tapasztalatából, megoldásaiból, meglátásaiból táplálkozva magabiztosan bátran, segítséggel felvértezve indulnál el a céljaid felé vezető ismeretlen úton?

4. Kockázat

Minél kisebb a kockázat, annál kisebb a dicsőség is. Nem csak pénzben, hanem érzelmi, erkölcsi oldalon is. Támogatókkal, számon kérőkkel, segítőkkel a kockázat mértéke megoszlik, porlad, így az addig túl kockázatosnak tűnő lehetőség egyben vonzó megoldásként tud beépülni a vállalkozás működésébe. És persze van az is, amiben nem látunk kockázatot, pedig ott van. Egy támogató csapat sok-sok milliót tud megspórolni, ha már az út elején megmutatja, hogy ott bizony nem csak kincs, de rizikó is lapul.

Ha a fenti 4 pontból bármelyikkel is küzdesz, mert visszafogja a haladást és az eredményeket, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod, hogy miként fogja megsokszorozni az erődet az MMP Company

Pontosan miből is áll az MMP COMPANY?

Megvalósítási Mentor Program - Company
– részletek –

A program célja

Legyen egy olyan üzleti, cégvezetői tanácsadó testületed, akik segítségével a céged gyorsabban növekedhet, nagyobb profittal és több sikerélménnyel.És persze hogy Te is sokkal jobban érezd magadat, mert több a szabadidőd, vagy jobban ki tudsz teljesedni vagy egyszerűen csak több lehetőséget tudsz biztosítani a családodnak, vagy bármi, amiért reggelenként energikusan és motiváltan ugrasz ki az ágyból!

Ha kapsz támogatást, akkor ezt hamarabb, könnyebben el tudod érni. Ha viszont ez nincs, akkor a tempó és az eredmények ugyanazok maradnak, ami demotiválttá teszi a cégedet és Téged is – ez pedig nem opció, igaz?

Hogy működik pontosan ez a program?

Az MMP egy kiscsoportos (max 8 fős) vállalkozásfejlesztési program, amely a program vezetőjének irányításával, moderálásával mastermind alapon a vállalkozásod éppen szükséges kihívására keres megoldást 10 hónapon keresztül, csoportos és egyéni foglalkozások során.

A mastermind lényege, hogy a tagod tudása, tapasztalata összeadódik és így hatványozottabban tud segíteni minden egyes résztvevőnek, hogy az eredmények és a lendület is hatványozott legyen.
Ha még nem vettél részt ilyesmiben, akkor tudnod kell, hogy a legnagyobb értéke egy mastermind programnak:

Legnagyobb érték 1:

Pont abban, pont akkor és pont olyan formában kapsz segítséget, amire neked szükséged van. Egy tematikusan felépített képzéssel az a gond, hogy nem akkor kapsz segítséget és nem úgy, ahogy arra neked szükséged van. Itt te mondod meg, hogy mit akarsz a többiektől megkapni, hogy végül elégedett legyél a segítséggel.

Legnagyobb érték 2:

Azzal hogy hónapról hónapra segítséget kapsz egyfajta kontrollt is kapsz, hiszen beengedsz a világodba más cégvezetőket, akik előtt nem lehet mismásolni. Hamar átlátnak rajtad, ha csak kamuzol az eredményeidről. Ez az elszámoltathatóság az egyik legerősebb fegyver a megvalósításban, vagyis kapsz egy külső nyomást, hogy azt, amit akarsz, azt meg is valósítsd.

Legnagyobb érték 3:

Új üzleti kapcsolatokra teszel szert. De nem amolyan networking szerű felületes kontaktjaid lesznek, hanem bizalmi alapú, mély és őszinte kötelékek alakulnak ki, amik akár az egész életedben el tudnak kísérni. És persze az ő kapcsolati hálójuk is megnyílik neked, ahogy te is meg fogod nyitni feléjük.

Legnagyobb érték 4:

Bár a fő fókusz mindig az aktuális kérdéseiden van a program során, a mások által felvetett kérdések, elakadások megválaszolásából, megoldásából is sokat tanulhatsz, fejlődhetsz, úgymond passzív módon további segítséget kapsz.

Legnagyobb érték 5:

Objektív külső visszajelzés mindenféle üzleti érdek nélkül. El tudod ezt képzelni, hogy a munkatársaid, a beszállítóid vagy a családod ilyet tud-e adni neked? Ahogy te is látod, hogy másoknak mit kellene csinálnia, mások is ugyanígy vannak veled szemben. Számukra már világos mit kell csináljál. És most itt őszintén, nyíltan, bizalommal és támogatóan meg is osztják veled, hogy a dolgokat ne bonyolítsd túl, hanem a lehető leghatékonyabban tudj haladni.

Legnagyobb érték 6:

Hónapról hónapra impulzust kapsz arra, hogy foglalkozz stratégiai szinten is a vállalkozásoddal. Nem hagy a program belesüppedni a hétköznapi problémákba, hanem mindig arra vesz rá, hogy a nagy képből, a fontosabb, hosszabb távú célokból kiindulva hozz döntéseket és építsd a vállalkozásodat.

Hogy néz ki egy tipikus hónapod a programban?

1) Havi csoportmunka

Minden hónapban 1 egész napon keresztül dolgozunk a résztvevők stratégiai kérdésein. Minden alkalommal reggel 9-kor kezdünk és délután 5-6 óráig dolgozunk:
 • először átbeszéljük az előző hónap vállalásait és a feladatok megvalósítását a saját cégedben
 • ezután az egyes tagok kérdéseit, témáját dolgozzuk fel, 
 • végül pedig egyeztetjük az egyéni konzultációk időpontjait

2) Havi vállalás

Nem azért hoztál egy kérdést, témát, hogy azzal utána ne történjen semmi. Éppen ezért, hogy motivált legyél a megoldások megismerése után is, arra kérünk, hogy határozz meg egy eredményt, amit a következő találkozóig az adott kérdésben el akarsz érni és amit számon lehet rajtad kérni. Természetesen a két találkozó között is élvezed a résztvevők támogatását és segítségét.

3) Havi online konzultációk

A két találkozó között, minden hónapban 45 perces konzultációkon veszel részt. Ekkor átbeszéljük a haladásodat, a további kérdéseidet, dilemmáidat és egy kicsit előre tekintve átbeszéljük a következő találkozóra szánt kérdésedet is.

Ezeken a megbeszéléseken nem vesz részt más csoporttag, csak Te és a program vezetője. A fókuszban pedig te és a vállalkozásod van.

Neked való a program?

Az MMP Company már nem a mikro, hanem a kisvállalkozásokra koncentrál, ezért a program ideális jelöltje:
 • 200 millió Ft feletti éves árbevételű céget vezet
 • legalább 8-10 fő alkalmazottat kell vezetnie
 • innovatív és kreatív megközelítések a vállalkozás építésben
 • rendelkezik éves céllal, tervvel, havi akciótervekkel a vállalkozása
 • növekedni, fejlődni akar
 • támogató, önfejlesztő, örömmel osztja meg a tapasztalatát, tudását

Lehet, hogy nem Neked való?

Számomra az a fontos, hogy ez a program igazi segítséget nyújtson a résztvevőknek, aminek a hatására lendületesebben és eredményesebben fejlődik a vállalkozása és eredményesebbé válik. Így őszintén el kell mondanom, hogy ez a program NEM NEKED szól:

1. Ha érzed, hogy kell foglalkoznod a vállalkozásoddal, de nem tudod magadat kivenni a vállalkozásodból és nem tudsz a programra időt fordítani

A program biztosan növelni fogja a vállalkozásod fejlesztésével kapcsolatos feladataidat.
Mert a program nem annyit jelent csak, hogy havonta 1 napot eltöltesz szuper vállalkozókkal.
Hónapról-hónapra foglalkoznod kell a vállalásoddal és a többi résztvevő témájára is fel kell készüljél.

Ha ez neked nem fér bele az életedbe, akkor az MMP Company nem fog segíteni neked.

2. Ha szerinted jobb kapni, mint adni!

Ha neked csak az a fontos, hogy te segítséget kapj, de már nem tudsz, akarsz erőfeszítést tenni azért, hogy másokat is segíts.
Ez egy olyan program, ahol mindenkinek megadjuk a segítséget és a támogatást – ez biztosítja azt is, hogy te is megkapd. A tisztességes magatartás az, hogy adok és kapok, hogy a fejlődés és a bizalom megmaradjon. Az elbillenés hosszútávon nem fogja megadni a várt eredményt.

Nincs azzal gond, ha te ezt nem tudod vállalni, de akkor nem te vagy az ideális jelöltje a programnak.

3. Ha nem jól viseled a visszajelzést és a kritikát

Egy idő után nagyon letöri a lelkesedést, a támogatást, ha azt látjuk, hogy hiába osztjuk meg veled a tapasztalatainkat, tudásunkat, meglátásainkat, ha te továbbra is a saját fejed után mész vagy azt a visszajelzést adod, hogy igen, „de…”

Ha nem megy a befogadás, ha nem tudsz túllépni a saját igazadon, akkor hiba lenne ebben a programban részt venned.

A program vezetője

Sánta Csaba

Azért dolgozom, hogy a vállalkozások olyan könnyen tudják megvalósítani az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Vállalkozó menedzser mérnökként 2014 óta vállalkozások fejlesztésével foglalkozom. Kezdetben egyéni tanácsadások, később kiscsoportos programok formájában. Az MMP 2016 óta működő program. 

Világ életemben a vállalkozásokról tanultam, így amikor megtaláltam az eszközöket ahhoz, hogy segíteni tudjak más vállalkozóknak, vállalkozásoknak, akkor nem volt megállás. A fő fókuszom a megvalósítás. Mert ma már nem az a kérdés, hogy honnan lehet tudáshoz jutni, hanem az, hogy ebből a tudásból hogyan lesz eredmény. Ebben pedig a megvalósítás segít. Nyilván ennek van szervezeti és emberi oldala is.

Mennyi invesztíciót kíván Tőled a 10 hónapos MMP Company pénzben és időben?

Mennyibe kerül?

A közös, 10 alkalommal megrendezésre kerülő csoporttalálkozók, a havi 45 perc telefonos konzultáció, valamint a folyamatos segítség mind a program vezetőjétől, mind a többi csoporttag részéről összesen 899.900.000 Ft-ba kerül (alanyi adómentes), amely havonta vagy egy összegben fizetendő:

A) Havonta fizetve: 10 x 89.900 Ft.
Ez az összeg a programra való regisztráció után kiállított számla alapján minden hónapban előre fizetendő.
Az első részlet februárban aktuális.

B) Egy összegbe fizetve: 749.900 Ft, így 150.000 Ft-ot takarítasz meg.
A teljes díj megfizetése a program indulásakor történik.

(Az ár tartalmazza a programban való részvételt, a jegyzetek és egyéb eszközök díját, valamint a program alatti bekészítéseket: üdítő, víz, kávé, tea, édes-sós sütemény, gyümölcs. A program ára NEM tartalmazza az utazási és a főétkezések költségét!)

Ne felejtsd el, hogy ha egy személyes tanácsadót fogadnál fel, akkor ennél lényegesen nagyobb összeget kellene kifizetned, miközben elesnél fejlődni vágyó vállalkozók egész csapatának meglátásaitól, segítségétől, és elszámoló erejétől, amit itt garantáltan megkapsz.

A program 60 napos 100%-os garanciával rendelkezik.
Vagyis ha úgy érzed 60 nap után, hogy ez a program nem neked való, akkor az addig befizetett teljes részvételi díj visszafizetésre kerül.

*Egyetlen feltétel, hogy legyél ott minden csoporttalálkozón, és látszódjon, hogy Te mindent megtettél az eredmények eléréséért!

Mennyi idődet fogja ez a program igényelni?

A program februárban indul, 1 hónapos nyári szünetet beiktatva decemberben zárul.

Minden hónapban az alábbiakat igényli:

 • 1 napot a csoportos találkozóra
 • heti 6 órát a vállalásod megvalósítására
 • havi 1×45 percet az egyéni online konzultációra
 • és havi min. 1-2 órát a többi résztvevő témájára való felkészülés

Ha belegondolsz nem is lehetne elvárni, hogy fejlődjön és eredményesebb legyen a vállalkozásod, ha nem adsz neki fókuszt. Ez a program kialakítja benned ezt a szokást, ami végül sokszorosan megtérül nem csak pénzben, hanem időben is.

Már csak egy kérdés maradt…

Hogyan tudsz jelentkezni az MMP Company-ra?

Töltsd ki ezt a kérdőívet és pár munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
© Copyright 2014 – 2023 – Segítség, vállalkozó lettem! | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi Tájékoztató >>