A kezdő vállalkozók LEGNAGYOBB TÉVEDÉSE

5. rész: A vállalkozói sikereidet segítő ajándékok

Ahhoz, hogy az üzleti siker útjára tudj lépni, fontos, hogy a vállalkozói életmód mindhárom aspektusával megfelelően foglalkozz.

Ennek első lépése, hogy felismerd a LEGNAGYOBB TÉVEDÉST. Vagyis ne úgy akarj győzni, hogy szakmailag te vagy a legjobb. Az igazi sikerhez fejlesztened kell a vállalkozói élet 2. és 3. aspektusát is.

Most 3 olyan ajándékot mutatok meg neked, amik a vállalkozói sikereidhez hozzá tudnak járulni.

Ha elfogadod azt, hogy nem csak szakmailag kell kiválónak lenned, hanem az üzleti gondolkodás is kell hozzá és saját magadra is figyelned kell, akkor ezek az lehetőségek nagyon fognak tetszeni neked.

1. ajándék

Árazási stratégiák ebook

A vállalkozók egyik legnagyobb kihívása, ahol a legtöbb elakadás történik és ahol a legtöbb pénzt veszítik az ÁRAZÁS.

Ha nem megfelelőek az ÁRAID, akkor ügyfelet és pénzt is buksz. Nehéz támpontot találni, hogy vajon milyen árakat határozzunk meg és mi alapján. Ezért sokan a legkönnyebb megoldást választják. Megnézik a konkurenciát és ahhoz viszonyítva határozzák meg a saját áraikat is. Semmi stratégia, semmi számolás csak a konkurenciából indulnak ki.

Ez nagyon nagyon veszélyes, sőt végzetes lehet. Éppen ezért összegyűjtöttem 28+7 árazási stratégiát, amivel képbe kerülhetsz és könnyebben tudod megszabni a saját áraidat.

Ezek az alap és haladó módszerek ebook formában érhetőek el. Az ára 2.990 Ft, de most megkaphatod ajándékba is.

Tehát ha tudod, hogy fontos odafigyelned az üzleti gondolkodásodra, akkor annak alapja az, hogy tisztában legyél az árak meghatározásával.

2. ajándék

Az előző részekben már beszéltem arról, hogy milyen elkötelezett vagyok abban, hogy a tudásommal, tapasztalatommal és a képességeimmel segítsem a magyar vállalkozókat. Ezért hoztam létre a Beindító tréninget is, ahol könnyen te is olyan tudásra tudsz szert tenni, amit én 10 év alatt gyűjtöttem össze. Ennek a tréningnek a teljes prezentációját is megkapod ajándékba, aminek a segítségével könnyebben tudod rajta tartani magadat a helyes úton.

A teljes prezentáció értéke 1.990 Ft, de te most ezt is ajándékba megkaphatod.

3. ajándék

Ha igazán turbó fokozatra kapcsolsz akkor kell melléd egy társ, akivel azonos hullámhosszon vagytok és egymást tudjátok erősíteni. Nincs annál csodálatosabb, mint amikor van olyan ember a környezetedben, akivel egymásra néztek és mindketten tudjátok miről beszéltek.

Van, aki megért téged, a te nyelveden beszél, ráadásul emlékeztetni tud téged arra, hogy már ne kövesd el újra a LEGNAGYOBB TÉVEDÉST, azaz csak szakmailag akarjál győzni.

Együtt sikert sikerre tudtok halmozni, ráadásul a tréningen sem egyedül kell részt vegyél.

Mit szólnál hozzá, ha ez a társ ugyanúgy elsajátíthatná az én vállalkozói életmódrendszeremet 15.990 Ft helyett teljesen ingyen?

Így lehet tiéd mindhárom ajándék

Mindhármat te is megkaphatod ajándékba, ha részt veszel a Beindító tréningen.

Siess, mert résztvevők száma és a Turbó jegyek száma is korlátozott.

Ha szeretnéd ajándékba megkapni a 28+7 fantasztikus árazási stratégiákat tartalmazó e-book-ot, a Beindító tréning jegyzetét, akkor jelentkezz és válaszd az alap jegyet, ha nem egyedül akarsz megküzdeni a kihívásaiddal, hanem elhoznád a társadat, barátodat, párodat erre a két napos tréningre, akkor regisztrálj most a BEINDÍTÓ TRÉNINGRE és válaszd a Turbó jegyet.

Beindító tréning
Sánta Csaba

Sánta Csaba

vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner a Segítség, vállalkozó lettem! könyv szerzője

Azért dolgozom, hogy a Vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanárként már 20 éve tanulom a vállalkozói életet és több, mint 10 éve élem azt.

Évek óta segítem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy tudatosan és tervezetten fejlesszék vállalkozásukat, hogy tartós üzleti eredményeket érjenek el. Vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanárként 2012 óta foglalkozok az üzleti modellekkel. 2014 óta tartok előadásokat workshopokat.

Ebben a kurzusban a kezdő vállalkozókat segítem abban, hogy felismerjék a LEGNAGYOBB TÉVEDÉST, és elinduljanak egy tudatosabb, teljesebb és strukturáltabb vállalkozói életmód felé.

2016 év elején indítottam el a Megvalósítási Mentor Programot kisvállalkozóknak.
Ez egy éves program, ami segítő kezet nyújt a kisvállalkozóknak az üzleti tervük megvalósításában, az álmaik valóra váltásában.

© 2020. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: 36304742449