fbpx

Ezt mondják azok, akik már jártak nálam konzultáción

Miért érdemes egy tanácsadásra eljönnöd?

Aki logikusan végig szokott gondolni egy vásárlási döntést, az értékelni fogja a következő pontokat

Gondold végig, vajon mi fogja igazán a te vállalkozásod problémáit megoldani?
1) egy könyv, amit előbb el kell olvassál, hogy kiderüljön valóban tartalmazza azt a megoldást, amire neked szükséged van. Ez rengeteg idő, ráadásul neked kell kitalálnod, hogy ezt hogyan szabd a saját vállalkozásodra!

2) az interneten található általános tanácsok
Biztos, hogy közöttük is találsz olyat, amit érdemes megfogadnod és beépítened, de ezek nagy általánosságban szólnak, és persze mivel ingyen vannak, nem is vállalnak érte semmilyen garanciát.

3) egy-egy online tréning sok hasznos tudást fog adni és érdemes is őket igénybe venni, de a tréning nem alkalmas arra, hogy a saját problémáidra ott megoldást kapj, nem lehet kérdezni stb.

A tanácsadás során
KONKRÉT, EGYÉRTELMŰ, A VÁLLALKOZÁSODRA SZABOTT
válaszok és megoldások hangzanak el.

A leggyakoribb félreértések a konzultációval kapcsolatosan

1.) Úgy érzed, hogy ezzel még várhatsz

Minden egyes perc, amit halogatással töltesz, egyre messzebb és messzebb visz a célodtól. Ha itt vagy az oldalon, az azt jelenti, hogy kihívásaid vannak a vállalkozásodban. Miért várnál, ha itt a megoldás?

2) Úgy érzed, hogy még nem vagy akkora vállalkozó, hogy erre szükséged legyen

Nem csak a nagyoknak, hanem a kezdőknek, sőt azoknak is hasznos egy-egy ilyen konzultáció, akik még bele sem vágtak a vállalkozásukba. Miért? Mert így az első lépésektől kezdve biztosan és átgondoltan tudnak haladni a közösen meghatározott stratégián.

3) Úgy érzed, hogy ciki mástól segítséget kérni

Talán ezzel kellett volna kezdeni. Az igazi vezetők nem csak kemények, hanem lágyak is tudnak lenni és pontosan meg tudják különböztetni, hogy mikor melyik az ideális taktika arra, hogy elérjék a céljaikat.
Azonban ha összekevered a kettőt és akkor vagy lágy, amikor keménynek kéne lenned, vagy fordítva, akkor könnyen nagy bajba kerülhetsz.
Ha már itt jársz az oldalamon, ez azt jelenti, hogy most fejet kell hajtanod a problémáid előtt és félre kell tenned az egódat.

Ezek a kérdések még felmerülhettek benned:

Még csak kezdő/már régóta vállalkozó vagyok, nekem is tudsz tanácsot adni?

Az elmúlt években minden életszakaszban lévő vállalkozás és vállalkozó megfordult nálam. A 10+ éve közel milliárdos forgalommal bíró cég és az indulást fontolgató multis alkalmazottig. Nem gond az sem, ha még az út elején jársz és az sem, ha már régóta viszed a céged. Nincs törvényszerűség abban, hogy mikor érkezik el a megrekedés. De ha eljön, akkor itt a segítség. Jelentkezz bizalommal!

A vállalkozásom/piacom/helyzetem különleges, biztos vagy benne, hogy tudsz segíteni?

Eddig még nem volt olyan ügyfelem, akinek nem tudtam volna hasznos és értékes iránymutatást adni. Ugyanakkor előfordulhat, hogy pont te vagy az, akinek nem fogok tundi segíteni, ezért is merek 100%-os garanciát vállalni a munkámra!

Volt már ügyfelem kórház, zöldség gyümölcs exportáló vállalkozás, nemzetközi kapcsolatokat működtető vállalkozás, közösképviseletet ellátó cég, rendezvényszervező, fotókidolgozó, női fehérnemű webshop, kézműves kerámiákat gyártó cég és számos különlegesebbnél különlegesebb vállalkozás és nem volt akadálya a sikere együttműködésnek az, hogy speciális a működése, a piaca vagy a helyzete.

Szerintem nálad sem lesz ezzel gond. Jelentkezz bátran!

Nekem nem elég az "okoskodás", szükségem van segítségre a megvalósításban is. Ebben is partner vagy?

Igen! Egyrészt összeállítjuk a konzultáció során azokat a lépéseket, amelyek mentén haladnod kell. Ha kell szolgáltatókat, partnereket ajánlok számodra és akár hosszabb távon is tudom fogni a kezedet, amíg végig nem mész a megvalósítás útján.
Nem hagylak magadra! Jelentkezz most!

Ezt most gondold végig!

Mi lesz a cégeddel, ha nem változtatsz és így marad minden?

De ne csak azt gondold végig, hogy mi lesz 1 év múlva, hanem azt is, hogy mi lesz 10 vagy 20 év múlva.
Mit fogsz mondani a gyerekeidnek?
Féltem és inkább hagytam tönkremenni a vállalkozásomat?
Szerintem neked nem ilyen jövő való!