fbpx

Könyv KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK
a vállalkozói életmód keretrendszeréről!

Könyv kezdő vállalkozóknak

Segítség, vállalkozó lettem!

csillag

segít többet kihozni a vállalkozásodból és magadból

csillag

megmutatja, mit kell tegyél, hogy rohamléptekkel felfuttasd a vállalkozásodat

csillag

térkép, hogy könnyedén átlásd a vállalkozói feladatokat

„Te jó ég, hol tartanánk, ha ezt a könyvet már a kezdetekkor olvashattam volna?!”
Mucsi Gyula, Ultima Kft.

236 oldalas, puha fedeles könyv tele hasznos tudással!

Ma már nagyon könnyű vállalkozást indítani...

Azonban pont ugyanilyen könnyű elbukni is vállalkozóként. Pedig ennek nem kellene így lennie. Csak azt kell megértenie minden vállalkozó kedvű embernek, hogy ma már a vállalkozás is egy szakma. Sőt inkább egy életmód, amit el kell sajátítani. Ehhez az alapokat megtalálja az olvasó ebben a könyvben. Ezért ez a könyv kezdő vállalkozóknak és már rutinos vállalkozóknak egyaránt hasznos lehet.

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan

  • csillag

    teremts egyensúlyt a vállalkozói életmód 3 aspektusa között

  • csillag

    működtesd a vállalkozás 7 alapterületét

  • csillag

    turbózd fel a teljesítményedet 15 emberi terület tudatos alkalmazásával

Ha te is szárnyalni akarsz vállalkozóként, akkor ezt a könyvet mindenképp olvasd el!

Kiknek szól a könyv?

Félsz belevágni a vállalkozásba?

Megmutatom, hogy milyen területeket kell végiggondolnod, hogy biztosan jól indulj el a vállalkozói úton. A könyv segít saját magadat is felkészíteni erre az új szerepre.

Nem úgy megy a vállalkozásod?

Ha elakadtál valahol az úton, akkor érdemes visszatérni az alapokhoz és onnan szépen stratégiai szemlélettel felépíteni a céged. Ebben segíteni fog a könyv.

Most kezdtél el vállalkozni?

Ismerd meg, hogy milyen területeket szükséges a vállalkozásodban felépíteni ahhoz, hogy az üzleti álmaid valósággá váljanak.

Nem sikerült még az igazi áttörés?

Mindent megtettél, de mégsem jönnek a sikerek, a könyvben egy új szemléletet kapsz, amivel másképpen fogsz önmagadra, a vállalkozásodra, a haladásra és a sikerre tekinteni.

Állandóan fáradt vagy?

A vállalkozást nem azért hoztad létre, hogy elfáradjál. Megmutatom, hogy mit tudsz tenni, hogy egyszerre jobban legyél és jobban is teljesítsen a vállalkozásod.

Te vagy a fék a vállalkozásodban?

Megmutatom, hogy milyen mentális területeket kell magadban rendbetenned, hogy sikerre tudd vinni a vállalkozásodat.

Vélemények a könyvről

„Csabát 6 éve ismerem és kísérem figyelemmel a munkásságát. Fantasztikus utat jár be vállalkozói pályafutása során, aminek a tapasztalatai és tanulságai mind megjelennek ebben a könyvben. Ha valaki azt hiszi, hogy ő ezzel a rutinnal, tudással és magabiztossággal rendelkezett, akkor téved! Ő is megszenvedte ugyanazokat a kínokat, amiket az elakadt vagy kezdő vállalkozók. ÉS PONT EZÉRT HITELES ez a könyv! Valódi tapasztalatokon és tudáson alapul!
Ha elolvasod, rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg! Kiváló segítséget nyújt ahhoz, hogy jól átgondoltan vágj bele egy vállalkozásba. Abban támogat, hogy kiiktasd a felesleges veszteséget, üresjáratot és vívódást. Lépésről-lépésre vezet a gondolkodásban és a feladatokban, neked nincs más dolgod, mint kidolgozni és megcsinálni! Kötelező olvasmány minden kezdő és megrekedt vállalkozónak!”

Tátrainé Szilágyi Ágnes

Business és menedzsment coach
CaliVita International magyarországi Igazgatója

„Néhány évvel ezelőtt, amikor vállalkozó lettem fontosnak tartottam, hogy elsajátítsam a sikeres vállalkozók gondolkodásmódját. A céljaim elérése érdekében sokat költöttem különböző képzésekre. Miután elolvastam ezt könyvet, azt kívántam, hogy bárcsak korábban jelent volna meg! Ha annak idején a kezembe került volna egy ilyen könyv, akkor nemcsak, hogy megtakarítottam volna egy csomó időt és pénz, de szerintem sokkal gyorsabban lendültem volna át a kezdeti nehézségeken.
Tapasztaltabb vállalkozóként is találtam benne sok hasznos dolgot, különösen tetszett az emberi aspektusról szóló rész. A könyv elolvasása után én azonnal nekiláttam megcsinálni a SWOT elemzést, majd pedig kiadtam ezt a feladatot a kollégáimnak is. Javaslom neked is, hogy a könyv elolvasása után azonnal ültesd át gyakorlatba a könyvben olvasottakat.”

Máthé Albert Eduárd

b2b értékesítési tréner
www.mathealbert.com

Tévhit a vállalkozói életről

Kívülről úgy tűnik...

mintha nagyon egyszerű lenne egy vállalkozást működtetni, ráadásul szinte nem is kell dolgozni, és csak úgy dől a pénz. Pedig ez nem ilyen egyszerű, és erre a legtöbben utólag jönnek rá, amikor minden megtakarított pénzüket a vállalkozásukba ölték és ráadásul a munkájukat is feladták. Sokszor ilyenkor még a családi élet hangulata is megromlik, a baráti kapcsolataik is megszakadnak az időrabló vállalkozás miatt, és az a szép, fényes álomélet reménye elillan. De ennek nem kellene így lennie!

Ha te most ezt az oldalt nézed...

az azt jelenti, hogy te is szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, szeretnél egy eredményes vállalkozó lenni, szeretnél felkészülni az előtted álló kihívásokra, és szeretnél segítséget kapni abban, hogy vállalkozóvá válhass.

Ígérem, ezt megkapod!

Miről fogsz olvasni a könyvben?

A vállalkozás ÜZLETI aspektusa

Vállalkozóként fontos, hogy üzletileg is felkészült legyél. Számomra nagyon meglepő, hogy vannak olyan vállalkozók, akik nem szeretnek a vállalkozásuk üzleti részével foglalkozni. Ezért szoktam azt mondani, hogy attól, hogy van vállalkozásod, még nem biztos, hogy vállalkozó vagy. Az első 7 témakör ebben fog segíteni neked.

1. Stratégiai Döntési Alapok

2. Célok

3. Stratégiai tervkészítés

4. Megvalósítás

5. Időgazdálkodás

6. Ügyfélszerzés

7. Pénzügyek

A vállalkozás EMBERI aspektusa

Vállalkozóként figyelned kell magadra, hiszen akár a saját, akár a vállalkozásod teljesítménye elsősorban rajtad múlik. A fizikai és lelki állapotod rendbetétele, és rendben tartása fontos feladatod.
A könyv második nagy része ezeket a témaköröket tartalmazza.

1. A látható oldal
– A megjelenésed
– Akik körülvesznek
– A környezet

2. A láthatatlan oldal
– Gondolkodásmód
– Érzelmek
– Szokások
– Paradigmák
– Győztes Énkép
– Kitartás
– Fegyelem
– Kihívás
– Önbizalom
– Bőség gondolkodásmód
– Attitűd
– 1.0 verzió

Vélemények a könyvről

„Első vállalkozásunkat 1993-ban alapítottuk. Mint első generációs vállalkozóknak nem volt előttünk semmilyen példa, hogy hogyan is kell egy vállalkozást vezetni, működtetni. A „Segítség, vállalkozó lettem!” könyv olvasása közben egy gondolat újra és újra visszatért: Te jó ég, hol tartanánk, ha ezt a könyvet már a kezdetekkor olvashattam volna?! Hidd el kedves olvasó, ha megfogadod a könyvben leírtakat akkor vállalkozásodat sokkal dinamikusabban építheted fel, miközben magad is igazi vállalkozóvá formálódsz. . „

Mucsi Gyula
tulajdonos, ügyvezető
Ultima Kft.
www.ultima.hu

„Egy könyvajánlóhoz nyilvánvalóan magáról a műről illene ajánlást írnom, de nézzék el nekem, hogy én most nem ezt teszem, hanem a szerzőt méltatom. (A könyv egyébként jó, amolyan túlélőkészletként foglalja keretrendszerbe a vállalkozói lét minden apró részletét, amire figyelni érdemes a hatékonyság érdekében. Személyes kedvencem az Emberi szint című fejezet látható és láthatatlan részei.) 
Csabával évekkel ezelőtt együtt ültünk egy, az emberi viselkedésmintákat bemutató tréningen. Ő már ott, akkor mesélte nekem, hogy mire készül. És lám, azóta nem csak megvalósította, de sikerrel működteti is a rendszerét. A kitartása és a szorgalma példaértékű, s ahogyan a mentoráltjaitól hallom, a gondossága is.
Nem bírom megállni, hogy ne a szavaival éljek: attól, hogy a gyertyájával meggyújt egy másik gyertyát, az ő gyertyája még nem lesz halványabb, hanem a világ lesz fényesebb.
Csabikám, előre az úton és a kitartásod vezessen a valóban fényesebb világig!”

Sándor András
kommunikációs tréner, kérdezés specialista
www.ugyfelbizalom.hu

könyv kezdő vállalkozóknak

Hogyan fog megváltozni az életed, ha elolvasod a könyvet?

A könyv kezdő vállalkozóknak szól, ha te is az vagy, akkor segítségével sokkal tudatosabban tudod irányítani a vállalkozásodat és magadat. Rendszerben fogod látni a vállalkozói életedet, vagyis egyrészt képes leszel a vállalkozásodat stratégiailag megfelelő irányba vezetni, másrészt pedig a saját életedet tudod úgy átalakítani, hogy az az üzleti sikereidet is szolgálja.

Képes leszel megváltoztatni az eredményeidet, mert olyan meglátásokat és összefüggéseket kapsz, amikkel sokkal tudatosabban és bátrabban tudsz haladni az utadon.

Olvass bele a könyvbe!

Kíváncsi vagy a könyv stílusára és tartalmára?

Akkor töltsd le az első 24 oldalt.

Ki a szerző és miért írt könyvet?

Sánta Csaba vagyok, vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner.

Azért dolgozom, hogy a Vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Két dolog vitt a vállalkozói útra. Egyrészt gyerekkoromban azt gondoltam, hogy nem akarom azt az életet élni, mint a 8 órás munkát végző szüleim. Másrészt pedig a közgazdasági szakközépiskolában egyszerűen beleszerettem a vállalkozások témájába.

Évek óta segítem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy tudatosan és tervezetten fejlesszék vállalkozásukat, hogy tartós üzleti eredményeket érjenek el. Vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanárként 2012 óta foglalkozok az üzleti modellekkel. 2014 óta tartok előadásokat workshopokat.

Igazi elhivatottságot érzek magamban, hogy a kisvállalkozóknak, a kezdő vállalkozóknak, az induló vállalkozásoknak a tudásommal, tapasztalataimmal, a képességeimmel összegzett és rendszerbe foglalt módon segítsek.

Ebben a könyvben összegyűjtöttem minden lényeges információt, amit az elmúlt 22 évben megtanultam a vállalkozói életmódról. A könyv kezdő vállalkozóknak szól, de hiszem, hogy már a tapasztalt, jártas vállalkozók is hasznos információkat, összefoglalókat találnak benne.

Sánta Csaba
vállalkozásfejlesztő
tanácsadó, tréner

Sánta Csaba

Ingyenes Házhozszállítás Belföldön

Rendeld meg a könyvet most és nem kell semmilyen plusz költséget fizetned a szállításért.
Ez az én ajándékom számodra, hogy megtisztelsz a megrendeléssel.

könyvek
Az egyik olvasó egy díszes társaság közé helyezte...
Selfie egy vásárlóval
Selfie egy kedves olvasóval...

Mennyibe kerül ez a kezdő vállalkozóknak szóló könyv?

A könyvet 3 csomagban tudod megvásárolni

1. csomag: a könyv + a könyvben található bónuszok

2. csomag: a könyv + heti beosztású üzleti motivációs fókusz naptár + a könyvben található bónuszok

3. csomag: a könyv + napi beosztású üzleti motivációs fókusz naptár + a könyvben található bónuszok

A feltüntetett áraknak 0% az ÁFA tartalmuk, a vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes.

könyv kezdő vállalkozóknak

Segítség, vállalkozó lettem! könyv 
+ Belföldi házhoz szállítás 1500 Ft értékben
+ Letölthető bónuszok 9900 Ft értékben
+ garancia

A csomag teljes értéke: 11.400 Ft

Ára: 5.990 Ft/db

könyv kezdő vállalkozóknak

Segítség, vállalkozó lettem! könyv 
+ Belföldi házhoz szállítás 1500 Ft értékben
+ Letölthető bónuszok 9900 Ft értékben
+ garancia

Üzleti Motivációs Fókusz Naptár 5490 Ft
Tervező funkciók,
Heti beosztású naptár funkció,
Kihívástervező
12 videó 
12 szakértői cikk
Közösség

A csomag teljes értéke:
16.890 Ft

Ára: 11.480 Ft/db

könyv kezdő vállalkozóknak

Segítség, vállalkozó lettem! könyv 
+ Belföldi házhoz szállítás 1500 Ft értékben
+ Letölthető bónuszok 9900 Ft értékben
+ garancia

Üzleti Motivációs Fókusz Naptár 8490 Ft
Tervező funkciók,
Napi beosztású naptár funkció,
Kihívástervező
12 videó 
12 szakértői cikk
Közösség

A csomag teljes értéke:
19.890 Ft

Ára: 13.480 Ft/db

MÁRCIUS HAVI EXTRA BÓNUSZ

Ügyfélszerző munkafüzet

Ajándék munkafüzet

Attól, hogy van egy jó ötleted, még nem fogják megvásárolni. Sőt nem fogják rendszeresen vásárolni. Ahhoz, hogy kiszámítható bevételt tudjon termelni a vállalkozásod, fontos, hogy megtervezett legyen az ügyfélszerzés.

Ez a munkafüzet a Segítség, több ügyfélre van szükségem! workshopra készült, amit önállóan is tudsz használni azért, hogy összerakd a vállalkozásod, a termékeid és szolgáltatásaid ügyfélszerzési rendszerét.

A cél:

TE IRÁNYÍTSD KIK, MIKOR ÉS MENNYIT VÁSÁROLNAK TŐLED!

Rendeld meg a könyvemet ebben a hónapban és ezt a munkafüzetet ajándékba megkapod.

1. csomag

könyv kezdő vállalkozóknak

Segítség, vállalkozó lettem!
könyv kezdő vállalkozóknak
+ Ingyenes belföldi házhoz szállítás
+ letölthető bónuszok
+ garancia

Csak

5.990 Ft

2. csomag

könyv kezdő vállalkozóknak

+

Segítség, vállalkozó lettem!
könyv kezdő vállalkozóknak
+ Ingyenes belföldi házhoz szállítás
+ letölthető bónuszok
+ garancia

Üzleti Motivációs Fókusz Naptár
heti beosztású verzió

Benne:

– 1 hét napjai két oldalon

– éves, negyedéves, havi, heti tervező
– 12db kisvállalkozóknak szóló tudásanyag
– 12 havi videós titkos tudásanyag

10.980 Ft

helyett

9.990 Ft

3. csomag

könyv kezdő vállalkozóknak

+

Segítség, vállalkozó lettem!
könyv kezdő vállalkozóknak
+ Ingyenes belföldi házhoz szállítás
+ letölthető bónuszok
+ garancia

Üzleti Motivációs Fókusz Naptár
napi beosztású verzió

Benne:

– 1 hét minden napja 1 oldalon

– éves, negyedéves, havi, heti tervező
– 12db kisvállalkozóknak szóló tudásanyag
– 12 havi videós titkos tudásanyag

13.980 Ft

helyett

12.490 Ft

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Tudom, hogy ez a könyv sokat tud segíteni a kezdő vállalkozóknak. Ha átlapozva úgy érzed, hogy ez mégsem neked való, küldd vissza és én visszafizetem számodra a teljes árát.

Ha már beleírtál a könyvbe, abban az esetben ezt a garanciát elveszíted.

garancia

Gyakran felmerülő kérdések

Szállítással kapcsolatos kérdések

Hiszem, hogy lehet és kell is készülni a vállalkozói életre. Ebben a könyvben megkapod ehhez a segítséget. Így, ha tudatosan akarsz belevágni életed első vállalkozásába, akkor javaslom, hogy rendeld meg a könyvet. Megrendelem

Vállalkozóként sosem állhatunk le az önfejlesztéssel. Ez a könyv egy keretrendszert fog neked adni a vállalkozói életmódod fejlesztésében. Szerintem ennyire összeszedetten és rendszerben foglalva még nem olvashattad máshol.

A könyv elolvasása során először gondolatok fognak születni benned. A gondolatokról tudjuk, hogy képesek erős érzelmeket kiváltani, ami pedig cselekvésre ösztönöz minket. Ezért inkább azt mondanám, hogy a feladatokat te magad fogod adni magadnak, miközben a könyv segítségével megszületnek a felismeréseid.

A felszínen különböznek a vállalkozások, de mégis van egy szint, ahol teljesen hasonló a felépítésük. Ezért a könyv egyformán való online és offline vállalkozást működtető vállalkozóknak.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy ez az elégedettség sokáig tartson, akkor ehhez tervezned és fejlesztened kell. A könyv segíteni fog ebben is.

Ha rengeteg könyvet elolvastál már, akkor bizonyára lesz ismerős rész a könyvben, de biztos vagyok abban is, hogy találsz benne elgondolkodtató részeket, hiszen azt írom le, ahogy én látom a vállalkozói életmódot.

Egy tanács pont annyit ér, amennyit megfogadunk belőle. Ez a könyv is pont annyit fog érni számodra, amennyit segít a vállalkozásodon. Ugyanakkor a könyv nem tud helyetted cselekedni, változtatni. Benne vannak az alapok ahhoz, hogy át tudd gondolni a vállalkozásodat és te pedig jobb, hatékonyabb vállalkozóvá váljál.

Könyvvel kapcsolatos kérdések

Folyamatos a könyvek kiszállítása, ez azt jelenti, hogy maximum 4 munkanapon belül megkapod a könyvet a megadott belföldi címre. Külföldi rendelés esetén egyéni tájékoztatás szükséges. Figyelj oda a rendelésedre, mert a december 15. után kifizetett megrendelések kiszállítása nagy valószínűséggel csak januárban fog megtörténni.

A könyvet az MPL futárszolgálat fogja elszállítani számodra a megadott szállítási címre.

A szállítás előtt értesítést kapsz a feladásról és a várható kiszállításról is.

A könyvet az alábbi címre tudod visszaküldeni:
S-Process Kft.
5700 Gyula, Erdélyi Sándor utca 12/A

Elnézést a hibáért. A helyzetet orvosolni fogom.
A hiányosságról kérlek mindenképp tájékoztass az info@segitsegvallalkozolettem.hu email címen vagy a +36304742449 telefonszámon.
Ahogy felvetted velem a kapcsolatot, megkeressük a számodra legelfogadhatóbb megoldást.

Személyes átvételre a könyvbemutatón és a rendezvényeimen lehetséges csupán. Ezen felül a futárszolgálatos kiszállítás lehetséges, ami számodra teljesen ingyenes belföldi szállítás esetén.

Fontos, hogy a külföldi rendelések esetében a szállításért külön díj kerül felszámításra. Kérlek vedd fel velem a kapcsolotatot az info@segitsegvallalkozolettem.hu email címen. A leveledben írd meg, hogy milyen címre szeretnéd megkapni a könyvet. Ezután tudlak tájékoztatni a szállítás költségéről. Amennyiben ezt elfogadod, akkor átutalással tudod kifizetni előre a megrendelésedet. Ezután pedig feladásra kerül számodra a csomagod.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

A megrendelésedet kétféle módon tudod kifizetni.

1.) Átutalással
Ebben az esetben a visszaigazoló emailben megkapsz minden információt az utalásod elindításához. Az utalás beérkezéséről visszaigazoló emailt küldök és feladásra kerül a megrendelésed. 

2.) Bankkártyás fizetés
A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a „MEGRENDELEM” gombra való kattintás után a Barion oldalára kerülsz és ott tudod megadni a kártyadatokat, amelyek így semmilyen formában nem kerülnek el hozzám. Évek óta a Barion rendszere segít ügyfeleimnek a kártyás fizetésben, ami neked is kényelmet tud biztosítani, hiszen nem kell külön utalgatnod, csupán a kártyádra van szükség.

Igen! A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a „MEGRENDELEM” gombra való kattintás után a Barion oldalára kerülsz és ott tudod megadni a kártyadatokat, amelyek így semmilyen formában nem kerülnek el hozzám.
A Barion komoly feltételekhez köti, hogy mikor kerülhet ki egy oldalra az ő kártyás rendszerük, hiszen ez a közös érdekünk, hogy sehol ne történhessen csalás a kártyás fizetésekkel. Ez az oldal megfelelt ezeknek a szigorú feltételeknek.

Nem találtál választ a kérdésedre?

Ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@segitsegvallalkozolettem.hu email címen vagy a +36304742499 telefonszámon és örömmel megválaszolom a kérdésedet.

MOST MÁR MINDENT TUDSZ A KÖNYVRŐL!

Nincs más hátra, mint megrendelned:

Segítség, vállalkozó lettem!

Könyv kezdő vállalkozóknak

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2019. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449