fbpx

Kisvállalkozás-fejlesztő
Kihívás!

Készen állsz rá, hogy napi 15 perc befektetéssel eredményesebb, hatékonyabb és sikeresebb vállalkozást építs fel?

Csatlakozz vállalkozók százaihoz, és legyen neked is
eredményesebb, hatékonyabb, sikeresebb vállalkozásod
néhány feladat elvégzésével!

Hogyan működik a Kihívás?

Gyakorlatias feladatok könnyen és hatékonyan!

1. Lépés: Iratkozz fel!

A fejlesztő feladatokért, a munkalapokért, a kihívásnaptárért, a napi e-mailekért, és a folyamatos motivációért. Illetve a kihívás előtt már elkezdünk együtt készülni…

2. Lépés: Minden másnap küldöm e-mailben a feladatot

Reggel 5 órakor már a postafiókodban lesz a levelem, hogy a pacsirta típusúak is saját ritmusukban tudják teljesíteni a Kihívás feladatait!

3. Lépés: Csináld meg a feladatot!

Csak ülj le az asztalodhoz, a számítógéped elé, indítsd el a videót, amiben elmagyarázom az elméletet és a feladatot, majd 30-60 perc alatt kész is vagy!

+1 Lépés: Ezzel 95%-os lesz a sikered! Számolj be minden nap a haladásodról!

Arra bíztatlak, hogy erre a néhány napra válj transzparenssé. Minden nap jelentkezz be a kihívás Facebook csoportjába, és oszd meg a haladásodat a többiekkel. Így én is látom, hogy valóban dolgoztok a feladatokon, plusz Ti is találkoztok egymással, motiváljátok, húzzátok egymást. Ez az, ami plusz erőt ad ahhoz, hogy rajta maradj az úton, mert tudod, hogy nem vagy egyedül, mások is csinálják! Egyedül nehéz fejlődni, fejlesztni, másokkal együtt sokkal sokkal könnyebb.

Csatlakozz az INGYENES 12 napos Kihíváshoz!

Add meg itt a neved és az e-mail címed, és azonnal elküldöm az Kihívás naptárat és az oldal elérhetőségét, ahol minden részletet megtalálsz a felkészüléshez!

A Kihívás alatt pedig naponta küldök e-mailt a feladatokhoz kapcsolódóan!

A Kihívás hivatalosan 2022. szeptember 5-én indul!

Korábbi Kihívás résztvevők véleménye!

"Csaba, köszönöm szépen, hogy részt vehettem a kihíváson, nagyon sok mindent tanultam magamról és a vállalkozásomról is. Igyekeztem megfogadni és kijavítani mindent, amit az értékeléseken tanácsoltál. Gratulálok mindenkinek, aki akárcsak elkezdte, de javaslom, hogy csináljátok meg az összes feladatot, mert valóban messzire tud vinni."
Triniger Viktória
"Csaba, szuper volt a kihívás, köszönöm! Az első kihívás amit igazán komolyan végig csináltam! jó volt a társaság is, kicsit rámtört a "tábor végi" hangulat, hogy vége a tábornak haza kell menni de a java még csak most jön, találkozunk az SVL klubban!"
Márton-Filo Zsófi
"En is nagyon elveztem ezt a Kihivast, sokat tanultam belole. Koszonom, hogy egy jo part taltam Kiss Andi szemelyeben, es jokat beszelgettunk a temakrol. Nagyon jo latni ezt a pezsgest a csoportban, hogy olyan emberek vannak itt, akik aktivak, akarnak es alkotnak uj dolgokat. Orom ezt megerezni!"
Holecz Noémi
"Én is köszönöm, hogy részt vehettem, ennyire sok nézőpontból kaphattam első benyomást, bevezetést ebbe az egészbe, mint vállalkozás indításba, fejlesztésbe. Köszönöm Csaba, hogy elemezted a feladataimat, neked és mindenkinek a hasznos tanácsokat. Nem csak az enyéimet, hanem amiket másoknak is adtál."
Hanó Renáta
"Köszönöm szépen a bátorítást és a sok hasznos tanácsot ismét! A lendület, amit a kihívás és a köré szerveződött közösség adott, magamat is meglepett, és folytatásra sarkall!"
Ugrina Szilvia

Ismerd meg a Kihívás vezetőjét!

"A vállalkozásod a te bolygód, te mondod meg, hogy mi és hogyan történjen rajta!"

Azért dolgozom, hogy a vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

A közgazdasági szakközépiskolában 15 évesen hallottam először a vállalkozásokról. A téma egyből magával ragadott. Ezért vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanár diplomát szereztem, és 3 évig tanítottam vállalkozói ismereteket. Utána 6 évig egy kisvállalkozásban dolgoztam menedzserként. Ez azt jelenti, hogy már több, mint 20 éve tanulom, tanulmányozom a vállalkozók világát és több, mint 10 éve élem is.

Sánta Csaba
Sánta Csaba
vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner

Maradt még kérdésed?

Igyekeztem minden lényeges információt leírni, de ha mégis van, amire nem találod a választ, írj nekem a kihivas@segitsegvallalkozolettem.hu email címre!

Ha még nincs vállalkozásod, akkor ez a kihívás nem neked szól. Csak a valamit lehet fejleszteni. De ha már van vállalkozásod, akkor mindenképp itt a helyed!

Amikor egyszerre sokan jelentkeznek a kihívásra, lelassulhat a weboldal.

Kérlek próbáld meg újra egy kicsit később!

3 dolog fordulhat elő:

a) Nem erősítetted meg a jelentkezést
Kérlek, ellenőrizd, hogy megerősítetted-e a jelentkezésed – csak akkor kapod meg a napi leveleket

b) Spamba került a levelem vagy visszapattant
Kérlek, nézd meg a spamek között, illetve az Elsődleges és Promóciók fül alatt is. Ha ott megtaláltad, húzd át az Elsődleges mappába, hogy a következő leveleim már rendben megérkezzenek, és állítsd be biztonságosnak az e-mail címemet (kihivas@segitsegvallalkozolettem.hu).
Ha ott sem találtad meg, kérlek, iratozz fel újra a kihívásra egy másik, lehetőleg gmail-es e-mail címmel.

c) elgépelted az e-mail címedet
Ebben esetben, kérlek, iratkozz fel újra a jó e-mail címeddel.

Először is, a feladatokra kellő idő lesz, hiszen kétnaponta érkeznek a feladatok. Tehát a 2 napból elég csak az egyiken foglalkozni a kihívással.
A kihívás végéig elérhetőek lesznek a feladatok, tehát akár egy nap több feladatot is el tudsz végezni a vége felé, mégis az az ideális, ha a kihívás tempójában haladsz.
A feladatok nem egymásra épülnek, tehát csinálhatod azt is, hogy ami kimaradt, azt majd a végén bepótolod.

A feladatok csak a kihívás ideje alatt maradnak elérhetők mindenki számára, utána már csak az SVL Klubban lehet azokat megtalálni. Tehát a kihívás alatt változtathatsz a sorrenden, kihagyhatsz feladatot – pótolhatsz a következő napokon, de csak a kihívás végéig.

A kihívás végén lesz lehetőség csatlakozni a Klubhoz.

Kisvállalkozás-fejlesztő Kihívás

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449