fbpx

Dolgozz a vállalkozásodon! Kihívás

Készen állsz rá, hogy naponta 30 perc ráfordításával egy eredményesebb, jobban működő és sikeresebb vállalkozást építs fel?

Csatlakozz vállalkozók százaihoz, és válj te is tudatosabb, hatékonyabb, sikeresebb vállalkozóvá néhány feladat segítségével anélkül, hogy többet dolgoznál!

Hogyan működik a Kihívás?

Gyakorlatias feladatok könnyen és hatékonyan!

1. Lépés: Iratkozz fel!

A videókért, munkalapokért, a Kihívás naptárért, a napi e-mailekért és folyamatos motivációért. Illetve a Kihívás előtt már elkezdünk együtt készülni… 

2. Lépés: Minden nap küldöm e-mailben a segítséget

Reggel 5 órakor már a postafiókodban lesz a levelem, hogy a pacsirta típusúak is saját ritmusukban tudják teljesíteni a Kihívás feladatait!

3. Lépés: Csináld meg a feladatot!

Csak ülj le az asztalodhoz, a számítógéped elé, indítsd el a videót (kb 15 perc). Az ott elhangzott elmélet alapján végezd el a feladatot (kb. 15-30 perc), és KÉSZ is vagy! 

+1 Lépés: Számolj be a haladásodról

Arra bíztatlak, hogy erre a néhány napra válj transzparenssé.
Ez a lépés 95%-os sikert biztosít neked.
Minden nap jelentkezz be a kihívás Facebook csoportjába, és oszd meg a haladásodat a többiekkel.
Így én is látom, hogy valóban dolgoztok a feladatokon, plusz Ti is találkoztok egymással, motiváljátok, húzzátok egymást. Ez az, ami plusz erőt ad ahhoz, hogy rajta maradj az úton, mert tudod, hogy nem vagy egyedül, mások is csinálják!

Ráadásul, aki feltölti a haladását, annak vissza jelzést fogok adni minden másnap az esti élő adásokban.

 

Csatlakozz az INGYENES 10 napos Kihíváshoz!

Add meg itt a neved és az e-mail címed, és azonnal elküldöm az Kihívás naptárat és az oldal elérhetőségét, ahol minden részletet megtalálsz a felkészüléshez!

A Kihívás alatt pedig naponta küldök e-mailt a feladatokhoz kapcsolódóan!

A Kihívás hivatalosan 2022. március 21-én indul!

Ismerd meg a Kihívás vezetőjét!

"A vállalkozásod a te bolygód, te mondod meg, hogy mi és hogyan történjen rajta!"

Azért dolgozom, hogy a vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

A közgazdasági szakközépiskolában 15 évesen hallottam először a vállalkozásokról. A téma egyből magával ragadott. Ezért vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanár diplomát szereztem, és 3 évig tanítottam vállalkozói ismereteket. Utána 6 évig egy kisvállalkozásban dolgoztam menedzserként. Ez azt jelenti, hogy már több, mint 20 éve tanulom, tanulmányozom a vállalkozók világát és több, mint 10 éve élem is.

Sánta Csaba
Sánta Csaba
vállalkozásfejlesztő, tanácsadó, tréner

Maradt még kérdésed?

Igyekeztem minden lényeges információt leírni, de ha mégis van, amire nem találod a választ, írj nekem a kihivas@segitsegvallalkozolettem.hu email címre!

Igen, mindenképp! A kihívás feladatai által lefektetheted a vállalkozásod alapjait, melyek az indulás után sokkal gyorsabb haladást tesznek lehetővé neked, mint ha ezek az alapok hiányoznának.

Nagyon sokan jelentkeztek a kihívásra, ezért lelassulhat a weboldal.

Kérlek próbáld meg újra egy kicsit később!

3 dolog fordulhat elő:

a) Nem erősítetted meg a jelentkezést
Kérlek, ellenőrizd, hogy megerősítetted-e a jelentkezésed – csak akkor kapod meg a napi leveleket

b) Spamba került a levelem vagy visszapattant
Kérlek, nézd meg a spamek között, illetve az Elsődleges és Promóciók fül alatt is. Ha ott megtaláltad, húzd át az Elsődleges mappába, hogy a következő leveleim már rendben megérkezzenek, és állítsd be biztonságosnak az e-mail címemet (kihivas@segitsegvallalkozolettem.hu).
Ha ott sem találtad meg, kérlek, iratozz fel újra a kihívásra egy másik, lehetőleg gmail-es e-mail címmel.

c) elgépelted az e-mail címedet
Ebben esetben, kérlek, iratkozz fel újra a jó e-mail címeddel.

Először is, szerintem elég frusztráló, ha feliratkozol egy kihívásra és nem csinálod.
De ha ennek ellenére mégis belevágsz, akkor dolgozz előre, és kezdj bele a nemet mondásba. Így tudsz magadnak annyi időt létrehozni, hogy el tudd végezni a kihívás feladatait.
A kihívás végéig elérhetőek lesznek a feladatok, tehát akár egy nap többet is el tudsz végezni a vége felé, mégis az az ideális, ha a kihívás tempójában haladsz.
A feladatok nem egymásra épülnek, tehát csinálhatod azt is, hogy ami kimaradt, azt majd a végén bepótolod.

A feladatok csak a kihívás ideje alatt maradnak elérhetők mindenki számára, utána már csak az SVL Klubban lehet azokat megtalálni. Tehát a kihívás alatt változtathatsz a sorrenden, kihagyhatsz feladatot – pótolhatsz a következő napokon, de csak a kihívás végéig.

A kihívás végén lesz lehetőség csatlakozni a Klubhoz.

Dolgozz a vállalkozásodon! Kihívás

© 2022. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449