fbpx
Regisztrálj akár 60% kedvezménnyel

Kedvezményes jegyek május 19-ig!

 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00mp
Ennyi időd van regisztrálni

Már csak 4 szabad hely maradt!

 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00mp

Azoknak a kisvállalkozóknak, akik csalódottak az első féléves üzleti eredményükben:

Vedd vissza az irányítást az eredményeid felett, egyszer és mindenkorra!

Ha a te bizniszed is teljesíthetett volna sokkal jobban az első félévben, akkor június 19-én ott a helyed a Félévtervező workshopon. Ez az egy napos workshop újra lendületbe hoz, fókuszt ad és rávilágít arra, hogy mit és hogyan kell csináljál ahhoz, hogy a második félév eredményei sokkal jobbak legyenek.

Segítek megtörni a rossz szériádat.

Ezek veled is előfordultak már?

Céltalanság és ötlettelen időszak:

Sok kisvállalkozó elakad, amikor nem tudja, merre haladjon tovább, merre találja a sikert. 

Nincs stratégia és taktika:

A vállalkozók gyakran küzdenek azzal, hogy hogyan juttassák el az üzletüket az elkötelezett vásárlókhoz és hogyan növeljék a bevételeiket.

Idő- és erőforrás-kezelés:

A kisvállalkozók gyakran túlterheltek és nehézségekkel küzdenek az idő és az erőforrások hatékony kezelésében.

Hiányzó motiváció és lendület:

Az üzleti tevékenység során gyakran előfordulhat, hogy a vállalkozók elveszítik a motivációjukat és lendületüket.

Itt az ideje, hogy újra lendületbe gyere!
Nem hagyhatod magadat eltántorítani a céljaidtól!

ezért fontos, hogy kezedben vedd az irányítás!

A 10 éve tartó, töretlen üzleti tanácsadói munkámmal tudom, mire kell figyelned ilyenkor, hogy tudatosan és felkészülten új irányba tudd állítani a vállalkozásodat.

Készíts tervet a második félévre!

Ehhez nyújt segítséget az

ÜZLETI FÉLÉVTERVEZŐ WORKSHOP

A jövő legjobban úgy jósolható meg, ha mi magunk alakítjuk.
Kay Alan

Ez nem még egy
"gyere, gyorsan gazdagodj meg"
előadás.

Ez az egyetlen olyan magyar workshop kisvállalkozóknak, ahol valóban megalkotod a vállalkozásod második féléves stratégiai tervét.

Egy nap, amikor fókuszáltan, lépésről lépésre vezetlek végig a tervezés fázisain, hogy megszülessen a vállalkozásod 6 hónapos terve.

Ezért lesz 10/10-es ez a workshop számodra!
Erre az eredményre számíthatsz, ha eljössz!

Ezek az eredmények hozzájárulnak a vállalkozásod sikeres és fenntartható fejlődéséhez, segítve téged abban, hogy átlépj a következő szintre és elérd üzleti céljaidat.

1. Kész, jól kidolgozott második féléves terv:

Meghatározott célokat tűzöl ki és kidolgozod a második félévben alkalmazandó stratégiákat és taktikákat. Ezáltal megalapozod a vállalkozásod fejlődését és növekedését.

2. Konkrét cselekvési tervek:

A workshop segítségével a lépésről lépésre kidolgozod a konkrét cselekvési terveidet, amelyek irányítanak téged a tervezett célok felé. Ez segít a hatékony erőforrás- és időkezelésben, valamint a prioritások meghatározásában.

3. Jobb üzleti stratégia:

Részletesen megvizsgálod az első féléves üzleti tevékenysédet. Ez lehetővé teszi számodra, hogy levond a következtetéseket és hatékonyabb stratégiákat alakíts ki, amelyek versenyképessé teszik vállalkozásodat.

4. Lelkesedés és motiváció:

A workshop inspiráló és motiváló légkörének köszönhetően megerősítést és lendületet kapsz. Újra elkötelezett és lelkes leszel vállalkozásod iránt, amely hozzájárul a hatékonyabb munkavégzéshez és eredményességedhez.

5. Jobb tervezési és döntéshozatali képesség:

Megtanulod, hogyan tervezz és hogyan hozz stratégiai döntéseket. Ezáltal képessé válsz a változó piaci feltételekhez való alkalmazkodásra és a hatékonyabb üzleti irányításra.

6. Növekedés és siker:

A workshop eredményeként megalapozod a vállalkozásod növekedését és sikerét. A jól kidolgozott terv és stratégia segít elérni a kitűzött célokat, növelni a bevételeket, javítani az ügyfélkör bővítését és általában eredményesebbé téve a vállalkozást a második félév során.

7. Jobb piaci pozíció és versenyelőny:

Lehetőséged nyílik arra, hogy kidolgozd azokat az elemeket és előnyöket, amelyek megkülönböztetik vállalkozásodat a versenytársaktól. Ez lehetővé teszi számodra, hogy erősebb piaci pozíciót érj el és jobban megfelelj a vevői igényeknek.

8. Bizalmi és hiteles kapcsolatok kiépítése:

A workshop során lehetőséget kapsz a networkingre és a kapcsolatépítésre más kisvállalkozókkal. Ez segít megerősíteni a kapcsolati hálódat, megosztani tapasztalataidat és lehetőségeidet, valamint inspirációt és támogatást nyújtsatok egymásnak.

9. Jobb pénzügyi eredmények:

A jól kidolgozott terv és a hatékonyabb üzleti működés eredményeként képes lehetsz javítani a pénzügyi eredményeidet. Ez magában foglalhatja a bevételek növekedését, a költségek csökkentését, a profitabilitás javítását és általában a pénzügyi stabilitás elérését.

10. Magabiztosabb és hatékonyabb vállalkozói szereplés:

A workshop során megerősíted a vállalkozói kompetenciáidat és képességeidet. Ez növeli a magabiztosságodat és hatékonyságodat a mindennapi döntéshozatalban és az üzleti irányításban.

Nem a te hibád, ha eddig nem terveztél!

Hiszen egy vállalkozás működtetése, felfuttatása rengeteg napi szintű feladatot ró egy vállalkozóra. Ráadásul a vállalkozói kultúrában még mindig megfoghatatlan és sokszor felesleges dolognak tartják a tervezést.

Azon dolgozom, hogy a magyar kisvállalkozói kultúra eljusson oda, hogy alapvető legyen, hogy ha vállalkozunk, akkor felelősen elkészítjük és ez alapján vezetjük a vállalkozásunkat. Ez igazából közös érdekünk is!

Ezen tudunk változtatni! Most! Közösen!

A tervezés hiányából fakad, hogy átlag, szürke, hétköznapi, tucat vállalkozások jönnek létre, amelyeket könnyen elsodornak a különböző helyzetek vagy mások döntései. Terv nélkül szervezetlenebb, pazarló, lassú és szorongással járó vállalkozást fogsz építeni.

A szegénységnek nincs szüksége tervekre.
Napoleon Hill

Miután részt vettél a Félévtervezőn, ezeket a pozitív változásokat fogod tapasztalni:

összeszedett, felszabadult, fókuszált, energikus és magabiztos vagy

A tervezés során rendszerbe rakod a céljaidat és strukturált lépéseket határozol meg elérésükhöz. A terv a kezedben mindig egy biztos pont, ami megnöveli az önbizalmadat.

pontosan tudod mit kell tenni

Persze azt is mit nem kell megtenni a vállalkozásodban ahhoz, hogy jöjjenek az eredmények. Így a sok-sok próbálkozás és zsákutca elkerülésével csak a lényeges és fontos dolgokkal foglalkozol.

érzed a kontrollt

Kialakul benned az erő és a képesség, hogy hatni tudj a vállalkozásod eredményeire. Elfelejted a kiszolgáltatottság érzését.

a valódi és fontos feladatokkal tudsz foglalkozni

Az idegőrlő és sehova se vezető tűzoltás helyett. A terved kristálytisztán és előre megmutatja, mikor mit kell tegyél ahhoz, hogy elérd a kitűzött célokat.

elvégzed a nehéz feladatokat

A terved értelmet ad a nehéz és a "nemszeretem" feladatoknak is, mert érted, hogy miért fontosak ezeket megtenni. Így mindig könnyebb belefogni ezekbe.

(újra) rendszer és struktúra van a vállalkozásod működésében

A vállalkozásod képes ellenállni a nehézségeknek a megterhelő időkben is, és bármekkora is legyen a vihar, a kapitány mindig tudja, milyen irányban van a kikötő.

Ismerd meg azt, hogy egy vállalkozásfejlesztő, hogyan tervezi meg a vállalkozásának üzleti stratégiáját!

Mikor főiskolán hallottam a tervkészítésről, akkor egyáltalán nem értettem, hogyan képes egy vállalkozás meghatározni a következő 5 vagy 25 évét. Sokáig nem is volt ez számomra világos, de 2012-ben találkoztam a célkitűzési módszerekkel. Nagyon elmélyedtem a témában és felfedeztem, hogy nekem könnyebben megy a tervszerű gondolkodás, a lépések összeállítása és ösztönösen érzem ezeket a témákat.

Ezen a workshopon megmutatom, megtanítalak rá, és végig is vezetlek azokon a lépéseken, ahogyan én állítom össze a vállalkozásom stratégiáját, hogy végül meg tudjam valósítani a céljaimat.

Miért hallgass rám?

Azért dolgozom, hogy az ügyfeleim olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Az évek során alakítottam ki azt a stratégiai tervezési módszert, amire rengeteg kisvállalkozót tanítottam meg, és amivel könnyedén tudnak stratégiai tervet összeállítani a vállalkozásuk számára.

Munkám során egyszerre figyelek a vállalkozásra és a vállalkozóra is. Ezt foglaltam össze a Segítség, vállalkozó lettem! című könyvben.

Fontos feladatomnak tekintem, hogy a tervezési képességem és a vállalkozói ismereteimmel segítsem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy jobb vállalkozást tudjanak építeni.

Jelentkezz te is erre a programra, hogy neked is tudjak segíteni.

Sánta Csaba
vállalkozásfejlesztő
tanácsadó, tréner

3 jó ok, amiért érdemes neked is részt venned az Üzleti Félévtervező Workshopon

Aki logikusan végig szokott gondolni egy vásárlási döntést,
az értékelni fogja a következő pontokat

1.
Gyorsabb tervezés

Itt mindent megteszek azért, hogy fókuszáltan lépésről lépésre el tudd készíteni a tervedet, semmit nem fogsz kihagyni, ahelyett, hogy a napi munka mellett az ellopott órákban, napok vagy akár hetek alatt készítenél a céged számára stratégiai tervet

2.
Hatékonyabb tervezés

Hiszen nem neked kell nulláról kitalálni a módszert és rávenned magadat, hogy elkészítsd a tervedet, hanem ezt megkapod tőlem

3.
Szakértői segítséget kapsz

2013. óta segítem a vállalkozókat a terveik összeállításában, így rengeteg helyzettel találkoztam, ezért gyorsabb és jobb megoldásokat fogok tudni adni a te vállalkozásodnak is

Mit kapsz, ha részt veszel a workshopon?

Teljes útmutatást

a második féléves stratégiai terved elkészítéséhez. Léépésről lépésre fogunk haladni, ez azért jó neked, mert így biztos, hogy teljes alapossággal fog elkészülni a céljaidat támogató terved.

Rengeteg hasznos információt és tudást

a tervkészítés, stratégiai gondolkodás terén, ami azért jó, mert a workshop után ezt bármikor fel tudod használni az újabb terveid elkészítésére.

Egy szuper munkafüzetet

ami azért jó, mert a workshop után folyamatosan használhatod a terved megvalósításának nyomonkövetéséhez.

Segítséget a tervezési elakadásaidnál

Az otthoni tervezésnél nincs kitől kérdezned. Itt viszont ott leszek én és a többi résztvevő, így biztos fogsz megfelelő támogatást, segítséget kapni.

Számos, új és értékes üzleti kapcsolatot

Az üzleti életben fontosak a kapcsolatok. Itt ezt tudod bővíteni, hiszen jelen lesznek kezdő és rutinos vállalkozók is.

Nagyon jó hangulatot

Meg fogod tapasztalni, hogy a tervezés nem egy unalmas tevékenység, hanem kreatív feladat.

Miért vesznek részt mások a Félévtervezőn?

jobb eredményeket akarnak

hisznek abban, hogy ha proaktívan cselekszenek, akkor az hatni tud a vállalkozásuk eredményeire és éppen ezért tudatosan akarnak tervezni

biztonságot akarnak teremteni a cégükben, az anyagi helyzetükben

irányítani akarják a vállalkozásukat és nem sodródni akarnak

akarnak tervezni, csak még nem tudják, hogyan kell ezt

A tervezés megadta számomra azt a biztonságot jelentő alapot, ami ahhoz kell, hogy a vállalkozásom jól szervezetten építhessem. Mivel Csaba iránymutatásával mérhetővé tettem az egyes fázisokat, így nem csak érzem, hanem tudom is, hogy megtettem minden tőlem telhetőt a céljaim elérése érdekében.
Nagyon motiváló Csabával tervezni. Olyan, mintha fogná az ember kezét végig a folyamatban. Mindenki kérdésére figyel, válaszol, fáradhatatlanul magyaráz. Nagyon bízom benne, hogy a félévtervező "eredményeként" év végéig megszületik az első két online termékem. Köszönöm a támogatást!
Nagyon élveztem a félévtervezőt, mert bár volt egy szerintem jó tervem év végéig, segített letisztázni, és abban hogy lássam tényleg lesz-e idő mindenre - ha pedig nem, akkor mire mondjak nemet. A végére nyugodtabb és összeszedettebb lettem, és motiváltabb is - kezdődhet a megvalósítás!
Szeretem ezeket a tervező napokat, mert mindről bőgve megyek haza 🙁 Ilyenkor mindig kiderül, hogy magamtól mekkora marhaságokat gondolok... Ma például azon megvalósítandó gondolataim 70%-át húztam ki, amit tegnap még mindenképp meg akartam csinálni az évben. Mondjuk így viszont van esélyem a maradék 30%-ot meg is csinálni 😉

Ez a workshop nem mindenkinek tudja garantálni az eredményeket:

Ha magadra ismersz, kérlek, ne jelentkezz a workshopra!

Áldozattípusok:

amennyiben csak sajnáltatni szereted magadat, és úgy érzed, nem tehetsz semmit a jobb eredményekért, akkor ez a workshop nem fog tudni segíteni

Kifogásgyártók:

ha mindig meg tudod magyarázni, hogy egy-egy lépés megtétele miért nem fog működni, a céljaid elérése miért nem lehetséges, akkor a workshopon nem fogok tudni segíteni

Reaktívak:

ha nem akarsz előre gondolkodni, irányítani az eseményeket, ha nem akarsz bátor, határozott hozzáállással bírni és győztesként élvezni a vállalkozói életet

A rendezvény részletei

A workshop célja

Elégedett, magabiztos, mosolygós, energiával feltöltött vállalkozókat akarok látni a workshop végén, akik pontosan tudják, hogy merre fog menni a vállalkozásuk, mit fog elérni és ehhez milyen lépéseket tesznek meg.

Végeredményként kapsz egy térképet, ami segít, hogy ne vessz el a hétköznapokban. Lesz egy igazodási pontod, egy világítótorony az éjszakában, aminek a segítségével irányítani tudod az eseményeket és úgy tudod őket alakítani, hogy a vállalkozásod számára kedvezőek legyenek és végeredményként valóban az valósuljon meg, amit te akarsz.

Időpont

2024. június 19. szerda

Helyszín

online

Jelentkezési határidő

2024. június 12. szerda 22:00

Menetrend

8:45 Érkezés

9:00 Kezdés

Ráhangoló gyakorlatokkal kezdünk, hogy valóban koncentrált munkát tudjunk végezni.

A tervezéshez szükséges elméleti ismeretek keretében a résztvevők megismerkednek a stratégia fogalmával és a stratégiai tervezés 5 egyszerű lépésével.

Ezután belevágunk a tervezés 5 lépésébe.

Ebédig az 1. és 2. lépésen megyünk végig, ahol is kiderül mi a legnagyobb kihívása a vállalkozásnak és milyen teljesítménye volt az első félévben. 

12:00 Ebéd

13:30-18:00 Délutáni program

Folytatjuk a tervezést a következő 3 lépéssel, aminek a végeredményeképp egy teljesen átgondolt és átfogó képet kapsz a vállalkozásod második féléves stratégiájáról.

Kiderül, milyen célokon érdemes dolgoznia a vállalkozásnak, milyen fő projektek fognak a vállalkozás életében szerepet játszani a 2. félévben. Végül pedig a második 6 hónap teljes terve összeáll.

Így tisztán fogod látni, hogy mikor mit kell elvégezni ahhoz, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott és eredményes vállalkozásod legyen.

18:00 Program zárás

Miért különleges program ez?

Kisvállalkozókra szabott

több év alatt kidolgozott és tesztelt módszer segítségével vezetlek végig a tervezés lépésein

Trükköket és praktikákat ismersz meg

amik segítségével hatékonyan és eredményesen tudsz igazán átütő stratégiai tervet készíteni

Kapsz egy saját munkafüzetet

amiben egész nap dolgozhatsz és itt tényleg lesz annyi időd, hogy mindent át tudj gondolni és úgy menj haza, hogy valóban tudod, milyen stratégiával tudod elérni jövőre a kitűzött eredményeket

megismersz nyitott, jófej, tenni akaró vállalkozókat

akiket szintén a jobb eredmények elérése vezérel és akár be tudod őket vonni a tervezésen túl a megvalósításba is!

A tervezés árnyoldala,
amit fontos bevallanom

Ezt tisztázzuk, még mielőtt jelentkeznél!

1.
A tervek nem mindig úgy valósulnak meg

Be kell valljam, hogy a tervek nem mindig úgy valósulnak meg, mint ahogy mi elgondoltuk őket. De ez nem is nagy baj, mert igazából már maga a tervezési folyamat az, ami elindítja bennünk és a cégünkben a változást.

2.
Nem a terv a lényeg

Másrészt pedig fontos azt is tisztázni, hogy a terv egy eszköz a vállalkozó kezében arra, hogy könnyebben el tudja érni a céljait. Tehát nem a terv a lényeg, hanem a cél és a tervezés. Nem a tervet valósítjuk meg, hanem inkább használjuk, hogy a céljainkat elérjük. 

3.
A terveket néha átírjuk

És igen, ha úgy van, akár átírjuk, továbbfejlesztjük. De ha nincs, akkor nem tudod felhasználni a céljaid megvalósításához.

A tervet használni és igazítani kell a helyzeteinkhez. Ezáltal javítjuk az eredményeinket.

4.
Nem lesz az első terved tökéletes

A tervezés olyan, mint az írás vagy a számolás, csak gyakorlással fogsz tudni fejlődni. Ha még eddig nem voltak terveid a vállalkozásodban, akkor mindenképp jelentkezz, hogy legalább jó módszert használjál a tervezéshez és kellő jártasságot és magabiztosságot szerezz a tervezéshez. Az első terved is értékes lesz, csak valószínűleg többet kell majd módosítani menet közben.

JEGYÁRAK

Normál jegy

27.990Ft
 • Részvétel a workshopon
 • Saját munkafüzet
 • 45 perces egyéni üzleti tanácsadás 25.000 Ft értékben
 • + 1db normál jegy a Félévtervező Workshopra
  22.990 Ft értékben

Normál jegy

19.990Ft 9.995Ft /fő
 • 50% kedvezmény
  2021. május 19-ig 21.00
 • Részvétel a workshopon
 • Saját munkafüzet
 • Tervpontosító mastermind
  10.000 Ft értékben
 • + 1db normál jegy a Félévtervező Workshopra
  19.900Ft értékben

Félreértések, amiért mások nem jönnek a Félévtervező Workshopra
(és ezzel óriási hibát követnek el):

Nincs rá időm

Egy vállalkozó nem engedheti meg magának, hogy átgondolatlan, felesleges dolgokkal foglalkozzon és ennek megfelelően rossz döntéseket hozzon a vállalkozásában, mert ezzel rengeteg bosszúságot okoz magának, és sok időt veszít.

A tervek segítségével időt lehet spórolni, hiszen a döntéseket a tervezés során már meghoztad, és "csupán" azokat meg kell valósítani, így hatékonyabb és gyorsabb lesz a vállalkozásod. Gondold végig, igazából sosem lesz alkalmas időpont a tervezésre. Ha így állsz hozzá, akkor továbbra is terv nélkül fogod vezetni a vállalkozásodat.

Nincs rá pénzem - túl drága

Kérlek gondold végig, hogy a szervezetlenség, a tervek hiánya miatt mennyi felesleges, kontrollálatlan, meggondolatlan kiadás, beszerzés történt meg a vállalkozásodban csak az eddigi félévben, amit megspórolhattál volna, ha van egy tudatosan kialakított terved, amiből láthattad volna, hogy ezekre a lépésekre nincs szükség.

A tervezés a megvalósítás során meghozott döntések során térül meg, amikor látod, hogy nem követed el azt a hibát, amibe eddig oly sokszor beleestél, hogy feleslegesen költesz el pénzeket olyan dolgokra, amik nem visznek közelebb a céljaidhoz. Feltéve, ha voltak meghatározott, mérhető céljaid.

Nekem más (kicsi, friss, régi, speciális) a vállalkozásom, nincs tervezésre szükségem

Tudod a szegénységnek sincs szüksége tervekre. De te, ha idáig eljutottál ezen az oldalon, igenis prosperáló, erős, anyagi bőséget biztosító vállalkozást akarsz.

Te is tudod, ezt az eredményt se elérni, se fenntartani nem lehet tervezés nélkül. A nagyoknak azért van szükségük, mert összetettek, a kicsiknek meg azért, mert egyedül vagy néhány emberrel kell azt megoldani, amit a nagyok megoldanak, a friss vállalkozásoknak azért kell, hogy már az elejétől a célok irányába haladjanak, a rutinosaknak pedig azért, hogy kiugró eredményeik legyenek. Te vagy a felelős az eredményekért, viselkedj ennek megfelelően felelősségteljesen.

Még gondolkodnom kell rajta

Azt tudnod kell, hogy ezen a workshopon maximum 100-an tudnak résztvenni és legközelebb ilyen program csak novemberben lesz. Így ha most erről lemaradsz, akkor a második félévben is csak sodródni fog a vállalkozásod. Ha át akarod venni az irányítást a vállalkozásban, akkor ne várj fél évet, kezdd el minél hamarabb.

Garancia

Lehet, hogy még sosem hallottál rólam és nem tudod, hogy megbízhatsz-e bennem. Ez természetes. Lehet, hogy még sosem terveztél és nem vagy benne biztos, hogy erre van szükséged. Szóval lehet, hogy van benned egy bizonytalanság a programmal kapcsolatban. Azonban arra biztatlak, gyere le, mert a visszajelzések alapján tuti jól fogod magad érezni és nagyon sokat fog segíteni neked is. Ezért vállalok rá bátran garanciát.

Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor ezt csak jelezned kell a rendezvény végén személyesen, és 3 munkanapon belül visszautalásra kerül a részvételi díjad. A kapott bónuszaidat természetesen megtarthatod.

garancia

Miért épp most vennél részt egy ilyen rendezvényen?

Ismered a történetet, ahol két cipőgyártó cég elküldi a képviselőiket az afrikai törzsekhez. 

Az egyik cég képviselőjének jelentésében az szerepel, hogy ezek nem hordanak cipőt, felesleges erre a picar terjeszkedni.

A másik cég képviselőjének beszámolójában pedig az kerül, hogy ez egy remek piac, mert itt még senki nem visel cipőt.

Vajon akkor kell tervezni, amikor minden rendben megy vagy akkor, amikor például az infláció és az adóváltozások összekuszálják a dolgokat?

Azt gondolom, hogy mindkét esetben. A „békeidőkben” azért, hogy versenyelőnyre tegyél szert, a nehéz időkben pedig azért, hogy könnyebben tudd megoldani a helyzeteket.

Miért jelentkezz már most az
Üzleti Félévtervezőre Workshopra?

Azt tudnod kell, hogy ezen a workshopon maximum 100-an tudnak résztvenni és legközelebb ilyen program csak novemberben lesz. Így ha most erről lemaradsz, akkor a második félévben is csak sodródni fog a vállalkozásod. Ha át akarod venni az irányítást a vállalkozásban, akkor ne várj fél évet, kezdd el minél hamarabb.

Gyakran ismételt kérdések

A jelentkezés csak online lehetséges a https://segitsegvallalkozolettem.hu/felevtervezo/regisztracio/ oldalon.

4 egyszerű lépés segítségével tudsz regisztrálni:
1. lépés válaszd ki, hogy milyen jegyet szeretnél
2. lépés válaszd ki a fizetési módot
3. lépés add meg az adataidat
4. lépés kattints a REGISZTRÁLOK gombra

Kapsz egy visszaigazoló levelet. Ha átutalásos fizetési módot választottál, akkor a fizetési információkat is emailben kapod meg.

Ha bankkártyás fizetési módot választottál, akkor a kártyád segítségével azonnal ki tudod fizetni a részvételi díjadat.

Sikeres fizetés után a megadott e-mail címre kapsz egy fizetést visszaigazoló levelet. A levélnek azonnal meg kell érkeznie, ha ez mégsem lenne így, akkor kérlek, várj 5 percet. Ha akkor sem, akkor írj az info@uzletimodellek.hu címre!

Előfordulhat, hogy a levél a spam vagy a promóciós mappában landol. Kérlek, nézd azt is!

Igen! A program úgy van összeállítva, hogy a vállalkozás kiváltása előtt állók, a kezdők és rutinos vállalkozók is ki tudják hozni belőle a maximumot!

Felszerelésként színes tollak, post-it és megfelelő folyadékmennyiségre lesz szükséged.

A részvételi díjadat kétféle módon tudod kifizetni.

1.) Átutalással
Ebben az esetben a visszaigazoló emailben megkapsz minden információt az utalásod elindításához. Az utalás beérkezéséről visszaigazoló emailt kapsz.

2.) Bankkártyás fizetés
A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a “REGISZTRÁLOK” gombra való kattintás után a Barion oldalára kerülsz és ott tudod megadni a kártyadatokat, amelyek így semmilyen formában nem kerülnek el hozzám. Évek óta a Barion rendszere segít ügyfeleimnek a kártyás fizetésben, ami neked is kényelmet tud biztosítani, hiszen nem kell külön utalgatnod, csupán a kártyádra van szükség.

Fontos, hogy a helyed csak akkor van lefoglalva, ha a jegyedet kifizetted!

Igen! A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a “REGISZTRÁLOK” gombra való kattintás után a Barion oldalára kerülsz és ott tudod megadni a kártyaadatokat, amelyek így semmilyen formában nem kerülnek el hozzám.
A Barion komoly feltételekhez köti, hogy mikor kerülhet ki egy oldalra az ő kártyás rendszerük, hiszen ez a közös érdekünk, hogy sehol ne történhessen csalás a kártyás fizetésekkel. Ez az oldal megfelelt ezeknek a szigorú feltételeknek.

Ha már eljutottál idáig… akkor 2 dolgot tehetsz… vagy kilépsz és marad minden a régiben, vagy erre a gombra kattintasz és egy új útra tereled a vállalkozásodat… és gondolj a garanciámra is…

Most ne azon gondolkodj, hogy regisztrálj-e vagy sem, hanem inkább azt gondold végig, hogy:

Üzleti
Félévterező
Workshop

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2023. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449