fbpx

ÜZLETI ÉVTERVEZŐ WORKSHOP

VENDÉG REGISZTRÁCIÓ

Görgess le és regisztrálj!

BÓNUSZ

Tervpontosító webinár januárban

"7 éves a vállalkozásom, már rég nem számítok kezdőnek. Minden év végén elhatároztam, hogy megtervezem üzleti szempontból is az évemet, mindig nekiálltam majd pár nap után feladtam. Első sorban azért mert nem tudtam ráfókuszálni a meglévő feladatok miatt, másrészről, ha elakadtam nem volt kitől segítséget kérni. 2 napra "kivontam magam a forgalomból" szakszerű irányítás mellett lépséről-lépésre sikerült, ami 7 év alatt közgazdász diplomával nem. Eddig tudtam, hogy mit kell(ene) tennem, most már tudom azt is, hogy hogyan. Nagyon köszönöm!"
"Nagyon jól összeszedett, vezetett napokon vehettünk részt, sok segítséget kaptunk a tervezéshez. A munkafüzet végig vezetett bennünket, hogy kiírjuk magunkból gondolatainkat álmainkat és rendszerbe szedjük azokat. Szembesültünk a problémáinkkal és nagyon sok jó impulzust, ötletet kaptunk a többi résztvevőtől a továbblépéshez."
"Az évtervező workshopot annak ajánlom. aki tudja, mi a célja, mivel akar foglalkozni, akár már a hozzátartozó részfeladatok is a fejében vannak, de szüksége van két napra, amikor a gondolatait rendszerezi, prioritásokat állít, majd azokat fókuszban tartva irányítja üzletét. Én ezt vártam a programtól és maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm."

Üzleti
Évterező
Workshop

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2013-2023. S-Process Kft. | E-mail: info@segitsegvallalkozolettem.hu | Telefon: +36304742449